yaaaaaaaa canımız istemez neler yaptın yada daha neler neler yapıyorsun
bezelye zamanı canım şimdi haftaya kurtlanmaya başlar yavaş yavaş içi ayıklayıp kaynar suyun içine atıyorum 5 dk bekletip buzdolabı poşetıyle buzluga direk birde çilek reçeli yaptım bugun çileğinde tam zamanı haftayada yaprak atacagım bebişimin mevludune çıkarıp yaptırırım annemlere inşallah allah nasip ederse
vay be millette neler varmış ömrümde bi kere çilek receli yapmıştım.ama sıralı yapanlara hep imrenirim.ya bu bezelye konserveden farklı oluyomu tad olarak
baharcım belki gözden kaçmıştır dun yazdım ama tekrardan hayırlı olsun Allah gönlune göre verdi
cnm benım eşim konserve bezelye yemıyor.bu şekilde yapınca şimdi taze alıp nasıl oluyorsa tadı aynen öyle oluyor mesela fasulyenın tadı bu şekilde yapsamda konserve tadı oldugu için onu yapmıyorum.barbunya çıkınca barbunyada bu şekilde guzel oluyor
aaaaayyy pelin neler yaptın canım
varmı önerilerin arkadaşım bizde yapalım
canııııım nasıl işler
ya senin keyifler yerindemi?
aman çok yormayın kendinizi şekerlerkaydirigubbakcemile2
bence bebiş oldugunda bu şekilde hazır şeyler elımızın altında olması işimize yarayacak
istersenız ben zamanı geldıkçe domates patlıcan kırmızı biber barbunya yeşil biber bunların zamanı geldikçe yaptıkça yazarım sizede nasıl yaptıgımı
ellerine sağlıkbezelye zamanı canım şimdi haftaya kurtlanmaya başlar yavaş yavaş içi ayıklayıp kaynar suyun içine atıyorum 5 dk bekletip buzdolabı poşetıyle buzluga direk birde çilek reçeli yaptım bugun çileğinde tam zamanı haftayada yaprak atacagım bebişimin mevludune çıkarıp yaptırırım annemlere inşallah allah nasip ederse
a versinlermerhaba şekerlerrrr
verin bakalım şu kışlık tiyoları
çilek reçeli güzel oluyor kıslar değilmi.vay be millette neler varmış ömrümde bi kere çilek receli yapmıştım.ama sıralı yapanlara hep imrenirim.ya bu bezelye konserveden farklı oluyomu tad olarak
ay oğlan ansı ağır oluryaa ondandır.yerinde yerinde canım hemen 1-2 model bitirmem lazım yarın cumartesi ya kapalıçarşı yoğun olur diyee..ama hiç kalkasım yokk ne miskin oldum yaaşakkıdı
bence bebiş oldugunda bu şekilde hazır şeyler elımızın altında olması işimize yarayacak
istersenız ben zamanı geldıkçe domates patlıcan kırmızı biber barbunya yeşil biber bunların zamanı geldikçe yaptıkça yazarım sizede nasıl yaptıgımı
pelin valla iyi oldu bu dediğinnn ...alayım ben de haftasonu pazardan bezelye atayım buzluğa barii ..eşime günde 3 öğün bezelye olsun bişi istemez
yaaaaaaaa ne kadınlar var işte hamarat kızım bizim topiğin kızları. 1-2 kişi var işte ben gibi kaydirigubbakcemile3
amannnnnnnnnnn benimkilerde donmiyeversin. annemden devam ederim kaydirigubbakcemile2
pelinnn meyve koysak olur mu acaba. aslında herşeyin tazesi ama meyvede olmaz galiba demi
ellerine sağlıkbezelye zamanı canım şimdi haftaya kurtlanmaya başlar yavaş yavaş içi ayıklayıp kaynar suyun içine atıyorum 5 dk bekletip buzdolabı poşetıyle buzluga direk birde çilek reçeli yaptım bugun çileğinde tam zamanı haftayada yaprak atacagım bebişimin mevludune çıkarıp yaptırırım annemlere inşallah allah nasip ederse
a versinlermerhaba şekerlerrrr
verin bakalım şu kışlık tiyoları
çilek reçeli güzel oluyor kıslar değilmi.vay be millette neler varmış ömrümde bi kere çilek receli yapmıştım.ama sıralı yapanlara hep imrenirim.ya bu bezelye konserveden farklı oluyomu tad olarak
ay oğlan ansı ağır oluryaa ondandır.yerinde yerinde canım hemen 1-2 model bitirmem lazım yarın cumartesi ya kapalıçarşı yoğun olur diyee..ama hiç kalkasım yokk ne miskin oldum yaaşakkıdı
ay süper olur pelinbence bebiş oldugunda bu şekilde hazır şeyler elımızın altında olması işimize yarayacak
al yap tabi şekerim.pelin valla iyi oldu bu dediğinnn ...alayım ben de haftasonu pazardan bezelye atayım buzluğa barii ..eşime günde 3 öğün bezelye olsun bişi istemez
aay bizim toğin kıslarının hepsi hamarat.yaaaaaaaa ne kadınlar var işte hamarat kızım bizim topiğin kızları. 1-2 kişi var işte ben gibi kaydirigubbakcemile3
amannnnnnnnnnn benimkilerde donmiyeversin. annemden devam ederim kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?