git yüzünü enseni falan yıka cnm iyi gelir rahatlarsın biraz
canım olurmu öyle şey sana öyle gelmiştiropuyorumnanaktanmerallllllll nie yüz vermiyosun bana bugünnn senağlama
al anacım al tatlı arkadaşım benimsen öyle diyosannn :dance: ama ben yine de kendimi ,eşimi ve bebeğimigaranti altına alayım diyorumm
hem dünür hemde kankayızahh canım kıyamam bben sana dünürlükten vazgeçti mi acepppp:uhm:
zemuszemus kız seni sevmeyen ölsünmeralllllllllllll beni sevmiyomusun artıkkkk... cvp versene kuzummm :çok üzgünüm:
oy oy kıslar kavga yokyasakkelime avcunu yala sennn hehehehe
kaptırmam kızım sana meralin kızını o benim gelinim naniknanik
ay bakayım ben hemencicikhadi bakalım baba yiğitlik göstrip ilk göbiş resmini ben koyuyorum bız biraz çok kılo aldık sigarayı bıraktım diye şaşırmayın lutfen görünce bide bu akşam çekildi dun akşamları daha şişiz :) ay amma mazeret sundum ha
hamileyim işte göbişde olcak be dimi kızlar :)
edacım çok geçmiş olsun.bol bol su iç tatlım.selam kızlar anneler Nasılsınız bır haftadır katılamıyorum aranıza bıraz takıp etmek ıcın bırıkı kere gırdım ama masallah parmaklarınız mukemmel calısıyor hızınıza yetısemedım .....umarım herkez cok ıyıdır ben de ıdraryolu enfeksıyonuna yakalnmısım ılac almaya basladım dr tasmı dokuyorsun dedı bana bıraz fazla yuksekmıs degerlerım bakalım bı aksılık olmazsa yarın ense kalınlıgımızı olcmeye ve ıkılı testımızı yaptırmaya gıdıyoruz bebısımı cok ozledım cok merak edıyorum en azından sızler kadar sanslı olursam cınsıyetınıde ogrenme sansı bulurum ınsallah merak edıyorum dn aksam ruyamda erkek bebek oldugunu gordum ama allahtan hayırlısı
başım çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr parol içsemmi ki acık daha mı sıksam kendimi offf senağlama
Kızalr merhaba ben geldİm Çok kÖtÜyÜm akŞamdan berİ doldu dİŞİm vardı o aĞrıyor bİrde mİdem devam bulantıyaaa of offf
Merhaba ben geldimmm pelin bende göremiyorum ama seni merak ediyorum ben saat 1 den beri fotoğraf koymak için uğraşıyorum site hata veriyor
cnm bende boyun fıtığı var boynumdaki ağrı başıma vuruyooorr
gödüm seni ay canım allah bir ömür ayırmasın sizi
malzemeler
1. yüzük
2. zincir
3. kol bileği
4. el
yapılışı: yüzüğü zincire tak, bileğinin iç kısmına biraz havadan tut. sağ sol yaparsa erkek daire çizerse kız.
afiyet olsun şekerimmm hihoyyyt
Merhaba ben geldimmm pelin bende göremiyorum ama seni merak ediyorum ben saat 1 den beri fotoğraf koymak için uğraşıyorum site hata veriyor
başım çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr parol içsemmi ki acık daha mı sıksam kendimi offf senağlama
fatma cnm geçmiş olsun ya
kızlar çıkmam lazım bizim sünnet çocugu kesilmiş eve gelmiş eşim geliyor benı almaya öptm görüşürüz
eda idrar yaparken yanma falan oluyormu cnm
slm arkadaşlar nasılsınız fazla uğrayamıyorum artık malum taşınma işlerimiz falan var
baharcım canım dünürüm valla benimde dişim zonklamaya başladı
kuzummm nazaramı geldikk acabaaaa noluyo bizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?