2009 Aralık Anneleri

Günaydın güzel annişlerr:)
Hepiniz iyisinizdir inşallah.Ben ve bebişim iyiyiz bugün henüz bulantı falan da yok.Bir süredir kalkar kalkmaz ve de gün içinde hafif acıktığımda fındık atıştırıyorum bulantı falan da yapmıyor hem de bebişe çok faydalı.Ben de biz bugün 11+0 kocaman olduk teyzeleri diyecektim Bernacım maşşallah sen bizden 3hafta önceymişsinopuyorumnanaktan Benim bebekim en miniklerden burada yaa yerim onuŞeniz

günaydınn canıımmm
ben yerim onuu ekmek arası yapıppp, belki tok tutar hem he ? :jeyyar: Şeniz
bulantılar geçmiş oh ohhhh...
en son 11 +5 ken görmüştüümm yaa, düşün..
ee nasılsın keyifler yerindedir inşallah.
ben de şimdi msn'de kardeşimle görüştüm, askerde, iyi geldiii alkisalkisalkis

Amin canım benim,

Ultrasyon cihazı almak çok iyi fikir lakin ben başka hiçbirşey yapmam artık bütün gün jellenir jellenir bakarım kuzumaa...

Sende görmeyeli epey olmuş canım inşallah hayırlısyla 1.5 hafta sonra iyi haberlerini alır bizlerle paylaşırsın,bende kötü haber almak istemiyorum artık,hayırlısıyla atlatalım hep birlikte şu günleri...

Dün doktoru beklerken 9 .ayına girmiş hamileleri gördüm bir ahh çektim şu Aralık gelsede bizde böyle olsak diye,ama herşeyin zamanı var,sanırım en çok sabretmeyi öğrenmem gerekiyor

evet. zaman oldu yavruşumu görmeyeli...

sabretmek gerekiyor evet. ne kadar da zor ama di mi? :sm_confused:

sağlıkla kavuşalım da cefadan sonra süreriz biz de sefaaaa :dance: :teytey: :sm_cool:

Ultrason cihazı almak biraz ütopik olurdu da ben ciddi ciddi Angel Sounds Fetal Doppler kalp dinleme dedektörü almayı düşünür oldum. Kullananları araştırdım bir kısmı çok memnun bir kısmı da bebeğin kalp atışlarını duyamayıp telaşlanmışlar.
Ben en geç on günde bir merakımdan ultrasona giriyorum. Bir zararı yok diyor doktorlar ama işte bilinen bir zararı yok. Çarşamba günü yine gideceğim. Bakalım belki cinsiyeti hakkında daha kesin bir şeyler söyler bu seferki doktor.

aylık kontrole gittiğim için bile annanemin çenesi durmuyo çocuğu bi rahat bırakmıyosunuz.zırt pırt bakıyosunuz diye diye üzlüyo çocuk için sizi duysa kafayı yer herhalde:))bu arada sağlık ocağında 12.haftadan sonra kalp atışları dinleniyo.

Merhaba 2009 aralık ayı annecikleri:)) bende nasipse bebeğimi 1 aralıkta doğuracam..salt 26 şubat aynı tarihe bir annecik adayı daha eklendi..herkese sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmeleri dileğiyle..

Merhaba 2009 aralık ayı annecikleri:)) bende nasipse bebeğimi 1 aralıkta doğuracam..salt 26 şubat aynı tarihe bir annecik adayı daha eklendi..herkese sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmeleri dileğiyle..

a aaa üstüme iyilik sağlık

ayı annecikleri mi?? :1shok: lülülülülülü

şakaaaaa :dance:

hadi canım hayırlısı olsun.. İnşallah senin de hamileliğin güzel geçer ve bebşin de sağlıklı olurr...

nehir okusun da eklesin seni listeye yerimseniben

Evet canım ütopik birşey ama hayali bile güzel,bende kalp dinleme dedektörü almayı düşünüyorum ama aynı dediğin sebepten yani sürekli telaşlanmaktanda korkuyorum en iyisi 15 günde bir gidip görmek galibaopuyorumnanaktan

Sürekli ultrasona girmenin zararı olacağını pek düşünmüyorum,ilk hamilelik haftalarında bir haftada,10 günde sürekli çağırıyor doktorlar bir zararı olsaydı ilk yerleşmeye başladığı dönemde o kadar sık çağırmazlardı herhalde,bende pek bilmiyorum ama göremesekte 1 ayı zor tamamlıyoruza.s

Umarım çarşamba günü hayırlı haberlerini alırsın,senin bebeğinde benimki gibi bağdaş kurup oturmazsa görürsün cinsiyetini hayırlısıyla,iyi haberlerini bekliyoruz

selamm kıslarrr
bugun azcık kanamma oldu
korktum
su ultrason da n bende de olsa keskem
onu gorurdum kalbını dınlerdım
allahım kucagımıza almayı nasıp etsın
cok korkuttu benı bugun

herkese selamlar...güzel haberlerinizi okumak ne güzel...ben de çoook özlüyorum bebişimi günler geçmiyor.ayın 23ünde görücez..daha kaaaaaçççç gün varrrr.......................
bu arada bikaç gğndür benim karnım kocaman oldu.gerçekten kocaman.böle bi anda nasıl oldu anlamadım..
hepinizi öpüyorum
hoşcakalın.

elıfcım hatta adascım
aramızda bı hafta war herhalde
benımde 23 unde randewum
bende cok sabırsızlım bu gunlerde melegımı gormek ıyı oldugunu duymak ıstıyorum,
bugun bıraz kanamam oldu
gercı benım 2 kez olmustu ama
bugun kı cok mınıktı

canım
benım cıft rahım oldugu ıcın kanamam oluyo
kırmızı renkte olmadıgı surece sorun yo dedı doktorum
zaten cok az
cok olsa benı kımse tutamaz

bıde benım karnım daha belırgınlesmedı
ben anlıyom ama dısardan hıc anlasılmıyo
allahım ınsallah kucagımızada almak nasıp olur

hepiniz iyisinizdir umarım,ben ailemin yanınna geldim dün.bir ay kadar kalıcam burda.
geçmişi pek okuyamadım,cinsiyet öğrenen arkadaşım çoktur heralde.
bende bu cuma ablamın doktoruna gidicem,merak ediyorum bebeğimi,inşallah iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…