2009 Aralık Anneleri

seçilllllllllllllllllllllllllllllllllll nerdesin sen. nie göremiyorum ben seni bu aralar bittimi işlerr

CANIMMMMMMMMMMMMM..burdayımmm anacımmm çok yoğunummm..dün diğer mağazadaki personel yok demiştim yaa kızın meğersem kanaması olmuş o da hamileydii acayip bağırdımm kızaaa gerizekalı kız evi taşımışlar hem ağır taşımız hem de 2 tane halı yıkamışşş..dr. ona ilaç veriyoo onu bile lütfedip içmiyoo nasıl sinirlerimi zıplattıı....dedim o çocuğa bişi olursa sen sorumlusun ve seni affetmem..ne rahat hatunlar var yaaaaa

bu arada baharcımmm gerilme lütfen ben herkes adına gerilirim kuzuummmm

seçilin işini ben bitiricem bahar
kıza bak yahu
alooooooooooo o kadar parayı nasıl harcıycan kısım. azcık bizede yolla

hehehee para sayma makinasıı aldımmm kolay olsun sayması diyeee..şaka bi yana teslim prova gözümü açamıyorum çok şükür..millet kan ağlıyoo valla şükrediyorum yine dee:)))

sen neler yapıosun meralcim parmak kızın nasıll ben diyorum ki perşembe günü dr. a gitsem sence nasılll:jeyyar:

bu arada topicteki tüm güsel anneler sizler nasılsınız bakalımmmm

marhaba arkadaşlar,ben iyi sayılırım.bugün kendimi biraz halsiz hissediyorum.umarım siz iyisinizdir.bu limonata tarifide çok hoşuma gitti.hem kırgınlığımada iyi geleceğini düşünüyorum hemen yapcam çok saol arkadaşım...bu arada artık 13 haftalık olduk.2li testimi yaptırdım netice güzel.darısı 3lü teste artık 1 ay sonra...

arkadaşlar bide size bişi sorcam.geçen hafta doktora gittiğimde doktor kesenin hemen yanında bi karartı gördü ve bi anlam veremedi korkulacak bişi yok ama gözetim altında tutalım dedi 10 gün sonra kontrole gel dedi böyle bi durumla karşılaşan oldumu.gitmem gerekirmi sizce kontrole.?gerçi eşim illa gitcez dioda...

afiyet olsun cnm

seçil bizz iyiyiz bebişimle sende çok yorma kendini cnm

rapunzel o kesenin etrafında daha aşağıda benim de bi çok karartım vardı şimdi yok Allah a çok şükür ama her hafta düzenli dr kontrolüme gittim hiç aksatmadan. Seninde gitmeni tavsiye ederim

umarım önemli bişe değildir canım içini ferah tut ve bence mutlaka kontrole git.bazı gebeliklerde kist oluşabiliyomuş.ihmal etme arkadaşım.

ay şekerim para sayma makinan ben olayım anaaaaaaaaaaam
kısım ben sayarım hemde zevkünen
çok şükür canım valal ne kadarda şükretsen azdır. rabbim daha çok versin:Saruboceq: ama sadece sana değil bizede:jeyyar:

parmak kısımda bende iyiyiz çok şükür.
neeeeeeeeeeeee
perşembe doktoramı gideceksin
yaaaaaaaaaaa kısım yaaaaaaaaaa vallahide billahide sapık bu kadın
kısım rahat bırak oğlanı. bak sonunda sana dediğim hareketi yapacak görecen gününü:roflol:
oğlan biran önce doğsada röntgenci annesinden kurtulsa yavrum.klava:

umarım önemli bişe değildir canım içini ferah tut ve bence mutlaka kontrole git.bazı gebeliklerde kist oluşabiliyomuş.ihmal etme arkadaşım.

çok saol cnm.umarım bişi yoktur ben çok telaşlanmadım açıkcası ama işte kontrole gitme konusunda kararsız kalmıştım.ama gitmeliyim galiba.zaten eşimde gitcez dio...saolsun:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…