Günaydın güzel annişlerr:)
Hepiniz iyisinizdir inşallah.Ben ve bebişim iyiyiz bugün henüz bulantı falan da yok.Bir süredir kalkar kalkmaz ve de gün içinde hafif acıktığımda fındık atıştırıyorum bulantı falan da yapmıyor hem de bebişe çok faydalı.Ben de biz bugün 11+0 kocaman olduk teyzeleri diyecektim Bernacım maşşallah sen bizden 3hafta önceymişsinopuyorumnanaktan Benim bebekim en miniklerden burada yaa yerim onuŞeniz
di mi yaa, biz de eşimle espri yapıyoruz, bi hamile arkadaşım daha var. ortak ultrason cihazı alalım diye =))) insanın her an bakası göresi geliyor. çok özlüyorum ben de! 22sinde gördüm en son. inşallah 1.5 hafta sonra falan tekrar görücem.
amiinn herkes hayırlı haberler alsın, şu saatten sonra kimsenin kötü haberini almak istemiyorum. dikkat etmeliyiz, kendimize ve bebişlerimize... hayırlısı olsun hakkımızda, hepimiz için!!!:Saruboceq:
Amin canım benim,
Ultrasyon cihazı almak çok iyi fikir lakin ben başka hiçbirşey yapmam artık bütün gün jellenir jellenir bakarım kuzumaa...
Sende görmeyeli epey olmuş canım inşallah hayırlısyla 1.5 hafta sonra iyi haberlerini alır bizlerle paylaşırsın,bende kötü haber almak istemiyorum artık,hayırlısıyla atlatalım hep birlikte şu günleri...
Dün doktoru beklerken 9 .ayına girmiş hamileleri gördüm bir ahh çektim şu Aralık gelsede bizde böyle olsak diye,ama herşeyin zamanı var,sanırım en çok sabretmeyi öğrenmem gerekiyor
Ultrason cihazı almak biraz ütopik olurdu da ben ciddi ciddi Angel Sounds Fetal Doppler kalp dinleme dedektörü almayı düşünür oldum. Kullananları araştırdım bir kısmı çok memnun bir kısmı da bebeğin kalp atışlarını duyamayıp telaşlanmışlar.
Ben en geç on günde bir merakımdan ultrasona giriyorum. Bir zararı yok diyor doktorlar ama işte bilinen bir zararı yok. Çarşamba günü yine gideceğim. Bakalım belki cinsiyeti hakkında daha kesin bir şeyler söyler bu seferki doktor.
Merhaba 2009 aralık ayı annecikleri:)) bende nasipse bebeğimi 1 aralıkta doğuracam..salt 26 şubat aynı tarihe bir annecik adayı daha eklendi..herkese sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmeleri dileğiyle..
Ultrason cihazı almak biraz ütopik olurdu da ben ciddi ciddi Angel Sounds Fetal Doppler kalp dinleme dedektörü almayı düşünür oldum. Kullananları araştırdım bir kısmı çok memnun bir kısmı da bebeğin kalp atışlarını duyamayıp telaşlanmışlar.
Ben en geç on günde bir merakımdan ultrasona giriyorum. Bir zararı yok diyor doktorlar ama işte bilinen bir zararı yok. Çarşamba günü yine gideceğim. Bakalım belki cinsiyeti hakkında daha kesin bir şeyler söyler bu seferki doktor.
canım
benım cıft rahım oldugu ıcın kanamam oluyo
kırmızı renkte olmadıgı surece sorun yo dedı doktorum
zaten cok az
cok olsa benı kımse tutamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?