2009 Aralık Anneleri

merallllllll nie yüz vermiyosun bana bugünnn senağlama
canım olurmu öyle şey sana öyle gelmiştiropuyorumnanaktan
sen öyle diyosannn :dance: ama ben yine de kendimi ,eşimi ve bebeğimigaranti altına alayım diyorumm
al anacım al tatlı arkadaşım benim
ahh canım kıyamam bben sana dünürlükten vazgeçti mi acepppp:uhm:
hem dünür hemde kankayız
kimse giremez aramızakaydirigubbakcemile5
meralllllllllllll beni sevmiyomusun artıkkkk... cvp versene kuzummm :çok üzgünüm:
zemuszemus kız seni sevmeyen ölsün
aslan dünürüm benim işlerim çok
yasakkelime avcunu yala sennn hehehehe
kaptırmam kızım sana meralin kızını o benim gelinim naniknanik
oy oy kıslar kavga yok
nasip kimeyse o alır kızı.
tabi önce babamızı kandırmanız gereklilmaz:
ay bakayım ben hemencicik
edacım çok geçmiş olsun.bol bol su iç tatlım.
kim bilir nasıl canın yanıyordur.
ikili sonuçların belli olduğunda yaz bizeopuyorumnanaktan

başım çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr parol içsemmi ki acık daha mı sıksam kendimi offf senağlama

aman baharcım biraz sık dişini elini yüzünü yıka hemen ilaç içmeyelim canım
benimde çok ağrıyor bazen gözümü bile açamıyorum

Kızalr merhaba ben geldİm Çok kÖtÜyÜm akŞamdan berİ doldu dİŞİm vardı o aĞrıyor bİrde mİdem devam bulantıyaaa of offf

canım benim geçmiş olsun benimde dün çok bulantım vardı alllaha şükür bugün iyyiyim

başım çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr parol içsemmi ki acık daha mı sıksam kendimi offf senağlama

cnm bn bi kaç haftadır çekıorum onu. ilacın etkisi olmadı, gözumden yaş geliyordu ağrı gözume enseme ınıyordu artık. hç bi şeyle de geçmedı, sadece temız hava ıyı geldi bna. uzgnum adına:a015:

fatma cnm geçmiş olsun ya
kızlar çıkmam lazım bizim sünnet çocugu kesilmiş eve gelmiş eşim geliyor benı almaya öptm görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…