berna bebişler kışın doğacak bunuda aklından çıkarma.
kalın birşeyler almak zorundasın.
şimdi birsürü yazlık ciciler vardır sakın aldanma aman haaaaaa cnm.
öpüldün yorma kendini bakalım
evet canım, aslında güzel bi polar battaniye olsaydı ondan alacaktım ama burdakiler içime sinmedi beyaz bi takım aldık eldibeni kukuletası mama önlüğü de dahil =) bi de fıstık yeşili çorap aldık. pek şeker beeee!!! opuyorumnanaktan kaç saattir onlara bakıorum, eşim geldi az önce o da bi garip oldu =)
ilk heyecanlarımız be doya doya yaşayalım.. di mi amayerimseniben
benim doktorum henüz hissetmezsiniz dedi.
19-20. haftalarda ancak hissedermişiz.
2. kez anne olanlar ise 16. haftada hissederlermiş.
bende dr gideceğim gün aynı senin gibi uykumdan uyandım pıt pıtlardan ama değilmiş yaa
evet kızlar 4.5 ayda hissediliyor. ama ilk ya işte insan ne olduğunu anlayamayınca heyecan yapıyor doğal olarak..:CüvCüv:valla bernacım bende hissediyorum o pıt pıtları ama demek hareketleri değilmiş neyse canım az kaldı şunun şurasında ne kaldı 19. haftaya demi ama
tamam canım gönderiyorum belediyedeki bütün çalışanları hepsine dersini ver kaydirigubbakcemile5
haydi kızlar, sıkılan takılsın baharla meralin peşine =) belediye basmaya gidiozz:lepi:berna tüm belediye ile ilgilenmen zor olur ise baharla bende yardıma gelelim anacım
ben de yaaa.. işin ucunda çocuklar olmasa hiiç gidesim yok vallahi... aslında gerçekten de hamile bayanlara ,durumu öğrenir öğrenmez izin verilmeli ya, bulantılar, tuvalet ihtiyaçları feci.. bu durumda çalışanların Allah yardımcısı olsun!gidelim meralcimm...
kızlar yaa cnm sıkılıooo. itiraf etmeliym ki hamile olduğumu öğrendiğimden beri işten soğudum yaww. gelmek istemiyorumm. evdede oturamam die korkuyorumm yoksaa çoktann bırakmıştım
selam kızlarr ben geldim hemde güzel haberlerle ankaraya gönderilen kan tahlil sonucum çok güzel hastalık, down sendromu düşük çıktı çok mutluyum alkisalkisalkis
iyi akşamlar kızlar nasılsınız sizinle birşey paylaşmak istiyorum hamileyseniz ve evinizden taşınmanız gerekiyosa tavsiye ederim süpppper oluyooo siz sadece oturuyosunuz ev toplanmış oluyohihoyyyt
yakınların yanında olcaksa endişe etme öle olunca insan rahat ediyoo
tüh canım ya üzüldüm şimdi ama mecbur kalınca tabi bu tayinler insanı mahvediyo artık sende sende ağır ağır yerleşirsin kendini şöyle teselli et yaz temizliğini ev boşken insan daha rahat yapıyo nebiliyim moral olsun diye söylüyorumyerimseniben
Merhaba arkadaşlar bugün dr.a gittik biizz.Bebişimin hareketlerini gördüm ben de bugün ilk kez.Çooookk güzel bir şey yaa hep heves ediyordum siz anlatınca.Kıpır kıpır kollar bacaklar sürekli hareket halinde dr.durmuyoki ölçeyim dedialkisalkisalkis sonra ölçtü 4,5 cm olmuşş.Durunca dr. öksürttü beni de fır fır döndü bebişim içerde ne kadar çk etkileniyorlar öyle ya.Çok sevindim hareketlerini görünce zemuszemus Bebeğim yine 3-4 gün ilerde çıktı bu ölçüye göre
hadı canm gozun aydın
darısı ozleyenlere bende 4 haftadır nerdeyse gormuyorum
2 lı teste gıdıcem haftaya o zaman gorucem cok buyumustur herhalde cok merak edıyorum
cınsıyetıyle ılgılı bırsey soylemedı mı
yok cnm kimse yanımda olmicak kendi kendimize halledicez artık maraşta da tanıdık kimse yok eşimin oraya tayini çıktı
canım ben de bulunduğum yere güvenim olmadığı için ve yanlış bi netice çıkarsa diye 2li testimi yaptırmadım. sadece ense kalınlığına baktırdım. o da maşallah ii. 16. haftamda inşallah 3lü ya da 4 lü taramalardan birini yaptırıcam. aslında detaylı bi bilgim yok 4lü hakkında. dr.la konuşmak lazım önce.
kısacası canını sıkma bak ne zamandır dil sorunundan, yalnız olmandan, hiç türk arkadaşının kalmamasından bahsediyorsun. doğrudur ama lütfen küsme hayata, bebişlerimizi düşünmek zorundayız herşeyden önce. sıkıldıkça buraya yaz ya da özellerden de mesaj atabilirsin. az kalmış zaten. inşallah vize sorunun çözülür de rahat bi kaç hafta geçirirsin burda..
canını sıkma ok?yerimseniben
EVET HAKLISINIZDA ISTE ISTER ISTEMEZ MORALIM BOZULUYO ELIMDENDE BISEY GELMIYO YAZIYORUM ZATEN BURADA OLMASA PATLARIM HERALDE SIZLEREDE COK TESEKKUR EDRIM ILGILENIP CV VERDINIZ ICIN INSALLAH HAYIRLI BISEKILDE GECER HAMILEGIM HEPINIZINDE SAGLIKLI VE HAYIRLI GECSIN.:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar bugün dr.a gittik biizz.Bebişimin hareketlerini gördüm ben de bugün ilk kez.Çooookk güzel bir şey yaa hep heves ediyordum siz anlatınca.Kıpır kıpır kollar bacaklar sürekli hareket halinde dr.durmuyoki ölçeyim dedialkisalkisalkis sonra ölçtü 4,5 cm olmuşş.Durunca dr. öksürttü beni de fır fır döndü bebişim içerde ne kadar çk etkileniyorlar öyle ya.Çok sevindim hareketlerini görünce zemuszemus Bebeğim yine 3-4 gün ilerde çıktı bu ölçüye göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?