2009 Aralık Anneleri

meralim dünürüm yavrummmmmmmmmmm nabersin cnmmmmm
iyiyyim dünür bomba gibiyiz

rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin kızıııııııııım

ya cnmm bak. bu yüzük testi valla doğru çıkıyo. herkes bana kocakarı işleiyle uğraşma diyolar gerçi banada yap diyolar sonra ama neyse gerçekten çıkıyo yapsana bakalım nolcak

yüzükte cıkıo ama kızlar
bende erkek cıkıyo yuzukte
cın takvımıde erkek cıkıyo baska bı takvık var ondada erkek cıkıyo
ruyamdada erkek goruyorum
cok merak edıyorummmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

canım günaydın....iyi olmana cok sevindimkaydirigubbakcemile5bizde iiizalkisalkisalkisŞeniz

canım benim bende senin iyi olmana sevindim

sen nasılsın nerimancım miden dışında. keyfin yerinde mi ??

yerinde canımmyerinde bugün çok iyiyim erkenden işleri yapmaya bile başladım baksana
ama en çokda mide bulantısının azalmasına seviniyorum alkisalkisalkis

gözün aydın canım...riskli gebelik derken neyi kastettin?

aşkım ben geçen sene preaklampsi geçirdim.28 haftalık bebeğim öldü. gebelikte bende tansiyon hastalığı çıktı gebelik tansiyonuymuş bu.Onun için tansiyonlarımıza çok dikkat etmemiz lazım.tansiyon başagrısıyla başlıyor genelde. vücutta özellikle ayaklarda ödem yapıyor. hızlı kilo alanlar buna çok dikkat etmeli.Ben çapanın prof. faruk buyru ya gidiyorum. Bana normal insan nasıl yaparsa aynı rejimi yap dedi.Bebek büyümez dedim, doktor bana büyür efendim sakın merak etmeyin dedi. Bende aynı rejime devam ediyorum.hiç kilo almadım.Geçen hamileliğimde 3 aylıkken 4 kilo falan almıştım.Bunda şükürler olsun olmadı üstüne üstlük göbegim çıktı :)
Kızlar tansiyonlarımıza çok ama çok dikkat....

benim de sat 27 şbt tahmini doğm 4 Aralık kısmetse. 15. haftadayım 2 haftada daha beklicem cinsiyet için 17. haftada 3lü testle öğreniriz inşallah cinsiyeti böyle merak etmenin tadıda başka zaten Allah ın izniyle bi ömür kız ya da erkek onunla uğraşıcam en azından şimdi kısa bi sürede olsun gizem istedik eşimle aslnda ben dayanırım 9 ay tam süpriz süprizzzzz olurdu ama etrafım çok soruyo kalabalık bi şirkette çalışıyorum e ailem de çok kalabalık merak eden bi dünya kişi var artık soruları biraz azaltmak istiyorm:) bi de bişey sorucam sizlere bu ara sabahları uyandığmda hafif bi sancı oluyo sonra geçiyo ani mi kalkıyorm ki acaba hatırlayamıyorm da gece çok mü dönüyorm nedir sizde de oluyo mu?

bu sabah bendede oldu o dedgıın agrı bıraz tedrgın oldum cnm bende :sm_confused:

düşüyor mu yükseliyor mu tansiyon anlamadım ki ben şimdi cnm....
zaten her dr a gittiğimizde önce tansiyon kilo. ondan anlarlar sanırım

alyansını tak zincire önce tatlım.
sonra bileğinin içine doğru tut. hareketi sağa sola ise erkek. daire çizerse kız.
hadi yap yaz bize okkk

kaydirigubbakcemile3kızlar kocakarı ısı felan dıyosunuz ama annem bunu almanyaa ogrenmıs yzuk falını
ben orda dogmusum annemın demesıne gore düşükler bile cıkıyormus annem kendınden bılıyor...
ama annem saca takıp yapıyor yuzugu ...

internette de göbeğinizin üstünde yapın diyor. ama ben kime yaptıysam yanılmadııı yüzük yerimseniben

Çok enterasan gerçekten, bende de 2 aylıkken seyirmeler başlamıştı ve hep içimden oğlum olacakmış gibi geliyor. Bu haftasonu doktora gidecez. Belki öğreniriz. Sen kaçıncı haftanda öğrenmiştin canım ?

Ay bende eve gıdeınce demeyeyım Şu yÜzÜk falını benım parmakalrın ŞıŞtıĞı ıÇın takamıyorum yÜzÜĞÜmÜ

kızlar bu yüzük falını 2 şekilde biliyorum biri yüzükle ve zincirle yapılıyo biride tespihle kızlar bu yüzükle yapan ileri geri hareket ederse hangisi oluyo takip edemedim konuyu ben ve yuvarlak çizerse bi türlü çözemedim onu bilen arkadaşlardan yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…