2009 Aralık Anneleri

lalsuu arkdaşım sen dün yazmıştın baş ağrısını doğal yollardan hafflettim die nasıl başardın benimde çok ağrıoda ara ara. ( normalde de maşallah ım vardır ) pek ağrı nedir bilmem

gebelikte oluyor canım..soguk uygulama yaptım enseme..bitki caylari içtim bolsıvı tükettim uyudum..bazende ılık duj aldım...iyi geldı 1 gün süren agrılarım oldu..devam etseydı patates bağliycaktım:)):asigim:

MERHABA CıCı GEBELERRRR!!!!!!
ALLAH KUCAĞINIZA VERSıN CıCı CıCı BEBELERRRRR!!!!!!opuyorumnanaktan

Umarım herkes iyidir bugün. Bn de son yazılanları okuyayım da bakayım cvp lık bi durum var mı Önce bi slm çakayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi bakalım baba yiğitlik göstrip ilk göbiş resmini ben koyuyorum bız biraz çok kılo aldık sigarayı bıraktım diye şaşırmayın lutfen görünce bide bu akşam çekildi dun akşamları daha şişiz :) ay amma mazeret sundum ha
hamileyim işte göbişde olcak be dimi kızlar :)

:roflol::roflol: bu mu yaniiiiiiiiiiiiiiiii offff pelinnn
sen benimkini bi görsen...
anlaşılan gene seni ben rahatlatıcam hihoyyyt

selam kızlar anneler Nasılsınız bır haftadır katılamıyorum aranıza bıraz takıp etmek ıcın bırıkı kere gırdım ama masallah parmaklarınız mukemmel calısıyor hızınıza yetısemedım .....umarım herkez cok ıyıdır ben de ıdraryolu enfeksıyonuna yakalnmısım ılac almaya basladım dr tasmı dokuyorsun dedı bana bıraz fazla yuksekmıs degerlerım bakalım bı aksılık olmazsa yarın ense kalınlıgımızı olcmeye ve ıkılı testımızı yaptırmaya gıdıyoruz bebısımı cok ozledım cok merak edıyorum en azından sızler kadar sanslı olursam cınsıyetınıde ogrenme sansı bulurum ınsallah merak edıyorum dn aksam ruyamda erkek bebek oldugunu gordum ama allahtan hayırlısı

ya cnmm bak. bu yüzük testi valla doğru çıkıyo. herkes bana kocakarı işleiyle uğraşma diyolar gerçi banada yap diyolar sonra ama neyse gerçekten çıkıyo yapsana bakalım nolcak

bahar anam bi anlat hele şu testi nasıl bişey:kedi:

duzeltme tmm guzelim anlatmışsın ılerki sayfada yormayayım seni

Son düzenleyen: Moderatör:

eda idrar yaparken yanma falan oluyormu cnm

:roflol::roflol: bu mu yaniiiiiiiiiiiiiiiii offff pelinnn
sen benimkini bi görsen...
anlaşılan gene seni ben rahatlatıcam hihoyyyt

hadi ya baharcıgım bebişten göbiş olcak tabide benım bel falan belin arkası acayip kalınlaştı bu gidişin sonu ne acaba diye düşünmeye basldım dur bakalım herkes eklemeye baslasında yorum yaparım artık :)

geçmiş olsun eda inşallah yarınkı 2li test sonuçlarında iyi çıkar canım

80 le doğurursam ii valla her ay bir kilo aldım şimdiye kadar.
69 kiloyum şuan. haftaya 5. aya başlıcam
dr um ayda 1,5 kg dedi fazla bile dedi :) amannnnnnnnnnnn boşver zayıflarızzz

Kızalr merhaba ben geldım Çok kÖtÜyÜm akŞamdan berı doldu dıŞım vardı o aĞrıyor bırde mıdem devam bulantıyaaa of offf

Merhaba ben geldimmm pelin bende göremiyorum ama seni merak ediyorum ben saat 1 den beri fotoğraf koymak için uğraşıyorum site hata veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…