kızlar ben ayrın doktora gidicem. dualarınızı benden eksik etmeyin emi.inanın çok korkuyorum kötü bişey diyecek diye....allah bu bebişimi bana bagışlasın inşallah..
kızlar ben ayrın doktora gidicem. dualarınızı benden eksik etmeyin emi.inanın çok korkuyorum kötü bişey diyecek diye....allah bu bebişimi bana bagışlasın inşallah..
ayyy üzerimde gereksiz bir halsizlik var yaaa. silkeleyinnn beniiiiii kızlarrrr :bbo:
ben koydum taa geçen haftaa
baktın mı kiiiiiiii senağlama
bu arada gördüm seniii
pek güzelmişsin maşallahhh....
büşra44 mü bebeğini kaybetmişhayatım bütün mesajlarını ara yaptım en son durumunu okudum. bebişinin kalbi durmuş.kürtaj yapmışlar çok üzüldüm. allah sabır versin ne diyelim.Allah bizim meleklerimizi korusun...
neriman sende iyi bak sizeben kaçıyorum kızlar kendinize ve bebeişlerinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
beni özleyin anacımmm byyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3
canııııııııııııııım benim valla inanılmaz moralli buldum senikızlarrr güzel aralık anneleriii nasılsınızzz
ben iyiyim çok şükür toparlıyorum yavaş yavaş .moralimi yüksek tutuyorum son gunlerde daha ıyıyım...
malum üzüntü yaparsam hormonlarda etkılenıyomus.ne kadar az üzüntü o kadar cabuk bebek.... doktorum öle dedı....
en kısa zamanda sizlere güzel haberler verıcem.. kararlıyımm
bebişlere ıyı bakıyonuz dımı... dikkat edın sakın kendınıze... kızarım ona göreeee....
hepınızı öpüyorum canlarımmm....
kızlarrr güzel aralık anneleriii nasılsınızzz
ben iyiyim çok şükür toparlıyorum yavaş yavaş .moralimi yüksek tutuyorum son gunlerde daha ıyıyım...
malum üzüntü yaparsam hormonlarda etkılenıyomus.ne kadar az üzüntü o kadar cabuk bebek.... doktorum öle dedı....
en kısa zamanda sizlere güzel haberler verıcem.. kararlıyımm
bebişlere ıyı bakıyonuz dımı... dikkat edın sakın kendınıze... kızarım ona göreeee....
hepınızı öpüyorum canlarımmm....
Şeniz kaydirigubbakcemile
kendiinneeee geeeeeeelll bahaaarrrrrr
kız senin foton yok muuuu? :uhm:
allah yardımcın olsunkızlar ben ayrın doktora gidicem. dualarınızı benden eksik etmeyin emi.inanın çok korkuyorum kötü bişey diyecek diye....allah bu bebişimi bana bagışlasın inşallah..
hade iyi bak kendine.ben cıkıyorum yarın görüşmek üzre:))) tanıştıgıma çok memnun oldum..sevgiyle kalın...
ay geliyorum baharcım.ayyy üzerimde gereksiz bir halsizlik var yaaa. silkeleyinnn beniiiiii kızlarrrr :bbo:
Şeniz kaydirigubbakcemile
kendiinneeee geeeeeeelll bahaaarrrrrr
kız senin foton yok muuuu? :uhm:
öperimm yavruummmm, uyandırma amaçlı öperimm bennn Şeniz Şeniz Şenizya koymaya çalıştım biraz önce sinir oldum takılıyo sürekli internet çok yavaş. sabah koyarım şekerimm...
öpme beni bernaa daha çok mayıştımmm mirmirmirmir
ah anam ah işin zor vallahi senin =)))))allah yardımcın olsun
dualrımız seninle
yüreciğini ferah tutu güzel haberler vereceksin bize
hade iyi bak kendine.
yarın yine beklerizhihoyyyt
ay geliyorum baharcım.
:sm_cool: oy arkadaşım az kaldı bak çıkacağız artık. keyfin yerine gelsin.Şeniz
anam benim dünür kendini ağırdan satıyor acuk:roflol:
uyumadımkiiiiiiiiiiiiiii bernacımmeral uyandın mı yavrusu?
özledim beeee
ya koymaya çalıştım biraz önce sinir oldum takılıyo sürekli internet çok yavaş. sabah koyarım şekerimm...
öpme beni bernaa daha çok mayıştımmm mirmirmirmir
uyumadımkiiiiiiiiiiiiiii bernacım
bende özlüyorum na yapak
öp öp öpŞenizŞeniz
dünürüm kızmış internetteki soruna.
öperimm yavruummmm, uyandırma amaçlı öperimm bennn Şeniz Şeniz Şeniz
ah anam ah işin zor vallahi senin =)))))
bahar duymasınn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?