2009 Aralık Anneleri

kızlar ben ayrın doktora gidicem. dualarınızı benden eksik etmeyin emi.inanın çok korkuyorum kötü bişey diyecek diye....allah bu bebişimi bana bagışlasın inşallah..

:1hug:
kızlar ben ayrın doktora gidicem. dualarınızı benden eksik etmeyin emi.inanın çok korkuyorum kötü bişey diyecek diye....allah bu bebişimi bana bagışlasın inşallah..

canım bende büşra44 ü hatırlayamadığım için cvp yazmamıştım...ama cok üzüldüm ....allah ım artık kötü haberler almayalım...canımmm dualarım seninle....iyi haberlerini hemen yaz bize öpüyorum...:1hug:

hadi canım, dualarımız seninle.. iyi haberlerle dönersin inşallah... :Saruboceq:

sakın korkma, güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun... kaydirigubbakcemile5

ben cıkıyorum yarın görüşmek üzre:))) tanıştıgıma çok memnun oldum..sevgiyle kalın...

hayatım bütün mesajlarını ara yaptım en son durumunu okudum. bebişinin kalbi durmuş.kürtaj yapmışlar çok üzüldüm. allah sabır versin ne diyelim.Allah bizim meleklerimizi korusun...
büşra44 mü bebeğini kaybetmiş

ben kaçıyorum kızlar kendinize ve bebeişlerinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
beni özleyin anacımmm byyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3
neriman sende iyi bak size
bay bay canikom

canııııııııııııııım benim valla inanılmaz moralli buldum seni
aferim bacıma
helal sana beeeeeeeeeeeeeeee
arbbim gönlüne göre verecek. dualrımız seninle canımkomkaydirigubbakcemile5

ayşecim mrehaba çok sevndm toparlandığına en kısa zamanda bekliyoruz yanımıza.buarada başka ayın annesi olsanda bizim buraya mutlaka uğra bak.kendine çok ii bak.

allah yardımcın olsun
dualrımız seninle
yüreciğini ferah tutu güzel haberler vereceksin bize
ben cıkıyorum yarın görüşmek üzre:))) tanıştıgıma çok memnun oldum..sevgiyle kalın...
hade iyi bak kendine.
yarın yine beklerizhihoyyyt
ayyy üzerimde gereksiz bir halsizlik var yaaa. silkeleyinnn beniiiiii kızlarrrr :bbo:
ay geliyorum baharcım.
:sm_cool: oy arkadaşım az kaldı bak çıkacağız artık. keyfin yerine gelsin.Şeniz

Şeniz kaydirigubbakcemile
kendiinneeee geeeeeeelll bahaaarrrrrr

kız senin foton yok muuuu? :uhm:

anam benim dünür kendini ağırdan satıyor acuk:roflol:

ya koymaya çalıştım biraz önce sinir oldum takılıyo sürekli internet çok yavaş. sabah koyarım şekerimm...
öpme beni bernaa daha çok mayıştımmm mirmirmirmir
öperimm yavruummmm, uyandırma amaçlı öperimm bennn Şeniz Şeniz Şeniz
ah anam ah işin zor vallahi senin =)))))

bahar duymasınn kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bulantılarım için önerilerinize çok teşekkür ederim ama ben bunların hepsini denedim neyse şimdilerde azaldı sanırım bu bulantılara yapılacak bi şey yok zamanı gelince geçicek inşallah, çok azaldı zaten. şimdi de ne yesem midem ekşiyo ve yanıyo.

öperimm yavruummmm, uyandırma amaçlı öperimm bennn Şeniz Şeniz Şeniz

ah anam ah işin zor vallahi senin =)))))

bahar duymasınn kaydirigubbakcemile3

aaaaaayyyyyyyyyy nasıl öpersiiiiiiin
uyandırma kısı anacım akşam eşini ürkütmesin sonraaaa:roflol:

benim işim zor değil kıs aslında. bahaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr huuuuuuuuuuuuu

canım reflü falan var mıydı sende?

eşimde var da onda da ara ara dediklerin oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…