2009 Aralık Anneleri

valla bernacım bende hissediyorum o pıt pıtları ama demek hareketleri değilmiş neyse canım az kaldı şunun şurasında ne kaldı 19. haftaya demi ama
evet kızlar 4.5 ayda hissediliyor. ama ilk ya işte insan ne olduğunu anlayamayınca heyecan yapıyor doğal olarak..:CüvCüv:
tamam canım gönderiyorum belediyedeki bütün çalışanları hepsine dersini ver kaydirigubbakcemile5

berna tüm belediye ile ilgilenmen zor olur ise baharla bende yardıma gelelim anacım
haydi kızlar, sıkılan takılsın baharla meralin peşine =) belediye basmaya gidiozz:lepi:

gidelim meralcimm...
kızlar yaa cnm sıkılıooo. itiraf etmeliym ki hamile olduğumu öğrendiğimden beri işten soğudum yaww. gelmek istemiyorumm. evdede oturamam die korkuyorumm yoksaa çoktann bırakmıştım
ben de yaaa.. işin ucunda çocuklar olmasa hiiç gidesim yok vallahi... aslında gerçekten de hamile bayanlara ,durumu öğrenir öğrenmez izin verilmeli ya, bulantılar, tuvalet ihtiyaçları feci.. bu durumda çalışanların Allah yardımcısı olsun!

selam kızlarr ben geldim hemde güzel haberlerle ankaraya gönderilen kan tahlil sonucum çok güzel hastalık, down sendromu düşük çıktı çok mutluyum alkisalkisalkis

ah canımmmm çok sevindim, bi sağlıklı bebişimiz daha var! gözün aydın gülşahçıım!:içelim::teytey:

slm arkadaşlar nasılsınız biz bugün kontrole gittik hareketleri çok güzel dedi doktor maşallah kıpır kıpırdı normalde bebeğim 12 haftalık ama doktor 13 haftalık dedi öyle olunca muhtemel doğum tarihimde 1 hafta öne mi gelio

iyi akşamlar kızlar nasılsınız sizinle birşey paylaşmak istiyorum hamileyseniz ve evinizden taşınmanız gerekiyosa tavsiye ederim süpppper oluyooo siz sadece oturuyosunuz ev toplanmış oluyohihoyyyt

Hazan007 arkadaşım doğum günün kutlu olsun. Gönlün neşeyle dolsun. Mutlulukların daim olsun.

Arkadaşlar sizleri çok seviyorum. Okumakla yetiniyorum, yazamıyorum, yattığım yerden sizlere. Herbirinizin yazdığını takip ediyorum ama. Aranızdayım. SEVGıLER

iyi akşamlar kızlar nasılsınız sizinle birşey paylaşmak istiyorum hamileyseniz ve evinizden taşınmanız gerekiyosa tavsiye ederim süpppper oluyooo siz sadece oturuyosunuz ev toplanmış oluyohihoyyyt

ben varım... 1 aya kadar kahramanmaraşa taşınıcaz

tüh canım ya üzüldüm şimdi ama mecbur kalınca tabi bu tayinler insanı mahvediyo artık sende sende ağır ağır yerleşirsin kendini şöyle teselli et yaz temizliğini ev boşken insan daha rahat yapıyo nebiliyim moral olsun diye söylüyorumyerimseniben

tamam cnm saolkaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar bugün dr.a gittik biizz.Bebişimin hareketlerini gördüm ben de bugün ilk kez.Çooookk güzel bir şey yaa hep heves ediyordum siz anlatınca.Kıpır kıpır kollar bacaklar sürekli hareket halinde dr.durmuyoki ölçeyim dedialkisalkisalkis sonra ölçtü 4,5 cm olmuşş.Durunca dr. öksürttü beni de fır fır döndü bebişim içerde ne kadar çk etkileniyorlar öyle ya.Çok sevindim hareketlerini görünce zemuszemus Bebeğim yine 3-4 gün ilerde çıktı bu ölçüye göre

hadı canm gozun aydın
darısı ozleyenlere bende 4 haftadır nerdeyse gormuyorum
2 lı teste gıdıcem haftaya o zaman gorucem cok buyumustur herhalde cok merak edıyorum
cınsıyetıyle ılgılı bırsey soylemedı mı

Ya arkadaşlar biz hamilelik ayımızı haftaya göre mi yoksa örneğin 2 martla 2 nisan arası olarak mı hesaplıyoruz?

Sağol canım darısı başına
dört haftadır görmüyorsan yaklaşık 4katına çıkmıştır.Ben iki hafta arayla gittim boyu hep 2katına çıkıyordu son gittiğim zamana göre.Hareketlerini görünce sen de anlayacaksın o kadar güzel bir duygu ki çok mutluyum yaa.İlk zamanlarda bir şey anlamıyordum pek. Kürdan gibi kolları bacakları havadaydı kıpır kıpırkaydirigubbakcemile3hep gözümün önünde.Ben de haftaya ikili teste gidecem.
Cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi canm ben de sormadım zaten,daha çokküçükler seninkisi de öyle.opuyorumnanaktan

yok cnm kimse yanımda olmicak kendi kendimize halledicez artık maraşta da tanıdık kimse yok eşimin oraya tayini çıktı

canim maras cok guzel bir yerdir insallah guzel bir mevkide evin olursa inanki komsuluk iliskileri cok guzeldir sana yardimci olan olur ben marasliyimda 1 yildir gidemiyorum gurbete gelin geldim ama gercekten maras guzeldir sende kendini yormadan yavas yavas yerlestir evi ALLAH KOLAYLIK VERSIN

nehircim gözün aydın canım
insan nasıl motive oluyor değilmi bebeişlerimizi görünce
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin canım.

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaar
huuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydın
bugün nasılsınız bakalım
biz iyiyiz çok şükür.kızımla birşeyler atıştırıyoruzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…