2009 Aralık Anneleri

Eczanelerde bulunuyor mu canım bu? Gerçi bende ta ergenlikten çatladı belim filan ama en azından göbeği kurtaralım :)

evet cnm eczaneden alınıyo yoksada getirtiyorlar
umarım işe yarar.ablam hamileliği boyunca 2 tane bitirdi ve hiç çatlak yok

arkadaşlar benim doktorda sölemedi cinsiyetini yaa daha belli olmaz dedi ama belli olanın nası oluo ayrıca gyno ferro sanol die bi ilaç verdi aç karna içilcekmiş midemi ağrıttı yaa sizde kullanıomusunuz bundan

doğrudur cnm ben bide bi kaç gündür griptim onun da etkisi olabilir diye düşündüm ama senin dediğinde çok mantıklı vucut kendini hazırlıyo olabilr
ayy benim de burnum tıkalı. aynı durumlardan muzdaribiz =))))

arkadaşlar benim doktorda sölemedi cinsiyetini yaa daha belli olmaz dedi ama belli olanın nası oluo ayrıca gyno ferro sanol die bi ilaç verdi aç karna içilcekmiş midemi ağrıttı yaa sizde kullanıomusunuz bundan

ne biliyim cnm bende şaşırdım zaten cinsiyetini öğrencez deyince.ben kontrol için gitmiştim ama dediki ben 12.haftada söylerim herzaman dedi.neyse seninki de belli olcak sabret.ayrıca banada o ilaçtan verdi ama ben onu daha bugün kulannmama rağmen mide ağrım 4-5 gündür var anlıcan ilaçla bi bağlantısı yok sanırım bu durumun.demekki mideleri üşüttük biz...:)

evet cnm eczaneden alınıyo yoksada getirtiyorlar
umarım işe yarar.ablam hamileliği boyunca 2 tane bitirdi ve hiç çatlak yok

bu iş biraz da genetik... ha annende varsa sende kesin olacak da değil. çatlayacağın varsa çatır çutur çatlıyorsun valla..
amaaaaan diyorum bebişim geliyor. çatlağı kim takar =)))
yazın pikinimi giyince görürüm ben kendimi :roflol:

pikini mii:uhm: geçenlerde hamile mayosuuu baktımmm elbise gibi bişi istiyorum yaaa pikini falan giyemem bu göbek ile artıkkkkk

merallllllllllllll canım mesai bitti şekerim uyansana hadiiii..canım servisi kaçıracaksınnnn....bahar bi seslenelim hadii meraleee

bana 16. 17. haftada belli olur dedi benimki şuanda 13 haftalık görünüomuş 3 hafta sonra 3lü test için gel dedi o zaman söyler inşallah cnm o ilaç kapsüllü ya heralde benim midem o yüzden ağrıdı daha öncede dokunuodu kapsüllü haplar bana böle giderse bırakırım o hapı

o zamn sen o ilacın şişelerde şurup gibi olanı var doktoruna söylersen ondan yazar...buarada cnm ultrasondan kaynaklanıyodur erken belli olmaması...

ayyyy geliyorum az kaldı bacım yaa!!! :Saruboceq: oğluşuna slm söle benden ! öp dicem ama anca babası öper artık =)

pikini mii:uhm: geçenlerde hamile mayosuuu baktımmm elbise gibi bişi istiyorum yaaa pikini falan giyemem bu göbek ile artıkkkkk

pikini şimdi için diil ya sonrası için. çatlarsak nası giyiceeeezzz.. mayoyu da hiç sevmiyorummm benneyaptımki :uhm:

İnşşş canım o günleri de göreceğiz hepp beraber.Benim bebişim en küçüklerden olduğu için hepinizin doğumuna şahit olurum sanırım doğum yapan da bir süre takılamaz sanırım buralara bebişten fırsat bulup da:ecrin_bebek: İnş bakalım öğrenirsin de için rahatlar.Bakalım belki bana da tahmini bir şey söylerler.

benbugün araştırmalarıma başladım bakalım:teytey:
Araştırım araştırın isimleri ben de kopya çekerim belki ooh hazır hazırkaydirigubbakcemile3 Ben kız olursa Nehir i düşünüyorum şimdilik ama ya erkek olursa yada kaarar değiştirirsemm.Adım Nazan olduğundan belki deNehir Naz koyarım aklıma girdiniz

Eveett ben de hamile mayosu gibi bişey gördüm geçen elbise gibiydi baktım baktı geri koydum şimdilik öyle bişey düşünüyorum bende.Ama onlar da çabuk kurumazsaa:bbo:

Arkadalar selamm ben hastaneye gittim geldim progestan yazdırdım dr. 2kutu verdi yine.Bunlar bitince karar verecekmiş devam edecek miyiz diye bakaılm.Sizler nasılsınız bakalım.Birazdan duşa girecem ayy berbat sıkıntılı hava var yandım bugünn

kız merali uyandırmayın gühan. ona acımıosunuz bari parmak kızı rapunzeliha'ya acıyın!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…