geçmiş olsun eda inşallah yarınkı 2li test sonuçlarında iyi çıkar canım
yasakkelime avcunu yala sennn hehehehe
kaptırmam kızım sana meralin kızını o benim gelinim naniknanik
selam kızlar anneler Nasılsınız bır haftadır katılamıyorum aranıza bıraz takıp etmek ıcın bırıkı kere gırdım ama masallah parmaklarınız mukemmel calısıyor hızınıza yetısemedım .....umarım herkez cok ıyıdır ben de ıdraryolu enfeksıyonuna yakalnmısım ılac almaya basladım dr tasmı dokuyorsun dedı bana bıraz fazla yuksekmıs degerlerım bakalım bı aksılık olmazsa yarın ense kalınlıgımızı olcmeye ve ıkılı testımızı yaptırmaya gıdıyoruz bebısımı cok ozledım cok merak edıyorum en azından sızler kadar sanslı olursam cınsıyetınıde ogrenme sansı bulurum ınsallah merak edıyorum dn aksam ruyamda erkek bebek oldugunu gordum ama allahtan hayırlısı
başım çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr parol içsemmi ki acık daha mı sıksam kendimi offf senağlama
Kızalr merhaba ben geldİm Çok kÖtÜyÜm akŞamdan berİ doldu dİŞİm vardı o aĞrıyor bİrde mİdem devam bulantıyaaa of offf
canım olurmu öyle şey sana öyle gelmiştiropuyorumnanaktan
al anacım al tatlı arkadaşım benim
hem dünür hemde kankayız
kimse giremez aramızakaydirigubbakcemile5
zemuszemus kız seni sevmeyen ölsün
aslan dünürüm benim işlerim çok
oy oy kıslar kavga yok
nasip kimeyse o alır kızı.
tabi önce babamızı kandırmanız gereklilmaz:
ay bakayım ben hemencicik
ne fenasın meral biz kanka diiliz he öyle miiii
edacım çok geçmiş olsun.bol bol su iç tatlım.
kim bilir nasıl canın yanıyordur.
ikili sonuçların belli olduğunda yaz bizeopuyorumnanaktan
DENEMEdikkate almayın
cetvel deneme benm bebiş geri sayım cetvelim çıkmıyo da bişey daha denedim bakalm olmuş mu inşşş
selam annişkolarr...
nasılsınızzz??? öpüyorumm yanaklardannn
ah canım gözlerim kızardı 2 saattir kapadım uzandım. hala geçmediler. daha milli eğitime gidicem bu gözlerle yaa... polenler yeni başladı burda offfffffffffffffff
evet ya hemde çokMeral dİŞİn mİ aĞrıyor canım senİn geÇmİŞ olsunn
neriman bakayım hemenkızlar resim koydum bakın bakalım buda benim işteee
seçilcim ben hepinizle kankayım anacım:lepi:hiç belli olmaz şekerimmmmm:))) zaten dün bitane gelin kestirdim gözümee bi arkadaşın kızı 9 aylıkk ayy nasıl tatlıydı maşallahh..yalnız cadıı başkasında ağlıyor eşime ayrı bi gülüyo dedik kayınpederi olacağını anladı cilve yapıyooo:))))
geçmiş olsun tatlımm
içme dayanmaya çalış hayatımmmm :sinifsinif:
ne oluyoo bize yaa
ben de göremiyorum canımmm
berna nerelerde kaldın sen bu saatleere kadarselam annişkolarr...
nasılsınızzz??? öpüyorumm yanaklardannn
fatmac ım gecmıs olsun ınsallah hafıfler agrırn zannedıyorum 5 aylık olana kadar dr ızın vermıyormus dıs cekımıne dolguduna dıye duydum umarım cok cabuk kendılıgınden gecer agrın
aman baharcım biraz sık dişini elini yüzünü yıka hemen ilaç içmeyelim canım
benimde çok ağrıyor bazen gözümü bile açamıyorum
canım benim geçmiş olsun benimde dün çok bulantım vardı alllaha şükür bugün iyyiyim
fatma cnm geçmiş olsun ya
kızlar çıkmam lazım bizim sünnet çocugu kesilmiş eve gelmiş eşim geliyor benı almaya öptm görüşürüz
damlam var ama polenler azıttı seçil yaa.. evde pencere açmıyoruz kaç gündür... inşallah bebeğime geçmez diorum. benimki hakkaten felaket!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?