2009 Aralık Anneleri

ya o konuda haklısın.
zaten diyorum ya bayanlar hamile olduğunu öğrenir iöğrenmez izinli olmalılar. çok şükür benim iyi geçti yine, bulantı öğürme falan olmadı. ama olanlar için Allah gerçekten sabır versin. iş ortamı çok zor yaa...

hamıleymıs ama bı sorun varmıs herhalde az once kanal d de gordum reklamını...magazın programında ...
anlamıstım zaten cok az kalkıyodu ayaga
merdıvenlerı cıkarkende alı san a tutunmadan cıkmıoduyerimseniben

bence sorun yok canım
sende erken baslamıstır belkı ıc karnının buyukluguyle ılgıdır ama olan bıseymıs en azından ıcın rahat olsun bence :1hug:

inşallah öyledir canım yaa..
bi de sağ kasığıma ilk defa ağrılar girmeye başladı.
bende şimdiye kadar öyle ahım şahım bi sancı ağrı olmadı. bazılarınız yazıyor ya şöyle oldu diye. ben daha yeni yaşıyorum onları. belki de ondan endişem. ilk defa ya...
saol =)))

ay hadi gözün aydın!!!!
ya siz böyle yazınca benim de hemen göresim geliyo bebişimi..
kıskanç mıyım neyim ayoll =)))))

çileeekkk hakkat sen geriden takip ediyosun..sen de inşallah güzel hayırlı haberler alırsın canım yaaa

bu arada ben çoklu alıntı yapamıyorum , icon kullanamıyorum .
sizde de böyle mi? siteden mi benden mi kaynaklanıyor?

evet canım aralık annesi o da...
inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına alır o da yavrusunu...
ben de bugün tam 3.5 aylığım =)))) fatmayı takiben =)))))))))

kızlar yaa geçen birileri diyordu ya sağ kasığa ağrı girerse kız erkek diye.. hangisi kızdı? hangisi erkek? hatırlayan var mı? tek tek bakmayayım sayfalara..

yok zaten oldum olası tutamam hapsırıgımı
bendede alerjık genelde sabahları uyandıımda bayaga bır hapsırırım
umarım bebıslerımız bızım gıbı alerjılı olmazlar

hee bu arada hamılelıgı boyunca ayaklarını sıcak tutan annelerın bebeklerı gazlı olmuyomus ayaklarınıza ıyı bakın kızlar...yerimseniben

iinnşallaaah alerjili olmazlaarr!!!
ama çoğu bebek artık doğuştan alerjili doğuyor.
Allah onlara kolaylık versin yaa. kıyamamm ben onlara =) ben hapşırırım ikimizin yerine =)
benimki bahar alerjisi. gözler kaşınıyor, şişiyor, kulaklar genizler kaşınıyor. 2 günde bi tuv. kağıdı bitiyorrr.
durum vahim anlayacağın.
umarım bebişlerimiz hem etkilenmez hem de bu hastalığa sahip olmazlar!

11+2 yız teyzesı daha bız ben aralık sonu dogum yapacak olanlardım o yuzden gerıden gelıyoz kucuk aralık bebegı olcak
hee kaç kılo kaç cm cıkar bılmıyorum
babası 1.93 annesı 1.75 ben 4.200 gr dogmusum esımde oyle ben ok ufak seyler almıyım dımı bebıse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy cnım sen benım eskı halım gıbısın
ben sımdı oyle degılım şükürler olsun senınkı bayaga yogun anladıgımö kadarıyla ben onceden oyleydım odam oyuncak ayılarla doluyken bekarken halıfleks vardı butun evde ama artık o kdr cok deıl ...bebıslerımız alerjısız olur umarım ...

Kızlarrrrrrr beni unutmuşsunuzdur. Bir süredir giremiyordum nete. Mide bulantısından yemek yapamamaya başlayınca soluğu annemlerin yazlığında aldım. Anne şefkatı gerçekten iyi geldi. Burda hiç kusmadım Göbek deliğim de dışarı çıkmaya başladı. Benim göbek deliğimin içinde doğum lekem var. Dışarı çıktıkça komik gözükmeye başladı. Lekeli bir göbek deliğim var artık. İkili test daha olamadım. Haftaya perşemde gideceğim 13 artı 2 olacak. Umarım bebişim iyidir. Sizleri de neşeli gördüm. Allah neşenizi eksik etmesin emi a.s.

bence de alma =))))
zaten her zaman kullanacağı şeylerden başlamak lazım.. ağız mendili, battaniye vs..
ben bebek bezi bile zulalamayı düünmüyorum.
kilosu boyu belli olana kadar...
yeni doğan malzemeleri alsan, belki bebiş hacimli olacak ve kullanamayacaksın bile..

amiiinn!!!
biz 1 aydır halıları kaldırdık zaten.
anam garibanam saolsun yıkamı onları bi güzel=)))
seneye temiz temiz sericez..
toz yapan şeylere elveda dedik bileee..
ama evet o dediğin feci alerjiden benimki!!
polenler burda daha yeni çıkıyor =((((((((

ben şahsen unutmadım seni =)))
anne gibisi yok hakkaten.
6.haftamdan beri yanımda. saolsun daha doğru düzggün iş yapmadım yaa...
alıştım tembelliğe =((

aslında 16. haftanı bekleyip 3lü taramanı da yaptırabilirsin..

Canımmmm unutmayınn beniii. Ben de düşündüm 3lü taramayı beklemeyi ama bebişimi merak ediyorum çok. Onu ultrasonda görmek istiyorum yoksa beklerdim. Göbişim çıktı biraz, sevip duruyorum karnımı :)))

oy kıyamam =))
özlediysen git gör tabe. sonra insan kafayı çiziyor vallahi..
ben 2limi yaptırmadım. yaz tatili olur olmaz 3lümün zamanı geliyor. ense kalınlığı 1.18 mm . bunu bilmek bana yeter şimdilik..

kızlar sımdı yatak odasında ustumu degıstırırken fark ettım goguslerımde ve altında lekeler var kırmızı kırmızı ...baska bı yerımde yok ...
ama kasınmıyorum ...merak ettım ne bu yaa terledım felan ondan mı cıktı acaba ???
cok beyaz tenlıyım yada ondan mı ????:uhm::uhm::uhm:

ya geçmiş yazılara baktım seray ile seçil kasık ağrısı solda olursa kız, sağda olursa erkek demişler.
bi bilgisi olan var mı???

benim sağ taraf ağrıyor bu aralar yaa..

sıcaktan olabilir evet..
isilik gibi mi?
o lekelenmeler doğumdan sonra, zamanla geçiyormuş. dert etme çok..
yüzüne de güneş kremlerinden kullan. bu aralar hassasmışız...

sıcaktan olabilir evet..
isilik gibi mi?
o lekelenmeler doğumdan sonra, zamanla geçiyormuş. dert etme çok..
yüzüne de güneş kremlerinden kullan. bu aralar hassasmışız...

yuzumde yok canım sadece gosulerımde karnıma dogru ınen yerlerde
isilik gibi değil daha iri iri...

Hamilelik döneminde ciltte birtakım lekeler de görülüyor. Bunun nedeni nedir?

Hamilelik esnasında salgılanan östrogen progesteron ve MSH hormonlarının etkisiyle göğüs çevresi koltuk altı genital bölge ve kalçaların iç yüzlerinde renk artışı gözlenir. Tüm vücutta bulunması nadirdir. Doğuma kadar ilerleme gösterir doğum sonrası geriler. Yüzde ise simetrik keskin sınırlı gebelik maskesi gözlenir. Olayın gelişiminde ailesel yatkınlık da söz konusudur. Güneşe maruz kalma olayı aktifleştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…