Ya çekinerek yazıyorum bu hiçbirinizde yoktur mutlaka. İdrar kaçırma durumunuz var mı normalmidir daha çok erken olsa da?(
yok cnm bende ama cok sık wc ye cıkıyorum
ama kacırma yok henuz
üşütmüş olabılırmısın
Ya çekinerek yazıyorum bu hiçbirinizde yoktur mutlaka. İdrar kaçırma durumunuz var mı normalmidir daha çok erken olsa da?(
çilek sonra geçiyor dert etme çok.. cefası da bu olsun be =)))
fatma yaa hangi kanalda? ay çok üzüldüm yaaa. Allah ailelerine sabır versinnnn offfff
merhaba hanımlar:CüvCüv:
ben dün doktora gittim daha 3lü teste 1hafta var ama herkes cinsiyetini öğrenince duramadım merakdan gittim benim sıpa arkasını dönmüş uyuyor neredeyse hiç hareket etmiyor birşeymi olmuş neden hareket etmiyor diye doktora sorarken ayaklarını oynattı sonrada başını çevirdi güldürdü bizi ama maalesef cinsiyeti göremedik doktor 9 ay göstermeyenler var deyince :1shok:şok oldum umarım öyle bir numara yapmaz yaaaa bissürü tahlil yaptırdık 5tüp kan aldılar hepsi normal çıktı dedi doktor napalım göstermezsede çok şükür sağlıklı dedik döndük geldik
sizler nasılsınız?
idrar kaçırma olayı bende de var hapşırmakdan korkar oldum valla kaydirigubbakcemile3şimdiden böyleyim son aylarda nolcak benim halim diye düşünüyorum :bbo:
gögüslerim alev alev yanıyor sanki sizin de öylemi?
bi de cildim çok bozuldu her yerimde sivilce çıkıyor yaaa
oğlan anaları-kız anaları vucudunuzdaki değişimleri yani farklılıkları söyleyinde bende benim gibi daha cinsiyeti öğrenemeyenlerde bir fikir edinsek olurmu?alkisalkisalkisvereliniortak
hadi şekerler öptüm hepinizi:enbuyukkk:
Günaydın minik mucizelerin güzel anneleri...
Geçen gün doktor bulamamaktan şikayet etmiştim,nette araştırırken buldumsositososito Hemen randevu alıp eşimi uyandırdım gittik,özel bir hastane,ve kadın doçentmiş,ilk defa tanışacak olunca biraz gerildim haliyle,doktorum doğuma girmiş ve 1 saat kadar beklemeden sonra odasına çağırdı,kesinlikle gebelik psikolojisinden çok iyi anlayan bir kadın yüzünü görür görmez insan rahatlıyor valla,ben neredeyse ağlayacaktım gerçi her kontrolde öyle oluyorumda bu yüzden kendime kızıyorm,tabi yanımda kaygısızca oturan eşimede kızıyorumzemuszemusUltrasonda baktı Aslı Hanım,bebeğim o kadar rahat görünüyorki biz cinsiyetini belli edermi diye bakıyoruz,kapatıyor yaramaz,15 dakika baktık göstermedi,dans ediyor,takla atıyor,bağdaş kurup oturuyor,öyle kaygısız ki dedim aynı babası,eşimde utandı biraz tabiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Durumunun iyi olduğunu ama ikili testlerden sonra değerlendirme yapacağını 14 haftalık gelişim sürecinde bir sorun olmadığı söyledi,
Kilom 70 geldi,biraz daha dikkatli olmam gerektiğini ilk 6 ay ,ayda 1 kilo almanın yeterli olacağını söyledi,beslenme konusunda kendimi kasmamamıda belirtti,
Ama tansiyonum 12/9 gelince onun bir haftalık takibinide istedi, gebelikte 20 haftadan sonra tansiyon artışı görülmekteymiş ama şimdiden fazla ise o zaman bir sorunla karşılaşabilir ve bebeğe ve kendime zararları olabilirmiş,bende ailemizde tansiyon hastalığının genetik olduğunu söyleyncede biraz daha durumun ciddi olduğunu anladı sanırım,ona göre etkisi fazla olmayan bir ilaç verebilirim dedi,yağı ve tuzu az yemekler yemeliyim galibakafamçokkarıştı
İşte dünüm böyle geçti,sizlerde tansiyonlarınıza şimdiden dikkat edin,zaten her kontrolde ölçülüyordur ama aksattırmayın,
Güzel bir tatil günü geçirmeniz dileğimle...
canıımm gözün aydın, çok sevindim iyi bi dr. bulmana. o devlet hast.den sonra ilaç gibi gelmiştir =))) helal olsun Aslı hanıma =))) alkisalkisalkis
tansiyonuna dikkat et canım. sabah sabah mutlu bi haber almana çok sevindim =))
2li tesler de iyi olr inşallah! :Saruboceq:
Teşekkür ederim canım benim,devlet hast.sonra ilaç gibi geldi valla,hemde ücret olarakta 70 tl aldılar bizde şaşırdık:bbo:
Valla içimdeki o yaramazı gördükçe hiç kalkmak istemedim,dedim bu makineyi ben götüreyim bütün gün bakar bakar bir kahkaha atarım bir ağlarım,
Allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin,daha yolun başındayız,geçirecek uzun bir 6 ayımız daha var ama olsun,bu riskli dönemleri atlatalım gerisinde Allahım yardım eder inşallah:Saruboceq:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?