seçilllllllllllllllllllllllllllllllllll nerdesin sen. nie göremiyorum ben seni bu aralar bittimi işlerr
seçilin işini ben bitiricem bahar
kıza bak yahu
alooooooooooo o kadar parayı nasıl harcıycan kısım. azcık bizede yolla
marhaba arkadaşlar,ben iyi sayılırım.bugün kendimi biraz halsiz hissediyorum.umarım siz iyisinizdir.bu limonata tarifide çok hoşuma gitti.hem kırgınlığımada iyi geleceğini düşünüyorum hemen yapcam çok saol arkadaşım...bu arada artık 13 haftalık olduk.2li testimi yaptırdım netice güzel.darısı 3lü teste artık 1 ay sonra...
CANIMMMMMMMMMMMMM..burdayımmm anacımmm çok yoğunummm..dün diğer mağazadaki personel yok demiştim yaa kızın meğersem kanaması olmuş o da hamileydii acayip bağırdımm kızaaa gerizekalı kız evi taşımışlar hem ağır taşımız hem de 2 tane halı yıkamışşş..dr. ona ilaç veriyoo onu bile lütfedip içmiyoo nasıl sinirlerimi zıplattıı....dedim o çocuğa bişi olursa sen sorumlusun ve seni affetmem..ne rahat hatunlar var yaaaaa
bu arada baharcımmm gerilme lütfen ben herkes adına gerilirim kuzuummmm
hehehee para sayma makinasıı aldımmm kolay olsun sayması diyeee..şaka bi yana teslim prova gözümü açamıyorum çok şükür..millet kan ağlıyoo valla şükrediyorum yine dee:)))
sen neler yapıosun meralcim parmak kızın nasıll ben diyorum ki perşembe günü dr. a gitsem sence nasılll:jeyyar:
bu arada topicteki tüm güsel anneler sizler nasılsınız bakalımmmm
Haftalardır kendimi yiyorum size sormaya karar verdim arkadaşlarım. Hiç bir sorun hissetmediği halde doktora giden ve kalbinin durduğunu öğrenen bir arkadaşımız vardı. Bu yüzden korkuyorum ben. Hiç şikayet olmamış yaa.[/QUOTE
Bundan ben de çok korkuyorum. Hele bu aralar nereyi açsam cinsiyet öğrenmeye gittiğinde kalbinin durduğunu gören arkadaşlara denk geliyorum. Yarında kontrolüm var. Kendimi dinleyip duruyorum bu yüzden. Doktor iyi diyene kadar hala ultrason ekranına da bakamıyorum zaten.
Neyse risk her zaman var ama Allah hiçbirimizi korktuğumaz uğratmasın.
Amiiiin arkadaşım amiiin. Yanlış değil yani. Mutlaka bir belirti verir diyen dolu etrafımda. Kanama olur filan diyolardı.Allah büyük. Hediyelerimizi bize sapasağlam kavuşturmak nasip eder inşallah.
limonata tarifi hakketten çok basit bende deneyeceğim teşekkürler canım
kızlar resim ekledim hadi bakında tanışalım :)
arkadaşlar bide size bişi sorcam.geçen hafta doktora gittiğimde doktor kesenin hemen yanında bi karartı gördü ve bi anlam veremedi korkulacak bişi yok ama gözetim altında tutalım dedi 10 gün sonra kontrole gel dedi böyle bi durumla karşılaşan oldumu.gitmem gerekirmi sizce kontrole.?gerçi eşim illa gitcez dioda...
ay şekerim para sayma makinan ben olayım anaaaaaaaaaaamCANIMMMMMMMMMMMMM..burdayımmm anacımmm çok yoğunummm..dün diğer mağazadaki personel yok demiştim yaa kızın meğersem kanaması olmuş o da hamileydii acayip bağırdımm kızaaa gerizekalı kız evi taşımışlar hem ağır taşımız hem de 2 tane halı yıkamışşş..dr. ona ilaç veriyoo onu bile lütfedip içmiyoo nasıl sinirlerimi zıplattıı....dedim o çocuğa bişi olursa sen sorumlusun ve seni affetmem..ne rahat hatunlar var yaaaaa
bu arada baharcımmm gerilme lütfen ben herkes adına gerilirim kuzuummmm
hehehee para sayma makinasıı aldımmm kolay olsun sayması diyeee..şaka bi yana teslim prova gözümü açamıyorum çok şükür..millet kan ağlıyoo valla şükrediyorum yine dee:)))
sen neler yapıosun meralcim parmak kızın nasıll ben diyorum ki perşembe günü dr. a gitsem sence nasılll:jeyyar:
bu arada topicteki tüm güsel anneler sizler nasılsınız bakalımmmm
umarım önemli bişe değildir canım içini ferah tut ve bence mutlaka kontrole git.bazı gebeliklerde kist oluşabiliyomuş.ihmal etme arkadaşım.
nerden bakcaz cnm bu resimlerebide şu doğum takvimleri varya nasıl yapıyosunuz onu ben bi türlü yapamadım çok uğraştım ya
bence siz en önemli ilk üç ayı atlatmışsıznız, istatistiksel olarak bile artık bebeği kaybetme riskiniz düşüyor, bence hepiniz sağlıkla ulaşacaksınız yavrularınıza( bu arada ben moral bozduysam -soru sormak için sizi seçememin nedeni ilk üç ayı atlatmış olmanızdı- bu en son istediğim şeydir.) Şunu anladım ki hangi ay veya haftada olursan ol sonuçta sabit bir tedirginlik hep olacak ve hayırlısını dilemek bence en güzeli ve en iyi gelecek olanı.
Hayrola arkadaşım noldu ki?
Ne yaptım ki benim mesajıma alıntı yazmışsın, anlamadım.
maşallah maşallahkızlar resim ekledim hadi bakında tanışalım :)
maşallah maşallah
allah nazarlardsın saklasın ablanın kıslarınıda eşinle senide
pln79 yaza yere tıkla albume gir cnm
çizelge içinde yardıma tıkla gebelık çizelgesi yaz detaylı anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?