maşallah pelincim sana
bu ne hamarartlık yahuuu.bendede bu aralar bir tembellik eve gidince hep uzanasım geliyor .
pelincim kış hazırlığı olarak neler koydun ki difrize ?
kızlar sordum ama cvp gelmedi?bebegının hareketlerını hısseden yok mu?
seçilciğim bende senı seviyorum muhakkak yazzıcagm sana kışlık attıkça merak etme
kıslar bende kaçıyorum
işelri toparlayayım anca olacak
kendinize eşlerinize ve minicik pıtırcıklarınıza iyi bakın.
bu sitenin eeeeeeeeeeeeeeeen güzeli bizim topiğin anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çatlayında patlayın.
kucak dolusu sevgilerimle.
iyi hafta sonları.
kızlar hepinizi öptüm ben çıkıyorum çalışan arkadaşlarla pazartesi görüşürüz artık kendınıze ve bebişlerinize iyi bakın
iyi akşamlar kızlar pazaartesi görüşmek üzere yarın benim 2 li testim var Allah nasip ederse Kendinize ve bebişlere çook iii bakın İyi haftasonlar
herkeseee ii akşamlar
ii tatillerrrr hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
byeeeeeeeeeeeee
hadi bakalım, hayırlı haberlerle dönesin inşallaahhh!!!:Saruboceq:aaa kızlar bu arada benimde c.tesi günü kontrolüm var hemde 2 li test yaptıracağım Allah nasip ederse dua edin hayırlı haberleri inşallah burdan duyurayım kızlar
hayırlısı olsun canım,Allah'ın hakkı üçtür. bi de 3üz oluyomuş, tm olur valla :teytey:merhaba kızlar bende allah kısmet ederse aralık annesi olcam ihşallah 3 tüp bebek denemende yakaladım bebeşlerimi ihşallah hepimiz saglıklı bir şekil alırız bebklerimizi kucagımıza
ayyyy meral beee hem uzağa da vermessin kızı..evet doğru diyosun daha hissederken talip oldum. o yüzden kızın benimm. sözü kesmiş bulunuyoruzz hehehehe ....
benden ii kayınvalide olamaz kızına :)) sen rahat ol :1hug:
canım sana da hayırlısı olsun diyelim... sağlıkla kavulun inşallahh:Saruboceq:Teşekkür ederim canım,Allah hepimize rahat ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..Bu mucizeye hep birlikte tanıklık ederiz inşallah...
hooppp ben de hemşoyum.. nerede ikamet ediyorsun bakiiim sen ? yerimsenibencnm hemserıyız sanırım hangı dr agıdıyosun
sen içini ferah tut. moralini ne kadar bozarsan bebişin o kadar çok etkilenir. o yüzden iyi düşüneceğiz ki iyi haberler alalım, iyi çıksın sonuçlar tamam mı ?aslında haklısın ama işte dayanamıyor ki yüreğim
canıımmm paylaşımlar için çok çok teşekkürler. benim de annem burda ve kralını yapıyor bu dondurucuların. ama yazın burda olmadığımız için ve şalterleri indirip gittiğimiz için(burda voltaj çok oynuyor. beyaz eşyalar riskte her daim...) dönüşte bulabilirsem yapmayı planlıyorum ben de.. inşallah sebze bulurum!! :Saruboceq:bence bebiş oldugunda bu şekilde hazır şeyler elımızın altında olması işimize yarayacak
istersenız ben zamanı geldıkçe domates patlıcan kırmızı biber barbunya yeşil biber bunların zamanı geldikçe yaptıkça yazarım sizede nasıl yaptıgımı
daha hissedilmiyormuş be canım. ben de pıt pıt bişiler oluyo diyorum ama değilmiş.. 4buçukta olur diyorlar...kızlar sordum ama cvp gelmedi?bebegının hareketlerını hısseden yok mu?
canıııımmmm ailecenek güzel bi haftasonu geçirin...kıslar bende kaçıyorum
işelri toparlayayım anca olacak
kendinize eşlerinize ve minicik pıtırcıklarınıza iyi bakın.
bu sitenin eeeeeeeeeeeeeeeen güzeli bizim topiğin anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çatlayında patlayın.
kucak dolusu sevgilerimle.
iyi hafta sonları.
pelincim, hamarat annecim, sana da iyi tatiller canım..kızlar hepinizi öptüm ben çıkıyorum çalışan arkadaşlarla pazartesi görüşürüz artık kendınıze ve bebişlerinize iyi bakın
canım tekrardan iyi haberlerle dönmeni temenni ediyorum...iyi akşamlar kızlar pazaartesi görüşmek üzere yarın benim 2 li testim var Allah nasip ederse Kendinize ve bebişlere çook iii bakın İyi haftasonlar
herkeseee ii akşamlar
ii tatillerrrr hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
byeeeeeeeeeeeee
bu ne uyku yaaaaaaaaa ohhh hafta sonu yatın bakalım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?