2009 Aralık Anneleri

bizde annemin sütünü içmiçtik 4 kardeş 5ç kardeşimiz doğmuştu 17 yaşımdaydım ozaman e küçük emiyo emiyo bize bişey yok meraktan çatlıyoruz tadı nasıl diye.annemde bize bi bardak sağmıştı çok güzel tadı vardı ya şekerli böyle dondurma gibi tadı vardı tadı damağımızda kalmıştı

meral yaaaaaaaaaaaa yolma bacım ,bernacım ticker ı değiştireyim mi valla mı?,fms hafta sonu izmir de forbestte otururuz şekerim..baharcımmm canım benimmm yüzyüze gelince anlatırım hepiniz bana hak vereceksiniz

cidden mi ya? bak şimdi merak ettim tadını, ben de mi içsem bi ara sağıp kendi sütümü =))
ya bu arada geçen bi geyik yaptım eşim kusuyodu nerdeyse :roflol:
dedim oo murat nerden baksan 1 yıl süte hiç para harcamıcaz. benden sağıp sağıp koyarız dolaba, hatta sütlü tatlı bilem yaparız =))) kaydirigubbakcemile3:roflol::dance:

afferin kız tasarruflu kızmışsın öyle canım ne lazım süt tozuna para vermeye sağ gitsin beleş süt:)) sütlaç yap kazandibi yap keşkül yap mis gibi

nilüfer hakkında hayırlısı canım ama üzme kendini arkadaşım. en azından hamile kalabılıyorsun bunu bılıyorsun Allah a çok şükür

kızlarrrrrrrrrrr benim babaannem anlatırdı O DA KENDİ SÜTÜNÜ SAĞIP SÜTLÜ KAHVE YAPMAYI DENEMİŞŞŞŞŞŞŞŞ AYYYYY NE GÜLMÜŞTÜMMMsırnaşık şey:roflol:

bak şimdi kafam karıştıı hangisi doğru ultrason mu yoksa benim bildiğim miii....:uhm:

valla canım ben her doktora gittiğimde ultrasonda çıkanı baz alıyorum her gittiğimizde değişecek zaten cünkü milimle bile değişiyo günü.son adet tarihi ne göre hesapladığımızda bebeğin 14.gün döllendiği hesap ediliyo ama herkes 14. gün yumurtlamıyo.zaman ilerledikçe ortalama bi zaman bulunacak zaten bi doğum günü belirlenecek.

gülsah yarın ıkılıye gideceksin ya kaç haftalıksın bu arda hayırlı haberlerini bekliyoruz
sonuc ne zaman alacaksın acaba

o zaman esracım son verilere göre ben 11 hafta 1 günlük hamileyim öyle miii? eğer öyle ise 2 li test zamanım geldi mi?:uhm:

estml arkadaşım nasıl içtin anne sütünü çiğ çiğ

bayıldık bayıldık bir bardağı kapış kapış sırayla içtik annemizin sütüydü diye belki bilmiyorum hiçbirimizin aklından süt içilirmi diye geçmedi hala tadı aklımdadır ama bildiğim kadarıyla annenin yediği tadını etkiliyomuş doğruluk payı varmı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…