2009 Aralık Anneleri

fatmac ım gecmıs olsun ınsallah hafıfler agrırn zannedıyorum 5 aylık olana kadar dr ızın vermıyormus dıs cekımıne dolguduna dıye duydum umarım cok cabuk kendılıgınden gecer agrın

DENEMEdikkate almayın
cetvel deneme benm bebiş geri sayım cetvelim çıkmıyo da bişey daha denedim bakalm olmuş mu inşşş

yasakkelime avcunu yala sennn hehehehe
kaptırmam kızım sana meralin kızını o benim gelinim naniknanik

hiç belli olmaz şekerimmmmm:))) zaten dün bitane gelin kestirdim gözümee bi arkadaşın kızı 9 aylıkk ayy nasıl tatlıydı maşallahh..yalnız cadıı başkasında ağlıyor eşime ayrı bi gülüyo dedik kayınpederi olacağını anladı cilve yapıyooo:))))

geçmiş olsun tatlımm

başım çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr parol içsemmi ki acık daha mı sıksam kendimi offf senağlama

içme dayanmaya çalış hayatımmmm :sinifsinif:

Kızalr merhaba ben geldİm Çok kÖtÜyÜm akŞamdan berİ doldu dİŞİm vardı o aĞrıyor bİrde mİdem devam bulantıyaaa of offf

ne oluyoo bize yaa

DENEMEdikkate almayın
cetvel deneme benm bebiş geri sayım cetvelim çıkmıyo da bişey daha denedim bakalm olmuş mu inşşş

ben de göremiyorum canımmm

ah canım gözlerim kızardı 2 saattir kapadım uzandım. hala geçmediler. daha milli eğitime gidicem bu gözlerle yaa... polenler yeni başladı burda offfffffffffffffff

damlam var ama polenler azıttı seçil yaa.. evde pencere açmıyoruz kaç gündür... inşallah bebeğime geçmez diorum. benimki hakkaten felaket!!!!

Meral dİŞİn mİ aĞrıyor canım senİn geÇmİŞ olsunn
evet ya hemde çok
kızlar resim koydum bakın bakalım buda benim işteee
neriman bakayım hemen
seçilcim ben hepinizle kankayım anacım:lepi:
selam annişkolarr...

nasılsınızzz??? öpüyorumm yanaklardannn
berna nerelerde kaldın sen bu saatleere kadar
kesin gezmişsindirkaydirigubbakcemile5

fatmac ım gecmıs olsun ınsallah hafıfler agrırn zannedıyorum 5 aylık olana kadar dr ızın vermıyormus dıs cekımıne dolguduna dıye duydum umarım cok cabuk kendılıgınden gecer agrın

fatma cnm geçmiş olsun ya
kızlar çıkmam lazım bizim sünnet çocugu kesilmiş eve gelmiş eşim geliyor benı almaya öptm görüşürüz

sağolun canlarım

neriaman ben de baktım anam fotolara götür valaa pastaları =))))))

meraalll, çok kötüyüm. 1 den beri yatıyorum. kaşınıyor gözlerim .. =((((((

ayy fatma geçmişi daha okuyamadım bi slm vereyim dedim aceleylen..

çok geçmiş olsun be canımmm

meral sana da be bacımmm. bugün sakatlar günü noluyo ya bize...

ayy fatma geçmişi daha okuyamadım bi slm vereyim dedim aceleylen..

çok geçmiş olsun be canımmm

meral sana da be bacımmm. bugün sakatlar günü noluyo ya bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…