günaydım benim güzel hamiş arkadaşlarım...nasılsınız bugün?bebişlerinizde inşallah iyidir....ben evdeyim bugün ve evde olmanın tadını cıkartıyorum...son nöbetlerin berbattı..artık zorlanıyorum 23.haftama gelsemde nöbetten cıksam diye bakıyorum valla...topukların eklemlerim ağrıyo...birde sol kasığıma ara ara ağrı giriyor...allahım kolay hamilelik ve doğumlar nasip etsin inşallah...
canım öpüyorum seni çok ..çok sağol...:1hug:Şenizaz kaldı sık dişini canım
benimde sol kasıkda ağrı oluşuyor ama tuvaletim geldiğinde özelliklekaydirigubbakcemile3
şimdi evde olmanın tadını çıkar bakalımopuyorumnanaktan
günaydın seraycımm. en zor senin işin.
Allah kolaylık versin cnm, sana güç versin arkadaşımmm.....
kızım olursa zenan oğlum olursa efe koyucam Allah nasip ederse...
cinsiyeti belli olan arkadaşlar isim düşünmeye başladınız mı?????
tünaydın şekerimtünaydın şekerlerr yine kaynatmışız bakıyoruzzz...meral kızına başlık parası düşünüyordum ben ama :)) kilosunca altın şeklinde şekerimmm sen hemen bahara bakıyorum HE demişssin..bu arada sol taraftaki ağrılar kız olduğu içindir..benim de arada sağa sancı giriyor...
kız bu parça neden alınmıştı senden:uhm:kız oldugu kesınleşsin öyle isim bakayım dıyorum ama mina olma ihtimali yüksek kızım olursa.benım karnımdan parça alındı ya onun sonucunda cınsıyetde belirtilecekmiş tabı kesın oluyor onda bugun 1 haftamız bıttı 2 hafta içinde engeç sonuçlar çıkacak 2 hafta daha sabretmek istyrm kızım derken ama insan engelde olamıyor bırkere kız denince ınandırıyor kaptırıyor kendını ıster ıstemez
tünaydın şekerim
valla sen yokken epey kaynakttık. senin yakışıklı nasıl peki annesisositososito
bak seçil bu iyi fikir başlık parası istiyelim, belki seçilde talip olur bahar ne biliyorsun.lülülülülülü
gelininin gelinliğinide kendi elelri ile hazırlar.kaydirigubbakcemile5
aaaaaaaaa ağrılar solda olursa kızamı işaretmiş.
kızım şu koca karı laflarınıda nerden bulursunuz bilmem vallahi:roflol:
hadi bakalım teyzesi kız olsun kaydirigubbakcemile5
kız bu parça neden alınmıştı senden:uhm:
aaaaaaaaaaay canım beklemek zor değilmi. fisfisfis
tünaydın şekerlerr yine kaynatmışız bakıyoruzzz...meral kızına başlık parası düşünüyordum ben ama :)) kilosunca altın şeklinde şekerimmm sen hemen bahara bakıyorum HE demişssin..bu arada sol taraftaki ağrılar kız olduğu içindir..benim de arada sağa sancı giriyor...
canım Allah kolaylık versin!yok cnm kimse yanımda olmicak kendi kendimize halledicez artık maraşta da tanıdık kimse yok eşimin oraya tayini çıktı
nehircim gözün aydın canım.. hakkaten hareketlerini görünce insan inanıyor daha çok..Merhaba arkadaşlar bugün dr.a gittik biizz.Bebişimin hareketlerini gördüm ben de bugün ilk kez.Çooookk güzel bir şey yaa hep heves ediyordum siz anlatınca.Kıpır kıpır kollar bacaklar sürekli hareket halinde dr.durmuyoki ölçeyim dedialkisalkisalkis sonra ölçtü 4,5 cm olmuşş.Durunca dr. öksürttü beni de fır fır döndü bebişim içerde ne kadar çk etkileniyorlar öyle ya.Çok sevindim hareketlerini görünce zemuszemus Bebeğim yine 3-4 gün ilerde çıktı bu ölçüye göre
hay maşşaallaahh!!!bugün başka dr a gitcem ya. bide şansımı onda denicem akşama. bakalım sölicek mi.
meral bu dr var ya benim annemi doğurttu :)) benide doğurturmuş olaya bak yaa
kızlar bu arada şu aşı olayları için ben de bişeyler söyleyeceğim.kızlar sağlık ocağına gitmeliyim dimi en sağlıklısı bu galiba onlar bana haber verirler
oyy rüyalar da olmasa zateee =)) etkisi baya sürüyo bende de =)ıple cekıorum su 1 haftayı
artık ruyalarıma gırmeye basladı
oglum olmus bezlıorum yaglıorum
gulucukler atıo cok gsl bı ruyaydı... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
belkı ıkılı teste soylerler cinsiyeti benım eltıme ıkılı teste soylemıs o yuzden umıtlıyım aynı doktora gıdıorum bırde ...
ah be canım sana bi kıyak geçemiyorlar mı? herkes eywallah der bence, diye düşünüyorum. sonuç ortada malum yaniiii.... umarım daha az yorgunlukla atlatırsın şu nöbetlerini...günaydım benim güzel hamiş arkadaşlarım...nasılsınız bugün?bebişlerinizde inşallah iyidir....ben evdeyim bugün ve evde olmanın tadını cıkartıyorum...son nöbetlerin berbattı..artık zorlanıyorum 23.haftama gelsemde nöbetten cıksam diye bakıyorum valla...topukların eklemlerim ağrıyo...birde sol kasığıma ara ara ağrı giriyor...allahım kolay hamilelik ve doğumlar nasip etsin inşallah...
hay allaah yaaaa SUCUK =)))))))))))))))dr un söylemine göre kızım olacakmış...eğer kızım olursa iki isim koymayı düşünüyorum biri kesin naz olacak...beni çok bekletti naz yaptı...diğerinide su diye düşünüyordum ama bi arkadaşım aklımı karıştırdı...ilk isim su olursa su'cuğum derken dalga geçerler cocuğa sucuk derler dedi kafam karıştıkaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar pazartesi doktora gittim 11+6 haftalık bebişim ve doktor %80 erkek dedi doğrumudur sizce?
tabi hayatımmmmm ben gelinimin gelinliğini tamamen sawsroskii taşlardan yaparımmm...ortadoğu ve balkanların en ama en güzel gelini olurr:))) ...
ohoo daha ne koca karı lafları biliyorummmm yüzyüze gelince söylerimmmmmmmm:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?