2009 Aralık Anneleri

ya kızlar teyzem dün bebişime bi picama takımı almış.. o kadar duygulandım kiii msn de gösterdi zor tuttum kendimi... annem de kıskandı(şaka bi yana ) daha erken diye beni frenliyor hep. ben de ufak tefek bişey almak istiyorum sırf havaya girmek için biraz... birazdan dışarı çıkıcaz torununa bi hediye alacak. erkek diorum ama belli değil ya tam olarak ortak bi renk bişey alıcaz bakalım.. ayy çok eycan yaptım.
hepinizi öpüyorum özledim sizi yaaa....:içelim:
bernacım tşk ederimmm a.s.

canıımmm kaydirigubbakcemile5a.s.

dogrusun cnm bizim gibi 15 gun geçirmiyorsunuzkı ömur orada geçiyor bende eşime diyorum girelim bir tatil köyune 2 hafta çıkmayalım bakalım bir agustos gelsinde daha erken tatil hayalleri

Herkesin keyfi yerinde ne güzel. Benimde çok yerinde valla, tatil planımı yaptım, rahatladım :) Gerçi annem aman denize girme, aman havuza girmee diye başımın etini yiyor ama nafile :)
denizi dr tavsiye ediyor.
yüzmek en güzel spor ve hamileler içinse doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor.
afiyet olsun kızlar bende geldim bakın
bugün beni doğum günüm arkadaşlar eşimden ses yok acaba bana sürpriz mi hazırlıyor yoksa unuttu mu dersiniz :1shok:
nerimancım doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuun.öpiyim seni cnmŞeniz
eşin kesin süprizler hazırlıyordur.
Kızlar burdamısınız yemek yedınızmı benım neden canım hıc bısey ıstemıyo
aaaaaaaa biz yedik hatta tekrar acıktık bilecokacimcoook
acaba ne yesem ne yeseeeeeeeem:dance:
Kızlar kac haftalıksınız ben 10+6
14+3

pelincim geçmiş olsun
ani hareketlerden de kaçın canım
bol bol dinlen
bende kızımsa şükürler olsunki iyiyiz.
çok sıcaklarda bunaltır aman canım dikkat:teselli:

pringles birazdan çıkıyorum özelden msj atarım cnm sana....

meral ya burda bi mağaza var yazın boşaltıcam inşallah mağazaları.. bi kaç karyola vs. beğendim.. onları da kontrol edicem yazın siparişi burdan vericez. zor be anam böyle allahtan siz elinizin altında herşeye rahatlıkla ulaşabiliosunuz!!!

çıkıyorum şimdi. bu arada nette sorun mu var sayfalar zor açılıyor.. pringles a yardımcı olamadım.

candy girls öpüorum muckaaa

Adios..

meral sagol cnm
maşallah aman iyi olun
ya arkadaşlar bu hafta benım göbiş birden buyudu hıssettım sız ne durumdasınız

bu haftamı büyüdün pelincim
ben 1,5 ayda 800 gr almama rağmen kocamaaaaaaan göbüşüm var.
hamiş pantolonu dahi giymeye başladım. artık eski cicilerim olmuyooooorkaydirigubbakcemile3
hele bu hafat göbüş iyice belirdiopuyorumnanaktan
ay hemen büyüsün istiyorum bende:CüvCüv:

pringles birazdan çıkıyorum özelden msj atarım cnm sana....

meral ya burda bi mağaza var yazın boşaltıcam inşallah mağazaları.. bi kaç karyola vs. beğendim.. onları da kontrol edicem yazın siparişi burdan vericez. zor be anam böyle allahtan siz elinizin altında herşeye rahatlıkla ulaşabiliosunuz!!!

çıkıyorum şimdi. bu arada nette sorun mu var sayfalar zor açılıyor.. pringles a yardımcı olamadım.

candy girls öpüorum muckaaa

Adios..

berna bebişler kışın doğacak bunuda aklından çıkarma.
kalın birşeyler almak zorundasın.
şimdi birsürü yazlık ciciler vardır sakın aldanma aman haaaaaa cnm.
öpüldün yorma kendini bakalım

meral 13+3 dicektin galiba yoksa aynı anda nasıl doğurcaz şekerim :CüvCüv:

kız 12+6 cumartesiydim dimi ben
ay hahikaten 13+3 demeliydim
aaaaay çok pardon
belkide beraber doğururuz ne biliyorsunkaydirigubbakcemile3
ay düşünsene aynı gün arka arkaya doğurduğumuzu süper olurdu vallahihoyyyt

arkadaşlar,benim de göbek acaip çıktı,bugün tşört bakmaya gittim,mağazada hamilelere bundan veriyoruz dedi satış elemanı,demek ki belli oluyor artık diye düşündüm ben de.5.ayda falan çıkar diyen arkadaşlarım vardı valla benim bayağı büyüdü,ikiz diye belki de sonunda ne olacam kimbilir

valla toplamda 3,5 kılo aldım sigarayı bırakmanında etkisiyle basta çok yedim diye sanırım :) ama bu hafta bırden kilo almamama ragmen göbişimin buyudugunu hissettim baya bir hamilelik belli oluyo yanı artık sizlerde aynımısınız merak ettım cnm

Turkuazcim simdi ben yurdisindayim finlandiya burda bulundugum yer kucuk biyer bide dil sorunum var fince bilmiyorum doktor istersen ikili test yapirabilirsin ama uzak biyerde yapiyolarmis bulunduugm yere doktor demis iste arkasima ben anlamiyorumda burda kimse yaptirmiyo finliler ALLAH neyi layik göruruse o olur diyolarmis ama yaptirtmiyolarmis yani burda biraz geriler doktor falan bilgisiz yani ikili test yaptirmassam uclu test haftasinda belki turkiyede olabilirim vizem poliste eger erken geirse hemen gidecem turkiyeye orda kontrol olacam ama suan gidemiyorum yani ikili test yaptirmassam uclu test yaptirsam acaba sorun olurmu bide siz ikili test yaptirdiktan sonra ucluyu yaptiracakmisiniz

ne güseeeel işte
tadını çıkarhihoyyyt

ikiliyi yaptırmayıp üçlü yapılıyor mu tam bilgim yok seni yanlış yönlendirmek istemem. bu konuda bilgsi olan ark. yazar zaten sana.
ben ikilimi yaptırdım. üçlü de istedi. benim ikilide bir sorun çıkmadı. bazı dr lar sorun yoksa üçlüye gerek duymuyorlar bazılarıda kesin olsun diyemi bilmiyorum yapıyorlar. yani sana yardımcı olamıcam cnm.
BıLGıSı olan yazar cnm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…