2009 Aralık Anneleri

ya bende cd istiyorum ama umarım verirler ctesi gideceğimmm bende. umarım verirler cd

İyiyim canım sağol.Hamilelik bir kaç gün iyi birkaç gün bulantılarla falan ilerliyor yine de iyi sayılır.Senin nasıl gidiyor?

çok şükür artık ebnm bulantılarım geçti çok iim şükür.benmde tek sıkıntım ilaç içemiyorum bıraktım vitamini bir tek demir şurubu içiyorum .

çok şükür artık ebnm bulantılarım geçti çok iim şükür.benmde tek sıkıntım ilaç içemiyorum bıraktım vitamini bir tek demir şurubu içiyorum .

Yaa bıraktınmıı.Önceden de içemez miydin.Ben ömrümce çok ilaç içtiğimden sorunum yok o konuda.Sen de vitaminlişeyler ye bol bol karşılasın canım.Benmde geçer belki bir kaç hafta sonra bulantılarım

ben çok nadir hissediyordum ama bu hafta daha sık seyirmelerim oluyor. doğum yapmış arkadaşlarım bebişimin hareketlendiği söylediler.kaydirigubbakcemile2

nehircim herkes yemekte sanırsam daha gelmediler.
ben geldiiiiiiiiiiiiiiim

evet önceden de içemezdim ilaca karşı bir tiksintim var şurubu içebiliyorum ama hap içemiyorum

bende önceden tatliyi cok severdim ama simdi hep aci ve eksi yiyesim geliyor sivilcem cikmadi ama asiri bir kiskanclik sinir aglama basladi bilmiyorum ama galiba psikolojim bozuldu bebek sevincini aldim turkiyeye gidemiceme uzuldum bir sevin cbir uzuntu bozuldu psikolajim surekli esimi kiskaniyorum oda hic alttan almiyor napicam bilmiyorum hergun aksama kadar agliyorum evde tek basimayim turk kimsede kalmadi herkes tatilde off bunaldimm

canım biz buradyız
yaz açılırsın valla
dertleş melek gibi olursun.
bizim kızlar seni kendine getirirlerlaelaelaelaelae

canım biz buradyız
yaz açılırsın valla
dertleş melek gibi olursun.
bizim kızlar seni kendine getirirlerlaelaelaelaelae

valla yazdikca dertlerim depresiyo ya valizimi falan hazirladim anneme sevdigim burda yapamadim yemekleri siparis verdim hava alanina getir dedim 1 hafta kalmisti vizemde sorun cikti hem ben turkiyede dilini anladim doktora muane olcaktim off offfsenağlama

Evet canım, gayet normal. Risk sınırı 0,25-0,30 cm, ama o da tek başına bir şey kanıtlamıyor, kan verdinmi ikili test için?

evet canım kanı verdim pazartesi alacağım cevabın için sağol canım

canım ben avrupa yakasında 60 liraya yaptırdım özel hastaneye

ayrıca arkadaşlar kocaman bir tesüf ediyorum size soruma cevap vermediğiniz için

seçil bak biiii...
annemler temmuzda bursaya gidecekler. 1 hafta kalıcaklar. bende geliyim diyorum.
1 hafta hergün görüşelim, acıkk bıkarsın hemmm....naniknanik
bi daha küsmezsin ne dersin şekerim

sen süpersin derim ne dicemmmm ...ay muhteşem olurrrrrrrrrrr.....ben bıkmam şekeriiimmm sen bıkma yeter kiiii..şimdi temmunzun kaçı hayatımmmmmm ona göre bursa girişlerine kırmızı halı serdireceğim bitanemmmmmmmm:lepi:

ya arada bayağı boşluk kalıyor yazarken kusura bakmayın bi gelinlik siparişi aldık daa kızcağız bayağı kötü idi başka yerden gelinlik almış ve çöpe atmışş onunla ilgilendimm..herkeslere afiyet şeker bal kaymak olsunnn...bu arada merall ben bi kaç tane alıntı yapıp yazamıyorum şekerimmm nedennn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…