saolasın cnmm ne var neyok nasılsınn bklmm nasıl gidiyor hamilelik
İyiyim canım sağol.Hamilelik bir kaç gün iyi birkaç gün bulantılarla falan ilerliyor yine de iyi sayılır.Senin nasıl gidiyor?
ya bende cd istiyorum ama umarım verirler ctesi gideceğimmm bende. umarım verirler cd
çok şükür artık ebnm bulantılarım geçti çok iim şükür.benmde tek sıkıntım ilaç içemiyorum bıraktım vitamini bir tek demir şurubu içiyorum .
ben çok nadir hissediyordum ama bu hafta daha sık seyirmelerim oluyor. doğum yapmış arkadaşlarım bebişimin hareketlendiği söylediler.kaydirigubbakcemile2dünden beri bomba gibiyimmm ...bebeğimi görünce bana bikaç gün gidiyo bi de bişey paylaşmak istiyorum sizinle dün akşam üzerii ilk defa göbek altımda göz seyirmesi gibi bişiler oldu anneme sordum bebeişimin hareketleriymişş...çok mutluyum çoooooookkkkkkkk...
ben geldiiiiiiiiiiiiiiimnehircim herkes yemekte sanırsam daha gelmediler.
Yaa bıraktınmıı.Önceden de içemez miydin.Ben ömrümce çok ilaç içtiğimden sorunum yok o konuda.Sen de vitaminlişeyler ye bol bol karşılasın canım.Benmde geçer belki bir kaç hafta sonra bulantılarım
Vermeseler bile, eşin çeksin ekrandan. Gittiğin yerde nasıl ultrason ekranından mı izliyorsunuz, TV den mi?
ben çok nadir hissediyordum ama bu hafta daha sık seyirmelerim oluyor. doğum yapmış arkadaşlarım bebişimin hareketlendiği söylediler.kaydirigubbakcemile2
ben geldiiiiiiiiiiiiiiim
bende önceden tatliyi cok severdim ama simdi hep aci ve eksi yiyesim geliyor sivilcem cikmadi ama asiri bir kiskanclik sinir aglama basladi bilmiyorum ama galiba psikolojim bozuldu bebek sevincini aldim turkiyeye gidemiceme uzuldum bir sevin cbir uzuntu bozuldu psikolajim surekli esimi kiskaniyorum oda hic alttan almiyor napicam bilmiyorum hergun aksama kadar agliyorum evde tek basimayim turk kimsede kalmadi herkes tatilde off bunaldimm
canım biz buradyız
yaz açılırsın valla
dertleş melek gibi olursun.
bizim kızlar seni kendine getirirlerlaelaelaelaelae
Evet canım, gayet normal. Risk sınırı 0,25-0,30 cm, ama o da tek başına bir şey kanıtlamıyor, kan verdinmi ikili test için?
ıkılı testle ılgılı cmv testını yaptırdıgımız yerden esım fıyat almıs
12. HAFTA 2’Lİ TEST
ULTRASON DAHİL TEST 190
SADECE TEST 110
0(216) 418 43 93 teledon numarası bu arayın ıstersenız
doktroum buranın labratuvarına guvendıgı ıcın bızı buraya yonlendırdı
anadolu yakasındakıler ılgılenırler belkı
burası ozel saglık sıgortasına ındırımde yapıyor
seçil bak biiii...
annemler temmuzda bursaya gidecekler. 1 hafta kalıcaklar. bende geliyim diyorum.
1 hafta hergün görüşelim, acıkk bıkarsın hemmm....naniknanik
bi daha küsmezsin ne dersin şekerim
cnmmmm benim sen küsme şekerim.
çaktırma biz hergün görüşrüz burda.
o uzakta ya ondan dedim hem sonra senle beraber gitcez seçile
a.s.a.s.a.s.a.s.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?