ay hesabını pek önermiyolar zaten haftayla gidin diyolar çünkü 4 hafta 28 gün yapıyo ama ay hesabı yaparsan bir ay 30 gün yapıyor.hep 2 gün fark oluyo arada bende kilo işini dengede tutayım derken bu hesaplara battım bu ara.en son haftada 350 400 gram almak en iyisi kararına vardım
Arkadaşlar hep ekleme isteği gönderdim can arkadaşlarım. Eklemediğim arkadaşlarım varsa eklesinler. Daha fazla bakamayacağım, kendimi kötü hissediyorum. Kilo konusu açılmış gene. Rekor bende sanırım. 10 kilo aldım, gidiyorum. Aşırı hiçbirşey tüketmiyorum. Su şişliği bu. Vücut su topluyor.
Kızlar bende uyku bölük börçük. Bir kamera tutsalar acırlar halime. Uykunun tam ram halinde fırt diye uyanıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum, tuvalete girip yatıyorum. Böyle böyle 3 defa filan kalkış oluyor. Dün karnım kazındı resmen. Acıktı herhalde bizimki, 4 te 1 dilim kepek ekmeği bi parça peynir ılık suyla yedim, rahatladım, ama uyku gitti. Kuş sesleri eşliğinde havayı aydınlattık. Şimdi uyudum biraz. 5 saat bölük pörçük uykuyla gidiyoruz bakalım...
Ben de çok direndim içmeyim diye. Eşim kızdı. Bebeğinde başını ağrıtıyorsun dedi. Dün gene ağrıyınca minoset tavsiye etmişti doktor, içtim. Toplamda 5 oldu hamilelik dönemimde minoset içişim. Alışçam diye korktuğumdan ne acılar çektim.
arkadaşım sen kaç aylıktın...?biraz fazla almamışmısın.yoksa bendemi bi gariplik var daha hiç kilo almadım karnımda çıktı üstelik.ama ben bulantım felan olmamasına rağmen ilk aylarda kilo verdim 2 kilo kadar belkide ondandır...
vay be ne güzel bendede bulantı olmadı diye yedim de yedim 5 kilo aldım şimdide haftada 400gram almaya çalışıyorum bakalım becerebilecekmiyim valla epey direniyorum yoksa arkadaş gibi 10 kilo alırdım kendimi nasıl tutuyorum bana sorun şu göbek işine girelim gerçekten ya artık zamanı geldi diyorum ben bi konu açayım
ii akşamlar kızlar napıyosunuz
vay be ne güzel bendede bulantı olmadı diye yedim de yedim 5 kilo aldım şimdide haftada 400gram almaya çalışıyorum bakalım becerebilecekmiyim valla epey direniyorum yoksa arkadaş gibi 10 kilo alırdım kendimi nasıl tutuyorum bana sorun şu göbek işine girelim gerçekten ya artık zamanı geldi diyorum ben bi konu açayım
arkadaşım sen kaç aylıktın...?biraz fazla almamışmısın.yoksa bendemi bi gariplik var daha hiç kilo almadım karnımda çıktı üstelik.ama ben bulantım felan olmamasına rağmen ilk aylarda kilo verdim 2 kilo kadar belkide ondandır...
Normalde yerinde duramayan bir insanım. 90 gündür yatar durumdayım; evden çıkıp gelme sürem yarım saati aşmayacak. İğne vuruldum 1 ay kadar, tutunsun diye. Ye iç yat ve sonucu. Su topladım. Kistlerle ,Endometriozis (çikolata kisti) ,hamile kaldım ben. Normal bir durum değil benimki.
günaydınnn herkesee
bugün benden hayır yok sizeee... boynum tutuk düzelene kadarda yazamam kolllarım bile ağrıyo. size ii sohbetler
benim çizelgem yokkikesinlikle öylee, alsam da dert yapmıyorum şu an... nasıl olsa verilir yani..
bu arada çizelgen gözükmüyo geçende de söyledim...Şeniz kendinize dikkat edin çooookk
selamı bu akşam ileteceğim canım arkadaşım.canım ben görev nedeni ile 2 yıldır ağrıdayım. dr. da tuğrul bey var yılların dr.u bursada ona gitmeyi düşünüyorum. se,çille de görüş. o da bursada
saol canım size de!!
eşine selamlar deli bernadan =))))
ay gelin gelin valla süper olurvalla eskişehir muhabbeti de var buluşma için... durumunuz uyarsa oraya gideriz, oras bize gelir...
ben ancak ağustos gibi orda oluyorum. ah bi geleyim de önce =)))))
gunaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?