nehircim gözün aydın canım
insan nasıl motive oluyor değilmi bebeişlerimizi görünce
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin canım.
gözunaydın cnm inşallah ikili testdede iyi hberlerini alacagız haftaya
Sağolun arkadaşlarımmbuyrunnnnnnnnn Evet çok motive oldum canım anne olacağımı şimdi daha bi iyi anladım bişey anlamıyodum pek ultrason görüntüsünden.Bebeğim dans ediyodu sanki kollar bacaklar havada sallıyordukaydirigubbakcemile3 Hiç gitmiyor göözümün önündenn.Amin canlarım önce bu testle hamileliklerimiz güzel geçer ve sonra kucaklarımıza alırız inşallah.
Günaydın bu arada arkadaşlarr,beni komşum kahvaltıya çağırdı oraya gidecem.Onun da 7 aylık tatlı mı tatlı bi bebeği var erkek,az mıncıklayayım onu dahihoyyyt
afiyet olsun
benim içinde mıncıklarmısıııııııııııııııııınopuyorumnanaktan
Sağol canımm
Mıncıklarım tabi ne demek zevkleekaydirigubbakcemile2
Beyaz tombik suratlı mavi gözlü çok güzel bi bebek ya maşallahAllah bizlere de nasip etsin inşşş:Saruboceq:
Sağol canım darısı başına
dört haftadır görmüyorsan yaklaşık 4katına çıkmıştır.Ben iki hafta arayla gittim boyu hep 2katına çıkıyordu son gittiğim zamana göre.Hareketlerini görünce sen de anlayacaksın o kadar güzel bir duygu ki çok mutluyum yaa.İlk zamanlarda bir şey anlamıyordum pek. Kürdan gibi kolları bacakları havadaydı kıpır kıpırkaydirigubbakcemile3hep gözümün önünde.Ben de haftaya ikili teste gidecem.
Cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi canm ben de sormadım zaten,daha çokküçükler seninkisi de öyle.opuyorumnanaktan
bahar sende şimdi heyecan vardır dimi arkadaşım
ne gibi olacak evet cinsiyet için diyorumgünaydın yeni gelen hamişlerrr
ne gibi meralcim. dr içinse cinsiyetini söler gibi tahmin ediyorum. annemin kankası dr. bu sefer oldu galiba :dance:
ya nie site yazdıklarımı düzeltiyo h ami şş yazıyorum hamile çıkıyo
gunaydınlar kızlar ,, Nasılsınız bugun ?
kızım olursa zenan oğlum olursa efe koyucam Allah nasip ederse...
cinsiyeti belli olan arkadaşlar isim düşünmeye başladınız mı?????
gunaydınlar kızlar ,, Nasılsınız bugun ?
günaydım benim güzel hamiş arkadaşlarım...nasılsınız bugün?bebişlerinizde inşallah iyidir....ben evdeyim bugün ve evde olmanın tadını cıkartıyorum...son nöbetlerin berbattı..artık zorlanıyorum 23.haftama gelsemde nöbetten cıksam diye bakıyorum valla...topukların eklemlerim ağrıyo...birde sol kasığıma ara ara ağrı giriyor...allahım kolay hamilelik ve doğumlar nasip etsin inşallah...
kızım olursa zenan oğlum olursa efe koyucam Allah nasip ederse...
cinsiyeti belli olan arkadaşlar isim düşünmeye başladınız mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?