2009 Aralık Anneleri

yaaaaaaaa canımız istemez neler yaptın yada daha neler neler yapıyorsun

bezelye zamanı canım şimdi haftaya kurtlanmaya başlar yavaş yavaş içi ayıklayıp kaynar suyun içine atıyorum 5 dk bekletip buzdolabı poşetıyle buzluga direk birde çilek reçeli yaptım bugun çileğinde tam zamanı haftayada yaprak atacagım bebişimin mevludune çıkarıp yaptırırım annemlere inşallah allah nasip ederse

vay be millette neler varmış ömrümde bi kere çilek receli yapmıştım.ama sıralı yapanlara hep imrenirim.ya bu bezelye konserveden farklı oluyomu tad olarak

vay be millette neler varmış ömrümde bi kere çilek receli yapmıştım.ama sıralı yapanlara hep imrenirim.ya bu bezelye konserveden farklı oluyomu tad olarak

cnm benım eşim konserve bezelye yemıyor.bu şekilde yapınca şimdi taze alıp nasıl oluyorsa tadı aynen öyle oluyor mesela fasulyenın tadı bu şekilde yapsamda konserve tadı oldugu için onu yapmıyorum.barbunya çıkınca barbunyada bu şekilde guzel oluyor

bacım ya sen boş değilsin belli böyle şeylerin zamanı gelince uyandırsana bizi en azından kendi adıma öğreneyim ana olacaz daha dünyadan haberim yok peeee

aaaaayyy pelin neler yaptın canım
varmı önerilerin arkadaşım bizde yapalım

canııııım nasıl işler
ya senin keyifler yerindemi?

aman çok yormayın kendinizi şekerlerkaydirigubbakcemile2

yerinde yerinde canım hemen 1-2 model bitirmem lazım yarın cumartesi ya kapalıçarşı yoğun olur diyee..ama hiç kalkasım yokk ne miskin oldum yaaşakkıdı

bence bebiş oldugunda bu şekilde hazır şeyler elımızın altında olması işimize yarayacak
istersenız ben zamanı geldıkçe domates patlıcan kırmızı biber barbunya yeşil biber bunların zamanı geldikçe yaptıkça yazarım sizede nasıl yaptıgımı

pelin valla iyi oldu bu dediğinnn ...alayım ben de haftasonu pazardan bezelye atayım buzluğa barii ..eşime günde 3 öğün bezelye olsun bişi istemez

nasıl memnun olurum bir bilsennnnnnnnn..senden haber bekliyoprum tamam mı canımm..bi de şu reçeli de tarif eder misin nasıl yapıyosunnn

yaaaaaaaa ne kadınlar var işte hamarat kızım bizim topiğin kızları. 1-2 kişi var işte ben gibi kaydirigubbakcemile3
amannnnnnnnnnn benimkilerde donmiyeversin. annemden devam ederim kaydirigubbakcemile2

geçen sene de ben bişiler yapayım diyue niyetlendim annem engel olmuştuu yok ya ben kendim yapmak istiyorumm daha keyifli oluyoo:)))

ellerine sağlık
bak bak bebişin mevludu için bile neler yapacak neler
merhaba şekerlerrrr
verin bakalım şu kışlık tiyoları
a versinler
iyi olur bilgi alış-verişi

çilek reçeli güzel oluyor kıslar değilmi.
benim pek aram yoktur öyle şeylerle ama yapılıncada yeniyor.

yerinde yerinde canım hemen 1-2 model bitirmem lazım yarın cumartesi ya kapalıçarşı yoğun olur diyee..ama hiç kalkasım yokk ne miskin oldum yaaşakkıdı
ay oğlan ansı ağır oluryaa ondandır.
doğru yarın iğne atsan yere düşmez.
seçil kız kapalı çarşıdada çok güzel ve çeşidi bol bebk mağazaları var.
geldiğimizde alışverişte yaparız yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2
ama nedense pazar günleri dükkanların %99'u kapalı. :dilcikar:

pelin valla iyi oldu bu dediğinnn ...alayım ben de haftasonu pazardan bezelye atayım buzluğa barii ..eşime günde 3 öğün bezelye olsun bişi istemez

yaaaaaaaa ne kadınlar var işte hamarat kızım bizim topiğin kızları. 1-2 kişi var işte ben gibi kaydirigubbakcemile3
amannnnnnnnnnn benimkilerde donmiyeversin. annemden devam ederim kaydirigubbakcemile2

ellerine sağlık
bak bak bebişin mevludu için bile neler yapacak neler
merhaba şekerlerrrr
verin bakalım şu kışlık tiyoları
a versinler
iyi olur bilgi alış-verişi

çilek reçeli güzel oluyor kıslar değilmi.
benim pek aram yoktur öyle şeylerle ama yapılıncada yeniyor.

ay oğlan ansı ağır oluryaa ondandır.
doğru yarın iğne atsan yere düşmez.
seçil kız kapalı çarşıdada çok güzel ve çeşidi bol bebk mağazaları var.
geldiğimizde alışverişte yaparız yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2
ama nedense pazar günleri dükkanların %99'u kapalı. :dilcikar:

ay süper olur pelin
hele sen reçel tafiri ver bakalım.
ay birde ben acı maraş biberinin turşusununa bayılırım kıslar

al yap tabi şekerim.
aay bizim toğin kıslarının hepsi hamarat.
doğuracakları bebişlerden belli değilmi ayolkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…