2009 Aralık Anneleri

görüşürüz albumu tamamlarım artık..:)) ilerleyen zamanlarda kendinize özel bakın

kız nasıl yaptın sen o işi
ah bazen benimde salaklarım oluyor. kıslar inanın hamilelikle bağlantılı:kedi:
bazen tutamıyor gülüyorum bende
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyyi bakın öpüyorum hepinizi
nerimaaaaaaaaaaan iyi bak kendine kuşum.
koycam canım...:)) şuan denetlendim müdürlükce:)) rahat kavusayım koycam:asigim:
koy koy ayol hemen koy

canımcım, yüzüğü zincire geçiriyosun, (ben ipe geçirdim) sarkıtıp bileğinin ya da karnının üzerindeki hareketine bakıyosun. yuvarlaksa kız, ileri geri ise erkek imiş. dene bakalım

canım çok teşekkür ederim
denedim hemen:)
yuvarlak çıktı yani kız.hayırlısı ya .allahınm hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
seninki ne çıktı bu arada canım

yavruummm yaaa süpersin diyorum da inanmıyorsunuz bana yahuu =))) kahkahalarla güldüm yeminleee:roflol: :teytey:
saolasın cnmmm yaaa

aman hep böyle sakin olsun canım benim burası kaynıyor bide sıcak valla klima tam bozulacağı günü buldu arkadaşlar ben piştim bugünnn
ah ah o memlekette klimasız.... canıımmm
kıslar akşam olsada evimize gitsek
meralim ne çok istiyomuşşsun eve gitmeyi bak 2 kere yolamış yazıyı =)))
ya valla birazcık öle oldu canımsırnaşık şey
ama ben hani şu küçük pıtırcık sarı kahve siyah renkli olan polenlerden bahsetmiştim
ayy bak okur okumaz hapşırdım :sinifsinif:
kızlar ben de yaptım yüzükten erkek çıktı benim bgün 13 hafta ve dr.gidicem bakalı sonucu söylerim hayırlısı artık
ayy merak ettim ben de yapam..kaydirigubbakcemile2 bööle çeviricem göbişimde yüzüğü =))) kızsa tabi =)))
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyyi bakın öpüyorum hepinizi

öptüümmmm take care!!! Şeniz
[

ben şimdi abuk bi soru sorucam yüzük ile ilgili...

yüzük kendi ekseninde mi dönecek yoksa ip mi yuvarlak çizicek..

benim yüzük kendi etrafında döndü ama sağ-sol istikametli gitti ip.. ne şimdi bu kızlar??

ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda daha ayrı bişeydim ben.
Yeni öğrenmenin heyecanıyla işe gidiyorum. güvenlik kapısından geçicem personel dicem adama kart göstermiyim die. öğrencilerde giriyor. adama hamile dedim. anam ben bi kahkahayı bastım adam saf saf suratıma bakıyo hemen personel dedim ama gülmekten o bile tuhaf çıktı ağzımdan geç geç dedi adam. yüzüm kızardı o zaman ama gülmekten :roflol:

meral daha neler neler var da anlatamıyorum sırnaşık şey
ay anlat hele
ay bahar harikasın yaaaaaaaa
valla öpücem seniopuyorumnanaktan
meralll dişin geçtimi tatlım

geçmedi baharcım geçmiyor.
yanağım yandı diş aynı
haftasonu dişçime gideyim ben, olmuyor böyle:sinifsinif:

yaaaaaa =) ne diyimmm vallla öldüm haa gülmekten hani videoya çeksem de göndersem halimi =)))))

öpeyim de mayış baharım sen Şeniz opuyorumnanaktan Şeniz

yaaa erkek miiiii???? :teytey:

meralll dişin geçtimi tatlım

yaaa niye oolmuuşşş kıyamam ben sana (asıl rapunzele de işte seni arada kaynatıyoz laelaelaelaelae ) hamilelik kötü etkilerini göstermeye mi başladı? canımm fluoridli macun kullan e mi? vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…