2009 Aralık Anneleri

doğum zamnımız göz açıp yapayana kadar gelicek buna emin olun kıslar. valla günler o kadar çabuk akıp geçiyorki anlamıyoruz bile....

ben geldim
yedikmi yemekleri,şişirdikmi göbekcikleri

afiyet olsun meralcime ve parmak kızımızaa

doğum zamnımız göz açıp yapayana kadar gelicek buna emin olun kıslar. valla günler o kadar çabuk akıp geçiyorki anlamıyoruz bile....

ayy ben anlıyorum şekerimm daha çoookkk varrrr

bu arada pringless Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others bu sayfaa canımmmm

ben geldim dun yemege gttım birdahad dönemedım demiştim ya görumcemın oglunun sunnetı var diye ona hazırlıklara yardıma gittim yine.herneyse buradayım limonatayı begenen arkadaşlarıma afiyet olsun bebişlerine yarasın.resimlere bakamamışsınız hehe :) dun çıkmadan arkadaşlar görebilir yapmıştım arkadaş teklifi yaptım kabul edın canımcım.meral sen gördun sanırım birtek dun :)biz iyiyiz bebişimle sizlerde iyisiniz umarım sadece istanbul baya bir sıcak bunaltıyor epeyce

evet pelincim ben seni gördüm
sıcaklar fena dikkat etmek lazım. güneş koruyucunuzu kullanmadan çıkmayın dışarıyada.
keyfinin yerinde olmasıda süper.maşallah sanada bebişinede

beyazcim bu kiloya gore olunca bebise gore ayarlayamadim 3 aylikla 4 aylik arasina getiremedim

sen son adet tarihini yazınca zaten o otomatik olarak yapıyor canım kilo değil ötekini dolduracaksın canımmm

seçil şimdi senın resimlere baktım Allah bebişinle ve eşinle daim etsin mutlulugunu

amin bitanem hepimizin inşallahhh

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dance:

ben de sana bakınıyodum şekerimm sonunda geldinnn:)

kıslarrr marmara denizinde zehirli deniz anası varmış aman dikkat edinn biz kuşadasına falan gideceğizz

ayyy yapamadim bide aksama yemekli misafirim gelecekmis sonra yapayim simdi evi temizleyeyim sonra konusuruz kizlar opuyorum sizleri bebislere iyi bakin beyazcim cok tesekkurler canim

aminnn. Çok teşekkür ederim cnm benim. o resim ilk başlarda şimdi alakam yok karnım 6 aylık var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…