2009 Aralık Anneleri

Arkadaşlar hep ekleme isteği gönderdim can arkadaşlarım. Eklemediğim arkadaşlarım varsa eklesinler. Daha fazla bakamayacağım, kendimi kötü hissediyorum. Kilo konusu açılmış gene. Rekor bende sanırım. 10 kilo aldım, gidiyorum. Aşırı hiçbirşey tüketmiyorum. Su şişliği bu. Vücut su topluyor.
Kızlar bende uyku bölük börçük. Bir kamera tutsalar acırlar halime. Uykunun tam ram halinde fırt diye uyanıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum, tuvalete girip yatıyorum. Böyle böyle 3 defa filan kalkış oluyor. Dün karnım kazındı resmen. Acıktı herhalde bizimki, 4 te 1 dilim kepek ekmeği bi parça peynir ılık suyla yedim, rahatladım, ama uyku gitti. Kuş sesleri eşliğinde havayı aydınlattık. Şimdi uyudum biraz. 5 saat bölük pörçük uykuyla gidiyoruz bakalım...

Çizelge hesaplamış benim ay olarak öyle geçiyor. 2 ay 30 günlükmüşüz gördünmü çüzelgemin altını?

arkadaşım sen kaç aylıktın...?biraz fazla almamışmısın.yoksa bendemi bi gariplik var daha hiç kilo almadım karnımda çıktı üstelik.ama ben bulantım felan olmamasına rağmen ilk aylarda kilo verdim 2 kilo kadar belkide ondandır...

mrb cnm benim doktorum parol içebilirsin istediğin kadar dedi çok dasıkma kendini iç çok ağrıyınca...

vay be ne güzel bendede bulantı olmadı diye yedim de yedim 5 kilo aldım şimdide haftada 400gram almaya çalışıyorum bakalım becerebilecekmiyim valla epey direniyorum yoksa arkadaş gibi 10 kilo alırdım kendimi nasıl tutuyorum bana sorun şu göbek işine girelim gerçekten ya artık zamanı geldi diyorum ben bi konu açayım

ama cnm bende iştahsızlık vardı sadece yemek için yiyiyorum hala da öle yani ama şikayetçi değilim çünkü çok kilo almak istemiyorum şimdiden...

esracığım merhaba, bn kızımda her tür protein vs olayına dikkat ettim, okula kahvaltı hazırladım göturdum, yumurtamı falan o kadar onemsedım ki, 56 ile başladım 80 le bittim. o kadar pis boğaz deılımdır.

emzirirken verdım hepsını nerdeyse, şımdı buna 57 ile başladım, ama yıyemıorum bakacaz...

Normalde yerinde duramayan bir insanım. 90 gündür yatar durumdayım; evden çıkıp gelme sürem yarım saati aşmayacak. İğne vuruldum 1 ay kadar, tutunsun diye. Ye iç yat ve sonucu. Su topladım. Kistlerle ,Endometriozis (çikolata kisti) ,hamile kaldım ben. Normal bir durum değil benimki.

Yediklerim belli. Doktorun verdiği listeyi uyguluyorum. 3 öğün 1er dilim kepek ekmeği mesela. Su tutuyor vücudum. Yoksa boğazımı tutamamaktan değil canım yaa.

Canım benim arkadaşım da ilk 4 ay 10 kilo almıştı. Morali çok bozulmuştu, şimdi bebişi 11 aylık ve arkadaşım yine eski kilosuna geldi.

kesinlikle öylee, alsam da dert yapmıyorum şu an... nasıl olsa verilir yani..

bu arada çizelgen gözükmüyo geçende de söyledim...Şeniz kendinize dikkat edin çooookk
benim çizelgem yokki
14+3 oldum bendeeeeeeeee
kocaman olduk kocamaaaan
selamı bu akşam ileteceğim canım arkadaşım.
öpüyorum seni güzel arkadaşım

valla eskişehir muhabbeti de var buluşma için... durumunuz uyarsa oraya gideriz, oras bize gelir...

ben ancak ağustos gibi orda oluyorum. ah bi geleyim de önce =)))))
ay gelin gelin valla süper olur
bizde baharla bursaya geliriz ay ay heyecan yaptım ayolkaydirigubbakcemile5

gunaydın kızlar

günaydın peliiiiiiiinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…