bernacım tşk ederimmm a.s.
valla biz çıkıyoruz alışığız izmirin sıcaklarına.valla çeşmenin denizi buz gibi çok ii yani tavsiye ederim.hem yüzmek bebeğe ii gliyormuş doğumu kolaylaştırıyormuş diyorlar yüzmeği ama nekadar doğru bilemem
canım sana ticker yapayım mı istersen tabi?
O NEDEMEKKI BILMIYORUMKI
denizi dr tavsiye ediyor.Herkesin keyfi yerinde ne güzel. Benimde çok yerinde valla, tatil planımı yaptım, rahatladım :) Gerçi annem aman denize girme, aman havuza girmee diye başımın etini yiyor ama nafile :)
nerimancım doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuun.öpiyim seni cnmŞenizafiyet olsun kızlar bende geldim bakın
bugün beni doğum günüm arkadaşlar eşimden ses yok acaba bana sürpriz mi hazırlıyor yoksa unuttu mu dersiniz :1shok:
aaaaaaaa biz yedik hatta tekrar acıktık bilecokacimcoookKızlar burdamısınız yemek yedınızmı benım neden canım hıc bısey ıstemıyo
14+3Kızlar kac haftalıksınız ben 10+6
pelincim geçmiş olsunmerhaba arkadaslar 2 gundur bakıp çıkabiliyorum sadece foruma tansiyonum çok düşük dun 7 ye 3 e indi bir ara dinleniyorum evde.sizler ve bebişler iyidir umarım.cnm dogumgunun kutlu olsun inşallah seneye bebişin kucagında kutlayacaksın
ya kızlar teyzem dün bebişime bi picama takımı almış.. o kadar duygulandım kiii msn de gösterdi zor tuttum kendimi... annem de kıskandı(şaka bi yana ) daha erken diye beni frenliyor hep. ben de ufak tefek bişey almak istiyorum sırf havaya girmek için biraz... birazdan dışarı çıkıcaz torununa bi hediye alacak. erkek diorum ama belli değil ya tam olarak ortak bi renk bişey alıcaz bakalım.. ayy çok eycan yaptım.
hepinizi öpüyorum özledim sizi yaaa....:içelim:
bernaaaaaa ne yapıyorsun canım benim
ah ah bebişine hediyelerde alınmaya başlandı hıııı
ne güsel yaaaakaydirigubbakcemile5
sen havaya girmişdinde ah annen bir bıraksa dükkanları boşaltırsın herhalde.
bakalım neler alıp döneceksin merak ediyorum
bende seni özlediiiiiiiiimkaydirigubbakcemile
meralllll kız anasııı merallll ......................
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesinnnnnnnnnn
Turkuazcım musaıtsen bıseyler soracam
meral sagol cnm
maşallah aman iyi olun
ya arkadaşlar bu hafta benım göbiş birden buyudu hıssettım sız ne durumdasınız
berna bebişler kışın doğacak bunuda aklından çıkarma.pringles birazdan çıkıyorum özelden msj atarım cnm sana....
meral ya burda bi mağaza var yazın boşaltıcam inşallah mağazaları.. bi kaç karyola vs. beğendim.. onları da kontrol edicem yazın siparişi burdan vericez. zor be anam böyle allahtan siz elinizin altında herşeye rahatlıkla ulaşabiliosunuz!!!
çıkıyorum şimdi. bu arada nette sorun mu var sayfalar zor açılıyor.. pringles a yardımcı olamadım.
candy girls öpüorum muckaaa
Adios..
meral 13+3 dicektin galiba yoksa aynı anda nasıl doğurcaz şekerim :CüvCüv:
bu haftamı büyüdün pelincim
ben 1,5 ayda 800 gr almama rağmen kocamaaaaaaan göbüşüm var.
hamiş pantolonu dahi giymeye başladım. artık eski cicilerim olmuyooooorkaydirigubbakcemile3
hele bu hafat göbüş iyice belirdiopuyorumnanaktan
ay hemen büyüsün istiyorum bende:CüvCüv:
arkadaşlar,benim de göbek acaip çıktı,bugün tşört bakmaya gittim,mağazada hamilelere bundan veriyoruz dedi satış elemanı,demek ki belli oluyor artık diye düşündüm ben de.5.ayda falan çıkar diyen arkadaşlarım vardı valla benim bayağı büyüdü,ikiz diye belki de sonunda ne olacam kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?