kızlar ben de yaptım yüzükten erkek çıktı benim bgün 13 hafta ve dr.gidicem bakalı sonucu söylerim hayırlısı artık
lalsuu sen koymıcakmısın cnnm fotoğraf
yüzükle nasıl bakılıo merak ettim yazarmısın
kız nasıl yaptın sen o işigeçen akşam benim müdür ben çıkıyorum dedi çıktı. baktım ssaat gelmiş lavoboya gittim. geldim toparlandım çıktım. meğersem adam geri gelmiş odasına. üstünden kitleyip gitmişim adamı :roflol:
hiç sesinide duymadım. sabah bana sırıtıyo hayırdır dedim. akşam kitleyip gittin beni dedi bendeki lafa bakarmısınız. anahtarınız yokmuydu? alalala ya insanın hiç mi yüzü kızarmaz, hamileliğin yan etkileri sanırım bu salaklık :teytey:
nerimaaaaaaaaaaan iyi bak kendine kuşum.kızlar ben çıkıyorum kendinize iyyi bakın öpüyorum hepinizi
koy koy ayol hemen koykoycam canım...:)) şuan denetlendim müdürlükce:)) rahat kavusayım koycam:asigim:
canımcım, yüzüğü zincire geçiriyosun, (ben ipe geçirdim) sarkıtıp bileğinin ya da karnının üzerindeki hareketine bakıyosun. yuvarlaksa kız, ileri geri ise erkek imiş. dene bakalım
yavruummm yaaa süpersin diyorum da inanmıyorsunuz bana yahuu =))) kahkahalarla güldüm yeminleee:roflol: :teytey:geçen akşam benim müdür ben çıkıyorum dedi çıktı. baktım ssaat gelmiş lavoboya gittim. geldim toparlandım çıktım. meğersem adam geri gelmiş odasına. üstünden kitleyip gitmişim adamı :roflol:
hiç sesinide duymadım. sabah bana sırıtıyo hayırdır dedim. akşam kitleyip gittin beni dedi bendeki lafa bakarmısınız. anahtarınız yokmuydu? alalala ya insanın hiç mi yüzü kızarmaz, hamileliğin yan etkileri sanırım bu salaklık :teytey:
saolasın cnmmm yaaa
ah ah o memlekette klimasız.... canıımmmaman hep böyle sakin olsun canım benim burası kaynıyor bide sıcak valla klima tam bozulacağı günü buldu arkadaşlar ben piştim bugünnn
meralim ne çok istiyomuşşsun eve gitmeyi bak 2 kere yolamış yazıyı =)))kıslar akşam olsada evimize gitsek
ayy bak okur okumaz hapşırdım :sinifsinif:ya valla birazcık öle oldu canımsırnaşık şey
ama ben hani şu küçük pıtırcık sarı kahve siyah renkli olan polenlerden bahsetmiştim
ayy merak ettim ben de yapam..kaydirigubbakcemile2 bööle çeviricem göbişimde yüzüğü =))) kızsa tabi =)))kızlar ben de yaptım yüzükten erkek çıktı benim bgün 13 hafta ve dr.gidicem bakalı sonucu söylerim hayırlısı artık
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyyi bakın öpüyorum hepinizi
ben şimdi abuk bi soru sorucam yüzük ile ilgili...
yüzük kendi ekseninde mi dönecek yoksa ip mi yuvarlak çizicek..
benim yüzük kendi etrafında döndü ama sağ-sol istikametli gitti ip.. ne şimdi bu kızlar??
ay anlat helemeral daha neler neler var da anlatamıyorum sırnaşık şey
ay bahar harikasın yaaaaaaaailk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda daha ayrı bişeydim ben.
Yeni öğrenmenin heyecanıyla işe gidiyorum. güvenlik kapısından geçicem personel dicem adama kart göstermiyim die. öğrencilerde giriyor. adama hamile dedim. anam ben bi kahkahayı bastım adam saf saf suratıma bakıyo hemen personel dedim ama gülmekten o bile tuhaf çıktı ağzımdan geç geç dedi adam. yüzüm kızardı o zaman ama gülmekten :roflol:
meralll dişin geçtimi tatlım
yaaaaaa =) ne diyimmm vallla öldüm haa gülmekten hani videoya çeksem de göndersem halimi =)))))ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda daha ayrı bişeydim ben.
Yeni öğrenmenin heyecanıyla işe gidiyorum. güvenlik kapısından geçicem personel dicem adama kart göstermiyim die. öğrencilerde giriyor. adama hamile dedim. anam ben bi kahkahayı bastım adam saf saf suratıma bakıyo hemen personel dedim ama gülmekten o bile tuhaf çıktı ağzımdan geç geç dedi adam. yüzüm kızardı o zaman ama gülmekten :roflol:
meralll dişin geçtimi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?