ah meral ya diş çok kötüdür.. offfffff
cidden? ay utanırım ama yaa=)))
hamileliktenmi bilmiyorum. yirmi yaş dişim çürüyrmuş.hatta yanındaki dişi dahi biraz çürütmüş. ay ne yapıcam ben yaaaaaaaaaaaaaayaaa niye oolmuuşşş kıyamam ben sana (asıl rapunzele de işte seni arada kaynatıyoz laelaelaelaelae ) hamilelik kötü etkilerini göstermeye mi başladı? canımm fluoridli macun kullan e mi? vereliniortak
yok be şaka =) koyarım tabii ki de.. dar bi bady giyeyim bari...büyüdükçede göbeğini içine çekersin artık:roflol:
ay saçmalama neden utanıyorsun.
bebğindenmi:mymeka:
kızıyorum amakötükedihüso
hee mayışayımda susayım haaa mayışmıcam işte... :umursamaz:
ne güzel bak akşam akşam güldüyorum sizi. kocalarınıza ful enerji gitceksinizzzz daha ne istiyonuz kızımmmmm
yüzükle nasıl bakılıo merak ettim yazarmısın
hee mayışayımda susayım haaa mayışmıcam işte... :umursamaz:
ne güzel bak akşam akşam güldüyorum sizi. kocalarınıza ful enerji gitceksinizzzz daha ne istiyonuz kızımmmmm
kızlar iyi akşamlar, iyi bakın kendinize.
yaa eslemnur afedersin hafıza sorunu yaşadım bir an sen nerde oturuyordun? sormuş muydum daha önce?
evet canım kusmam hiç olmadı.meral sende sanırım kusma yoktu... ama kusmadan ziyade hamilelerin ağzındaki asitler de dişetine ve dişlere zarar verici türden. çoook dikkat etmek gerekiyor. ah be canım, umarım bi çaresi bulunur.
bu arada yanlış bilgilendirmeyeyim de. burda dr.a götürdük annemi o şahit olmuş. hamile bir bayan diş ağrısı ile geliyor ve dr.dan çekmesini istiyor. dayanamıyorum çek diyor. dr. da olmaz bebeğini riske atamam diyor, iltihaptan dolayı sanırım... kısacası dikkat edin e mi canım. arkadaşın seni zaten yönlendirir...
hamileliktenmi bilmiyorum. yirmi yaş dişim çürüyrmuş.hatta yanındaki dişi dahi biraz çürütmüş. ay ne yapıcam ben yaaaaaaaaaaaaaa
ah ah sorma berna
diş hekimi arkadaşımı arayıp yardım istiycem.senağlama
iyi akşamlar deniiiiiiizzzzzzkızlar iyi akşamlar, iyi bakın kendinize.
yok be şaka =) koyarım tabii ki de.. dar bi bady giyeyim bari...
ya bu arada kaçar kilo aldınız? ben 7 aldım ama 4 ünü saymıyorum. çünkü o 4 kiloyu yattığımm dönem aldım, yürüyüş falan da yapamıyorum polenler saolsun.
haziran sonunda normal kiloma ulaşmış olurum inşallah..
S E N İ !!!! ( türk filmlerinin classic repliği) :lepi: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?