ya cnmm bak. bu yüzük testi valla doğru çıkıyo. herkes bana kocakarı işleiyle uğraşma diyolar gerçi banada yap diyolar sonra ama neyse gerçekten çıkıyo yapsana bakalım nolcak
iyiyyim dünür bomba gibiyizmeralim dünürüm yavrummmmmmmmmmm nabersin cnmmmmm
aaa bu arada benim pıtırcık erkek 2 hafta önce ve geçtiğimiz cuma drumuz pipi ultrasonu çekip bize verdi de net olarak belli yani. Dün bi arkadaş sormuştu bebişleriniz kız mı erkek mi düşünüyordunuz die biz eşimle ikimizdekız düşünüyorduk. Hatta umudum vardı kızdır die cuma da erkek deyince inanın oturup ağladım.Ama ilk zamandan itibaren ben eşime diyordum bu erkek olacak bak görürsün falan die ( hem kendimi hemde onu hazırlamak adına )Hamilelik pisikolojisi demekkii Ama tabiki sağlık sıhhat en önemlisi Rabbimden hayırlı evlatlar olsun da ister kız olsun ister erkek hiç farketmez.
ya cnmm bak. bu yüzük testi valla doğru çıkıyo. herkes bana kocakarı işleiyle uğraşma diyolar gerçi banada yap diyolar sonra ama neyse gerçekten çıkıyo yapsana bakalım nolcak
kaydirigubbakcemile5
canım günaydın....iyi olmana cok sevindimkaydirigubbakcemile5bizde iiizalkisalkisalkisŞeniz
sen nasılsın nerimancım miden dışında. keyfin yerinde mi ??
gözün aydın canım...riskli gebelik derken neyi kastettin?
nasıl bişi o ayaol..hiç duymadım yaparız onuda..hele bi anlat şekerim...
benim de sat 27 şbt tahmini doğm 4 Aralık kısmetse. 15. haftadayım 2 haftada daha beklicem cinsiyet için 17. haftada 3lü testle öğreniriz inşallah cinsiyeti böyle merak etmenin tadıda başka zaten Allah ın izniyle bi ömür kız ya da erkek onunla uğraşıcam en azından şimdi kısa bi sürede olsun gizem istedik eşimle aslnda ben dayanırım 9 ay tam süpriz süprizzzzz olurdu ama etrafım çok soruyo kalabalık bi şirkette çalışıyorum e ailem de çok kalabalık merak eden bi dünya kişi var artık soruları biraz azaltmak istiyorm:) bi de bişey sorucam sizlere bu ara sabahları uyandığmda hafif bi sancı oluyo sonra geçiyo ani mi kalkıyorm ki acaba hatırlayamıyorm da gece çok mü dönüyorm nedir sizde de oluyo mu?
aşkım ben geçen sene preaklampsi geçirdim.28 haftalık bebeğim öldü. gebelikte bende tansiyon hastalığı çıktı gebelik tansiyonuymuş bu.Onun için tansiyonlarımıza çok dikkat etmemiz lazım.tansiyon başagrısıyla başlıyor genelde. vücutta özellikle ayaklarda ödem yapıyor. hızlı kilo alanlar buna çok dikkat etmeli.Ben çapanın prof. faruk buyru ya gidiyorum. Bana normal insan nasıl yaparsa aynı rejimi yap dedi.Bebek büyümez dedim, doktor bana büyür efendim sakın merak etmeyin dedi. Bende aynı rejime devam ediyorum.hiç kilo almadım.Geçen hamileliğimde 3 aylıkken 4 kilo falan almıştım.Bunda şükürler olsun olmadı üstüne üstlük göbegim çıktı :)
Kızlar tansiyonlarımıza çok ama çok dikkat....
alyansını tak zincire önce tatlım.
sonra bileğinin içine doğru tut. hareketi sağa sola ise erkek. daire çizerse kız.
hadi yap yaz bize okkk
düşüyor mu yükseliyor mu tansiyon anlamadım ki ben şimdi cnm....
zaten her dr a gittiğimizde önce tansiyon kilo. ondan anlarlar sanırım
kaydirigubbakcemile3kızlar kocakarı ısı felan dıyosunuz ama annem bunu almanyaa ogrenmıs yzuk falını
ben orda dogmusum annemın demesıne gore düşükler bile cıkıyormus annem kendınden bılıyor...
ama annem saca takıp yapıyor yuzugu ...
ben 2. ayın başında seyirdi bigün annem zıpladııı hemen erkek bu dieeee. yuhh dedim ultrason bile bilemiyo maşşalah deidm anneme. erkek seyrir çok erken dedi ve değişmezse bildi annem. derin ultrason annem kaydirigubbakcemile3
Çok enterasan gerçekten, bende de 2 aylıkken seyirmeler başlamıştı ve hep içimden oğlum olacakmış gibi geliyor. Bu haftasonu doktora gidecez. Belki öğreniriz. Sen kaçıncı haftanda öğrenmiştin canım ?
Ay bende eve gİdeİnce demeyeyİm Şu yÜzÜk falını benİm parmakalrın ŞİŞtİĞİ İÇİn takamıyorum yÜzÜĞÜmÜ
kızlar bu yüzük falını 2 şekilde biliyorum biri yüzükle ve zincirle yapılıyo biride tespihle kızlar bu yüzükle yapan ileri geri hareket ederse hangisi oluyo takip edemedim konuyu ben ve yuvarlak çizerse bi türlü çözemedim onu bilen arkadaşlardan yardım
al birinden bi yüzük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?