2009 Aralık Anneleri

kıyamam kuzuma ben. temmuzun 20 sine gün verdiler detaylı ultrason için. sonra hemen çıkıcaz. ben sana haber veririm.
ama meral duymasın kızıyo sesini çıkarma tamam mı sırnaşık şey

Kızlar bır Şey soracaĞım Özellıkle ızmırde olanlar bır arkadaŞımın yalklaŞık ıkı yıllık evlı Çocukları olmuyor test yaptırmıŞlar normal demıŞler ama.tÜp bebk dÜŞÜnmeye baŞlamıŞlar ızmırde tÜp bebebk yaptıran varmı dokto ısmı ve nekadara yapıldıĞını ÖĞrenecektımm.

fatma sana sorıyım cnm. dün güneş kremlerinden bahsediyorlardı sanırım.
işim vardı takip edemedim. içeriğinde titanyum dioksid die bir madde varmış. dr lar onu öneriyo. dün ben internette araştırdım hangi markada var die ama tam cvp bulamadım. bilgin var mı cnm

cnm ya ben bilmiyorm ama kullanackasanda bitkisel olanlardan kullan bence.

bilgi işlemden tarafından hatta ankara dolaylarından bir problem yaşanıyormuş.
şirkette komple int erişiminde sorun varmış kızlar
saatlaerdir yazamadım ve kudurdum burada doğla olarak

ya okuyamadım az işim var hemen gelicem...
ya kızlar seçile 40 saate bi mesaj yolladım deliricem.. meral sende de sorun var sanırım. bu ne ya...
2 gündür giremiyom zaten...

mucckaaaaaa all of you!

kızlar meralle konuştum şimdi.
meralin orda internette sorun varmış, kuduruyo yazamıyorum die.
bizde artık rahatça konuşabilriz. sizde rahat olun
ben dedim ona sen üzme kendini biz dedikodunu yaparız dedim haberi var yani kaydirigubbakcemile3

ya kızlar ben izmirdeyim ama burdda aynı sorun var kapanıp duruyor bu site. başka sitelerde sorun yok ama.neyse bklm idare edelim

ya okuyamadım az işim var hemen gelicem...
ya kızlar seçile 40 saate bi mesaj yolladım deliricem.. meral sende de sorun var sanırım. bu ne ya...
2 gündür giremiyom zaten...

mucckaaaaaa all of you!

kız sen kaç gündür nerelerdesin bakayım
hiçmi özledin biziiiiiiiii:1shok::1shok:

serayyy sende mi yaa ? nie uyuyosunuz açın gözlerinizi.
benimde çok uykum var ama direniyorumm
valla hem uyukluyom hemde az evi toparlıyom...yarın nöbetçiyim az iş yapmam lazım şeker...

cnm ya ben bilmiyorm ama kullanacaksanda bitkisel olanlardan kullan bence.

katılıyorum..bencede ...bitkisel...acaba su Chicco nun kremine bi göz at derimCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…