ahh canım kıyamam bben sana dünürlükten vazgeçti mi acepppp:uhm:
lalsuu arkdaşım sen dün yazmıştın baş ağrısını doğal yollardan hafflettim die nasıl başardın benimde çok ağrıoda ara ara. ( normalde de maşallah ım vardır ) pek ağrı nedir bilmem
aminnn.Çok teşekkür ederim cnm benim. o resim ilk başlarda şimdi alakam yok karnım 6 aylık var :))
ay çok sgol hamıle bir kadının içine rahatlttın Allah da senı rahatlatsın :))
resmi görunce ayyy dedım ben ne olmuşum oyle benımle aynı aydasın birden kendımden çekindim :)
Benden de günaydın kızlar, adım Gül bikaç kez yazdım aslnda çok yeni değilim ama her sefernde yeniy mişim gibi yazıyorm arayı uzattığımdan :smiley-cool:
hadi bakalım baba yiğitlik göstrip ilk göbiş resmini ben koyuyorum bız biraz çok kılo aldık sigarayı bıraktım diye şaşırmayın lutfen görünce bide bu akşam çekildi dun akşamları daha şişiz :) ay amma mazeret sundum ha
hamileyim işte göbişde olcak be dimi kızlar :)
ya cnmm bak. bu yüzük testi valla doğru çıkıyo. herkes bana kocakarı işleiyle uğraşma diyolar gerçi banada yap diyolar sonra ama neyse gerçekten çıkıyo yapsana bakalım nolcak
selam kızlar anneler Nasılsınız bır haftadır katılamıyorum aranıza bıraz takıp etmek ıcın bırıkı kere gırdım ama masallah parmaklarınız mukemmel calısıyor hızınıza yetısemedım .....umarım herkez cok ıyıdır ben de ıdraryolu enfeksıyonuna yakalnmısım ılac almaya basladım dr tasmı dokuyorsun dedı bana bıraz fazla yuksekmıs degerlerım bakalım bı aksılık olmazsa yarın ense kalınlıgımızı olcmeye ve ıkılı testımızı yaptırmaya gıdıyoruz bebısımı cok ozledım cok merak edıyorum en azından sızler kadar sanslı olursam cınsıyetınıde ogrenme sansı bulurum ınsallah merak edıyorum dn aksam ruyamda erkek bebek oldugunu gordum ama allahtan hayırlısı
:roflol::roflol: bu mu yaniiiiiiiiiiiiiiiii offff pelinnn
sen benimkini bi görsen...
anlaşılan gene seni ben rahatlatıcam hihoyyyt
bahar anam bi anlat hele şu testi nasıl bişey:kedi:
selam kızlar anneler Nasılsınız bır haftadır katılamıyorum aranıza bıraz takıp etmek ıcın bırıkı kere gırdım ama masallah parmaklarınız mukemmel calısıyor hızınıza yetısemedım .....umarım herkez cok ıyıdır ben de ıdraryolu enfeksıyonuna yakalnmısım ılac almaya basladım dr tasmı dokuyorsun dedı bana bıraz fazla yuksekmıs degerlerım bakalım bı aksılık olmazsa yarın ense kalınlıgımızı olcmeye ve ıkılı testımızı yaptırmaya gıdıyoruz bebısımı cok ozledım cok merak edıyorum en azından sızler kadar sanslı olursam cınsıyetınıde ogrenme sansı bulurum ınsallah merak edıyorum dn aksam ruyamda erkek bebek oldugunu gordum ama allahtan hayırlısı
başım çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr parol içsemmi ki acık daha mı sıksam kendimi offf senağlama
hadi ya baharcıgım bebişten göbiş olcak tabide benım bel falan belin arkası acayip kalınlaştı bu gidişin sonu ne acaba diye düşünmeye basldım dur bakalım herkes eklemeye baslasında yorum yaparım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?