2009 Aralık Anneleri

cnm doktor bakar bakmaz oooo görüyorum galiba ne hisediyosun diye sorduğunda bende ultrasona bakıyodum.bende bişey hissetmiyorum ama erkek gibi gördü şuan dedim :) o da şaşırdı emin olalım dedi baya baktı daha sonra bebişim sakladı ama %80 erkek dedi
10 gün sonra tekrar gitcem netleşir sanırım o zamn

bernacım canım benim merhaba
nasıl keyifler
neler aldın dün bakalım,
ben biraz uyuklacağım.
valla gözlerim kapanıyor ayol

saol meralcim darısı bekleyen herkese... çok güzel bi duygu kız erkek farketmiyo sağlıklı olsun yeter...

merhaba merhaba =))
ya canım ben de dr.dan önce gördüm o da erken diye kesinini söylemedi. 11+5 tik biz de. büyük ihtimal öyle dedi.
genelde de erkek dediklerinde sonradan kız çıkıyor. o bibiş bozuyor işi işte =))
herşeyden önce sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah!
bahtları da güzelce olsun:Saruboceq:

bernacım canım benim merhaba
nasıl keyifler
neler aldın dün bakalım,
ben biraz uyuklacağım.
valla gözlerim kapanıyor ayol

ah şekerim takip meselesi bu yazdım ya =)
pek güzel bişey bulamadım bebişime layığından.. ben de beyaz bi set aldım. daha doorusu anannesi aldı .
bi de fıstık yeşili bi çorapÇIK aldı. süper yaa minicik..
keyifler de ii canıımm. az önce bi velim doğum yapmı meraktan gittim baktım. yanımda ilk defa emdi çocuk. bilmiyo ya yazık ağzı ööle kaldı ilk sonra alıştı tabi. süperdi ya. o da erkek bu arada.Allah o bebişe de sağlık sıhhat versin inşallah.
sen nasılsın şekerto? uyku basmış yine? ben de okulda zor tutuyorum kendimi be meral. nolcez böyle..:uhm:

evet canım, aslında güzel bi polar battaniye olsaydı ondan alacaktım ama burdakiler içime sinmedi beyaz bi takım aldık eldibeni kukuletası mama önlüğü de dahil =) bi de fıstık yeşili çorap aldık. pek şeker beeee!!! kaç saattir onlara bakıorum, eşim geldi az önce o da bi garip oldu =)
ilk heyecanlarımız be doya doya yaşayalım.. di mi ama yerimseniben

meral teyzesi kı bebeği dikkat et dedin ya ona cevaptı

Selam arkadaşlar, bende dün rüyamda gördüm bebişimi, doğmuş ama benim sütüm gelmiyor 2-3 gün, böyle çok üzülüyorum, çocuğa başka şeyler veriyorlar filan. Sonradan geliyor, böyle baya bir akıyor filan. Çok ilginç bir rüyaydı. Rapunzel tebrik ederim, gerçi haikaten kız erkek farketmiyor ama insan öğrenincede acayip seviniyor, erkek olsa da seviniyor, kız olsa da seviniyor. :)

amiiiiiiiiin bernacım
rabbim tüm bebekleri tüm kötülüklerden korusun

kızım güzel teyzesi bebişlerede kendimize dikkat etmek lazım
yerim ben onun beyaz cicileri ile yeşil çolabınıııııııııı
yaaaa berna benim gözler gittikçe küçüldü. bana biraz müsade azıcık uyuyum valla gelicem
hadi şimdilik bye

hayırdır inşallahh.. süt olayını mı taktın ki kafana?doğumda öyle olsa bile bebek çektikçe gelir.bazen 2-3 sürebiliyormuş gelmesi. boş boş çeksin gelir. aklında bulunsun.
ayy kıyamam uyu sen biraz yaaa...

berna cım merhaba hoşgeldin canım...nasılsın?bu arada hanımlar birşey soracağım...gece uykuarınız da rüya görüyor musunuz?ben valla garip garip rüyalar görüyorum dün iş yerimde bi arkadaşımla konuştum oda bana hamile kadınlar cok kabus görür filan dedi ..var mı sizde böle bi burum?

kızlar bende rüya görmüyorumda çok sık uyanıyorum bu aralar bitaraftan bir tarafa dönerken bile uyanıyorum.zor oluyo azen tekrar dalmam

yaaaa o kadar yazdım yollamadı site manyaklaştı bu aralar yaa...

canım hş. sen de hş. ben iyiyim. seni sormalı. dinlendin mi?
ben de arada kabus görüyorum ya. ve daha çok rüya görmeye başladım.
mesela telde bi arkadaşımın adını analım hemen gecesinde onu görüyorum. etkileniyorum herhalde..

berna sana erkek dedilerde kız mı çıktı yoksa anlayamadım cnm.?
yok canım. dedim ya 11+5ken gittik. ben dr.dan önce görüm pipisini. dr. da evet öyle gözüküyor dedi. ama daha erken kesin bişey söylemek için dedi. ben hani sen nohut kadar bişey gördün mü diye merak ettim.
biri 3. çocuunu bekliyor. 2si erkek. buna da erkek diolar. kadın bi doğum yapıor, kız! =)))
o yüzden biraz garip bu işler =)))

kızlar bende rüya görmüyorumda çok sık uyanıyorum bu aralar bitaraftan bir tarafa dönerken bile uyanıyorum.zor oluyo azen tekrar dalmam

ben de yaa..
kaç gündür 4te uyanıyorum. geri uyumaya çalışıyorum tam dalıyorum alarm çalıyo. saçma sapan bişi oluyo yaaa uykum.
geceleri de uyanmalar çoğaldı.
bunlar bünyemizi doğum sonrasına hazırlıyormuş. hele son aylarda daha fazla artacakmı. hani şu gece emzirmelerine staj gibi bişi..

kızlar çatlaklar başlamadı ama ben bi krem aldım kullanmaya başladım yavaştan
ablam önermişti onun bi tane bile çatlağı olmadı doğumda...adı hytolastil firma lierac paris...biraz pahalı 50 tl felan ama umarım iyi gelcek

doğrudur cnm ben bide bi kaç gündür griptim onun da etkisi olabilir diye düşündüm ama senin dediğinde çok mantıklı vucut kendini hazırlıyo olabilr

kızzzzzzzz benimde sağ tarafımda ağrılar, gerçi bebekte orda. benimde mi oğlum olcak acep. inş yaa ben çok istiyorumm çünkü. aman bebeiş duymasın kız falan olur alınır sırnaşık şey

canım benimmm sağlıklı olsun da bugün gidecektin di mi haberdar edersen çok sevinirimm öpüldün

merhaba arkadaşlar pazartesi doktora gittim 11+6 haftalık bebişim ve doktor %80 erkek dedi doğrumudur sizce?

inşallah canım..bana da küçükken erkek dediler şimdi %99,9 ALLAHın izni ile erkek :)))

bana da kimse merhaba demiyor.. oysaki merhabaaalar diye çığırdım!
hamileyim asabiyim alınganım

BERNACIMMM canımmmm nassıııllsınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…