2009 Aralık Anneleri

anladim canim yinede tesekkurler kafam cok karisik zaten derdimide anlatamiyorum esimde hastane dilini bilmiyorum oyuzden netten arastira arastira kafayi yiyecem moralim cok bozuk zaten surekli zayifliyorum ne midem bulandi ne kusma ama nedense canim bisey yemek istemiyo yiyemiyorum yani 5 kilo verdim 10+4 haftada

bırakma cnm kendini. hepimizin bulantıları var olcak bunlar ama yemeye çalış, çıkarsanda dr gene bebeğe faydası olur yediğiinin diyor. hem bebeğini düşün herşeyden önce..
stres yapmaaa lütfen. geçicek zamanla rahatsızlıklarımız inş.

çok aydınlatabilirim senı dıyemem ama ilk 3 ayda kandan beslenıyor çocuk senın yedıklerınden degil cnm o yuzden burada doktorlar kusmanın iyi beslenememenın anneyı tedırgin etmemesini söylüyor.bebeğin gelişimini doktorlr ölçüp zaten takip edebiliyorlar vitaminler kullanarakda takviye alıyoruz şuanda.bilmiyorum senın kullandıgın vitamın varmı
varsa emınım onlarında yararı dokunuyordur cnm bişey yemek istemyr da deme bizimde istemiyor emın ol bazen ama zorluyoruz kendımızı sende zorlamaya çalış cnm ya

ya sen neden bu kadar salıyorsun
dünyanın en güzel şeyi ile karşı karşıyasın,içinde bir mucize taşıyorsun tadını çıkar.
ikli olmazsa üçlü olur sen gönlünü ferah tut.ve bol bol dua et:teselli:

TeŞekkÜr ederım arkadaŞlar kutlamalarınız ıÇın ıŞım yenı bıttı yenı katılıyorum aranıza bende atıŞtırdım Şımdı acıkmıŞtım

benimde göbeğim kocaman oldu hamile pantalonu aldım giydim ama millet bana acayip acayip baktı böyle dün de yazmıştım ya ama ben aldırmıyorum böyle rahatım

TeŞekkÜr ederİm arkadaŞlar kutlamalarınız İÇİn İŞİm yenİ bİttİ yenİ katılıyorum aranıza bende atıŞtırdım Şİmdİ acıkmıŞtım

eşinin süprizini yarın bizle paylaş neriman.
akşama süpriz yoksa akşam yemeği olarak onun başının etini yeeeeeeeecokacimcoook

benimde göbeğim kocaman oldu hamile pantalonu aldım giydim ama millet bana acayip acayip baktı böyle dün de yazmıştım ya ama ben aldırmıyorum böyle rahatım

tabi ya insan dünya varmış diyor.
daraldı artık herşey
ama hamiş pantolonlarını giydinmiiiiii oooooohhhhhhhhhh deymeyin keyfimize.
bebişler içerde niye sıkıntı çeksinler canım.
dr'larda bol giysi öneriyor zaten

eşinin süprizini yarın bizle paylaş neriman.
akşama süpriz yoksa akşam yemeği olarak onun başının etini yeeeeeeeecokacimcoook

bende öyle düşünüyorum canım ğer unutmuşsa başının etini yerim ben onun kaydirigubbakcemile3

evet ya dünya varmış gerçi dün biraz moralim bozulmuştu ama bugün takmıyorum artık kafama

kızlaaaar karnım pıt pıt oldu.. ama bunlar hareket değilmiş öyle mi yaaa bu ne acaip bişi oldu şimdi okurken...:1shok: delikafadulden -tatlicadiarzu- pıtlayan var mı?

canım ben de bulunduğum yere güvenim olmadığı için ve yanlış bi netice çıkarsa diye 2li testimi yaptırmadım. sadece ense kalınlığına baktırdım. o da maşallah ii. 16. haftamda inşallah 3lü ya da 4 lü taramalardan birini yaptırıcam. aslında detaylı bi bilgim yok 4lü hakkında. dr.la konuşmak lazım önce.
kısacası canını sıkma bak ne zamandır dil sorunundan, yalnız olmandan, hiç türk arkadaşının kalmamasından bahsediyorsun. doğrudur ama lütfen küsme hayata, bebişlerimizi düşünmek zorundayız herşeyden önce. sıkıldıkça buraya yaz ya da özellerden de mesaj atabilirsin. az kalmış zaten. inşallah vize sorunun çözülür de rahat bi kaç hafta geçirirsin burda..
canını sıkma ok?yerimseniben

bende öyle düşünüyorum canım ğer unutmuşsa başının etini yerim ben onun kaydirigubbakcemile3

evet ya dünya varmış gerçi dün biraz moralim bozulmuştu ama bugün takmıyorum artık kafama

neriman yeme adamı bee yazık kaydirigubbakcemile3 unutmaz merak etme sen, unutsa da kafaları hep bebişlerde bizde. bi şekilde telafi eder sen canını sıkma Şeniz

o giyim kuşama karışanları da bana havale et, onları da görürüz karınları kocaman olunca... sen nasıl rahat ediosan öyle... gerisini hade hade hade hadeeeeeeeeee:teytey:

kızlaaaar karnım pıt pıt oldu.. ama bunlar hareket değilmiş öyle mi yaaa bu ne acaip bişi oldu şimdi okurken...:1shok: delikafadulden -tatlicadiarzu- pıtlayan var mı?

benim doktorum henüz hissetmezsiniz dedi.
19-20. haftalarda ancak hissedermişiz.
2. kez anne olanlar ise 16. haftada hissederlermiş.
bende dr gideceğim gün aynı senin gibi uykumdan uyandım pıt pıtlardan ama değilmiş yaa

tamam canım gönderiyorum belediyedeki bütün çalışanları hepsine dersini ver kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…