2009 Aralık Anneleri

nehircim gözün aydın canım
insan nasıl motive oluyor değilmi bebeişlerimizi görünce
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin canım.

gözunaydın cnm inşallah ikili testdede iyi hberlerini alacagız haftaya

Sağolun arkadaşlarımmbuyrunnnnnnnnn Evet çok motive oldum canım anne olacağımı şimdi daha bi iyi anladım bişey anlamıyodum pek ultrason görüntüsünden.Bebeğim dans ediyodu sanki kollar bacaklar havada sallıyordukaydirigubbakcemile3 Hiç gitmiyor göözümün önündenn.Amin canlarım önce bu testle hamileliklerimiz güzel geçer ve sonra kucaklarımıza alırız inşallah.
Günaydın bu arada arkadaşlarr,beni komşum kahvaltıya çağırdı oraya gidecem.Onun da 7 aylık tatlı mı tatlı bi bebeği var erkek,az mıncıklayayım onu dahihoyyyt

afiyet olsun
benim içinde mıncıklarmısıııııııııııııııııınopuyorumnanaktan

afiyet olsun
benim içinde mıncıklarmısıııııııııııııııııınopuyorumnanaktan

Sağol canımm
Mıncıklarım tabi ne demek zevkleekaydirigubbakcemile2
Beyaz tombik suratlı mavi gözlü çok güzel bi bebek ya maşallah Allah bizlere de nasip etsin inşşş:Saruboceq:

ıple cekıorum su 1 haftayı
artık ruyalarıma gırmeye basladı
oglum olmus bezlıorum yaglıorum
gulucukler atıo cok gsl bı ruyaydı... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
belkı ıkılı teste soylerler cinsiyeti benım eltıme ıkılı teste soylemıs o yuzden umıtlıyım aynı doktora gıdıorum bırde ...

günaydım benim güzel hamiş arkadaşlarım...nasılsınız bugün?bebişlerinizde inşallah iyidir....ben evdeyim bugün ve evde olmanın tadını cıkartıyorum...son nöbetlerin berbattı..artık zorlanıyorum 23.haftama gelsemde nöbetten cıksam diye bakıyorum valla...topukların eklemlerim ağrıyo...birde sol kasığıma ara ara ağrı giriyor...allahım kolay hamilelik ve doğumlar nasip etsin inşallah...

az kaldı sık dişini canım
benimde sol kasıkda ağrı oluşuyor ama tuvaletim geldiğinde özelliklekaydirigubbakcemile3
şimdi evde olmanın tadını çıkar bakalımopuyorumnanaktan

kızım olursa zenan oğlum olursa efe koyucam Allah nasip ederse...
cinsiyeti belli olan arkadaşlar isim düşünmeye başladınız mı?????

dr un söylemine göre kızım olacakmış...eğer kızım olursa iki isim koymayı düşünüyorum biri kesin naz olacak...beni çok bekletti naz yaptı...diğerinide su diye düşünüyordum ama bi arkadaşım aklımı karıştırdı...ilk isim su olursa su'cuğum derken dalga geçerler cocuğa sucuk derler dedi kafam karıştıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…