2009 Aralık Anneleri

kızlaaaar karnım pıt pıt oldu.. ama bunlar hareket değilmiş öyle mi yaaa bu ne acaip bişi oldu şimdi okurken...:1shok: delikafadulden -tatlicadiarzu- pıtlayan var mı?

valla bernacım bende hissediyorum o pıt pıtları ama demek hareketleri değilmiş neyse canım az kaldı şunun şurasında ne kaldı 19. haftaya demi ama

gidelim meralcimm...
kızlar yaa cnm sıkılıooo. itiraf etmeliym ki hamile olduğumu öğrendiğimden beri işten soğudum yaww. gelmek istemiyorumm. evdede oturamam die korkuyorumm yoksaa çoktann bırakmıştım

selam kızlarr ben geldim hemde güzel haberlerle ankaraya gönderilen kan tahlil sonucum çok güzel hastalık, down sendromu düşük çıktı çok mutluyum alkisalkisalkis

hazan007 canım doğum günün kutlu olsun rabbim eşinle çoluk çocuğunla sağlıkla sıhhatle hayırlı ömürler nasip eylesin Çoook öpüyorum İyiki doğdun canııımm

kızlar ben çıkıyorum hepinize ii akşamlarrr bebişlerinizide öpüyorum..dikkat edin kendinizeee.....

gidelim meralcimm...
kızlar yaa cnm sıkılıooo. itiraf etmeliym ki hamile olduğumu öğrendiğimden beri işten soğudum yaww. gelmek istemiyorumm. evdede oturamam die korkuyorumm yoksaa çoktann bırakmıştım
al bendede o kadar
ama şimdi biraz toparladım durumumu
geçen ay işe gelmek eziyetti bana

selam kızlarr ben geldim hemde güzel haberlerle ankaraya gönderilen kan tahlil sonucum çok güzel hastalık, down sendromu düşük çıktı çok mutluyum alkisalkisalkis

selam gülşah
gözün aydınopuyorumnanaktan
bakalım bizimkiler nasıl çıkacak.hihoyyythihoyyyt

kıslaaaaaaar
bende birazdan kaçıyorum
kendinize ve kuzucuklara çooooooook iyi bakın
öpüldünüüüüüüüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…