2009 Aralık Anneleri

kıslar bende ufaktan ufaktan aranızdan ayrılsam diyorum.
sizleri bırakıp gitmekte zor geliyor ama kocamda evde beni bekliyor.
hepinizi sevgi ve selamlarımla kucaklıyorum.
iyi bakın kendinize.

meralcim, baharcımmmm çok öptüm..

ben de kaçıyorum. eşim gelecek sofra hazırlayayım ona =)))

akşama uğrarım yine.. görüşürüzzzzz

7 gerçekten çok.
ben 30 mayısda kontrole gittiğimde 800 gr almıştım. bakalım 27 haziranda ne olacak kilom.
ama ben fazla kilo ile başladım tatlım.
şimdide çok kilo almama taraftarıyım ama ne olur bilemem
aman alırsak alırız bebeğim için herşeye değer

kesinlikle öylee, alsam da dert yapmıyorum şu an... nasıl olsa verilir yani..

bu arada çizelgen gözükmüyo geçende de söyledim...Şeniz kendinize dikkat edin çooookk

ben güllükteyim canım hangi dr.gidiyosun sen
canım ben görev nedeni ile 2 yıldır ağrıdayım. dr. da tuğrul bey var yılların dr.u bursada ona gitmeyi düşünüyorum. se,çille de görüş. o da bursada
canım arkadaşım bende öpüyorum seni.
afiyet olsun eşinle sana

saol canım size de!!
eşine selamlar deli bernadan =))))

valla eskişehir muhabbeti de var buluşma için... durumunuz uyarsa oraya gideriz, oras bize gelir...

ben ancak ağustos gibi orda oluyorum. ah bi geleyim de önce =)))))

başım çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr parol içsemmi ki acık daha mı sıksam kendimi offf senağlama

Ben de çok direndim içmeyim diye. Eşim kızdı. Bebeğinde başını ağrıtıyorsun dedi. Dün gene ağrıyınca minoset tavsiye etmişti doktor, içtim. Toplamda 5 oldu hamilelik dönemimde minoset içişim. Alışçam diye korktuğumdan ne acılar çektim.

80 le doğurursam ii valla her ay bir kilo aldım şimdiye kadar.
69 kiloyum şuan. haftaya 5. aya başlıcam
dr um ayda 1,5 kg dedi fazla bile dedi :) amannnnnnnnnnnn boşver zayıflarızzz

5. aymı? Ben yanlışmı anladım. Aralık anneleri arasında bu kadar fark varmı. Ben şimdi 2 ay 30 günken, sen 5. aya başlıyon. Bu hesap konusunda kafam karıştı benim sanırım.

5. aymı? Ben yanlışmı anladım. Aralık anneleri arasında bu kadar fark varmı. Ben şimdi 2 ay 30 günken, sen 5. aya başlıyon. Bu hesap konusunda kafam karıştı benim sanırım.

ay hesabını pek önermiyolar zaten haftayla gidin diyolar çünkü 4 hafta 28 gün yapıyo ama ay hesabı yaparsan bir ay 30 gün yapıyor.hep 2 gün fark oluyo arada bende kilo işini dengede tutayım derken bu hesaplara battım bu ara.en son haftada 350 400 gram almak en iyisi kararına vardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…