doğru diyorsun cnm ona hiç şüphem yok zaten. sadece hamileliğinizin 3 ayını yaz tatili olarak geçireceksiniz ya o çok üzel bişeyy o yazın sıcaklarında çalışmak gerçekten çok zor oluyor gerçi bende şantiyeye gitmiyorum bürodayım çok şükür.
Kızlar Merhaba. Çağla Şikel'de hamileymiş. İlkine çok üzülmüştüm. İçimden geçirmiştim. Benle birlikte hamile kalır inşallah diye içimden çok geçirdim ve sıkı durun. 3, 5 aylıkmış. Ne derece doğru bilmiyorum Telgraf gazetesinin yalancısıyım, yanlışsa. Çok sevindim çok. İnşallah herşey yolunda gider bu kez onun da bizlerin de.
bence sorun yok canım
sende erken baslamıstır belkı ıc karnının buyukluguyle ılgıdır ama olan bıseymıs en azından ıcın rahat olsun bence :1hug:
Günaydın kızlar dün dr.a gittim ense kalınlığını ölçtü,gelişimi herşey yolunda çok şükür.kıpır kıpır yerinde durmuyor,eller hep havada tekme atıp duruyor
3 ay 11 günlük olmuş ufaklık ama cinsiyetini söylemedi 20 gün sonra tekrar gelin ozaman söylicem dedi.3 lü testide ozaman yapıcakmış.
Kızlar Merhaba. Çağla Şikel'de hamileymiş. İlkine çok üzülmüştüm. İçimden geçirmiştim. Benle birlikte hamile kalır inşallah diye içimden çok geçirdim ve sıkı durun. 3, 5 aylıkmış. Ne derece doğru bilmiyorum Telgraf gazetesinin yalancısıyım, yanlışsa. Çok sevindim çok. İnşallah herşey yolunda gider bu kez onun da bizlerin de.
alerji mi yaa senin de?
çok fena di mi?
aynen ben de derin nefes alıyorum ve allah ne verdiyse peçeteye püskürte püskürte hapşırıyorum.
bu arada tuvalet kağıdı daha yumuşak oluyo herkese tavsiye ederim. yıllardır bahar zamanları tuv.kağıdı ile dolaşırım =)))
çilek sakın tutma hapşırığını e mi?
yok zaten oldum olası tutamam hapsırıgımı
bendede alerjık genelde sabahları uyandıımda bayaga bır hapsırırım
umarım bebıslerımız bızım gıbı alerjılı olmazlar
hee bu arada hamılelıgı boyunca ayaklarını sıcak tutan annelerın bebeklerı gazlı olmuyomus ayaklarınıza ıyı bakın kızlar...yerimseniben
ay hadi gözün aydın!!!!
ya siz böyle yazınca benim de hemen göresim geliyo bebişimi..
kıskanç mıyım neyim ayoll =)))))
çileeekkk hakkat sen geriden takip ediyosun..sen de inşallah güzel hayırlı haberler alırsın canım yaaa
bu arada ben çoklu alıntı yapamıyorum , icon kullanamıyorum .
sizde de böyle mi? siteden mi benden mi kaynaklanıyor?
iinnşallaaah alerjili olmazlaarr!!!
ama çoğu bebek artık doğuştan alerjili doğuyor.
Allah onlara kolaylık versin yaa. kıyamamm ben onlara =) ben hapşırırım ikimizin yerine =)
benimki bahar alerjisi. gözler kaşınıyor, şişiyor, kulaklar genizler kaşınıyor. 2 günde bi tuv. kağıdı bitiyorrr.
durum vahim anlayacağın.
umarım bebişlerimiz hem etkilenmez hem de bu hastalığa sahip olmazlar!
11+2 yız teyzesı daha bız ben aralık sonu dogum yapacak olanlardım o yuzden gerıden gelıyoz kucuk aralık bebegı olcak
hee kaç kılo kaç cm cıkar bılmıyorum
babası 1.93 annesı 1.75 ben 4.200 gr dogmusum esımde oyle ben ok ufak seyler almıyım dımı bebıse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy cnım sen benım eskı halım gıbısın
ben sımdı oyle degılım şükürler olsun senınkı bayaga yogun anladıgımö kadarıyla ben onceden oyleydım odam oyuncak ayılarla doluyken bekarken halıfleks vardı butun evde ama artık o kdr cok deıl ...bebıslerımız alerjısız olur umarım ...
Kızlarrrrrrr beni unutmuşsunuzdur. Bir süredir giremiyordum nete. Mide bulantısından yemek yapamamaya başlayınca soluğu annemlerin yazlığında aldım. Anne şefkatı gerçekten iyi geldi. Burda hiç kusmadımGöbek deliğim de dışarı çıkmaya başladı. Benim göbek deliğimin içinde doğum lekem var. Dışarı çıktıkça komik gözükmeye başladı. Lekeli bir göbek deliğim var artık. İkili test daha olamadım. Haftaya perşemde gideceğim 13 artı 2 olacak. Umarım bebişim iyidir. Sizleri de neşeli gördüm. Allah neşenizi eksik etmesin emi a.s.
ben şahsen unutmadım seni =)))
anne gibisi yok hakkaten.
6.haftamdan beri yanımda. saolsun daha doğru düzggün iş yapmadım yaa...
alıştım tembelliğe =((
aslında 16. haftanı bekleyip 3lü taramanı da yaptırabilirsin..
Canımmmm unutmayınn beniii. Ben de düşündüm 3lü taramayı beklemeyi ama bebişimi merak ediyorum çok. Onu ultrasonda görmek istiyorum yoksa beklerdim. Göbişim çıktı biraz, sevip duruyorum karnımı :)))
kızlar sımdı yatak odasında ustumu degıstırırken fark ettım goguslerımde ve altında lekeler var kırmızı kırmızı ...baska bı yerımde yok ...
ama kasınmıyorum ...merak ettım ne bu yaa terledım felan ondan mı cıktı acaba ???
cok beyaz tenlıyım yada ondan mı ????:uhm::uhm::uhm:
sıcaktan olabilir evet..
isilik gibi mi?
o lekelenmeler doğumdan sonra, zamanla geçiyormuş. dert etme çok..
yüzüne de güneş kremlerinden kullan. bu aralar hassasmışız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?