2009 Aralık Anneleri

bende alayım olmuştum ama sonra vazgeçtim takıntı halıne getirir birses gelmezse veya duyamazsam şoka girerim diye vazgeçmiştim

ayy bende dun çok hissettim yok degildir diyorlar ya ben inanmıyorum bu gaz maz degil ya ben hissettim resmen maşallah kuzucugumu

değil canım gaz la alakası yok değişik bişey
daha geçen haftalarda sormuştu annem bana zaten hissedersin demişti ama tereddüt ettim ben yinede

dört çocuk doğurmuş vardır bir bildiği herhalde kaydirigubbakcemile3

bende alayım olmuştum ama sonra vazgeçtim takıntı halıne getirir birses gelmezse veya duyamazsam şoka girerim diye vazgeçmiştim

ii oldu aslında aklıma takıldıkça dinliyorum busfrde zararlı mı diye korkuyorum pazartesiye kadar dinlemeyimde bari doktor nederse ona göre bakarım

günaydın güzel anneler
herkes nasıl?bu sayfayı okudum sadece göbişlerin fotolarınımı koydunuz nerde nerde bende bakacaaaaammmm
buralardayım yine gelirim şekerler.....
MERVEEEEEEEEEE
hoşgeldin
bizler iyiyiz ya sen. evine döndünmü yoksa?
sendende foto bekliyoruz.

öznur doktoruma sordum 19-20. haftada hissedersin diyor bana. ilk gebeliklerde öyleymiş.
2. gebeliğinde 16. haftada hissetmeye başlarsın dedi.
valla ben dr. yalancıyım.
bence hissettiklerim bebişlerimiz. değilsede ben öyle hissettiğim için yavrumun hareketleri diyorum mutlu oluyorum.opuyorumnanaktan

geçmiş olsun cnm kusura bakma ben bilmediğim için .azaman sağlıklı olunda bebişinle gerisi önemli değil cnm.allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin...

bernaa cım sen 7 kilomu aldın canım nerde bu kilolar çok şekersin sennn cadıııı
saol tatlummm.. 65 tm sabah 5 kilo almış oluyorum yanii.. ben de anlamadım aslında her gün bakmak kontrol etmek gerekiyor değişimleri yaa..

ayol nerden bakıyorsunuz fotolara bulamadım ben çatlayacağım yaaaadelikafadulden

kendı göbişini koymayana foto yok guzelim
bende yarın koyarım foto kız sözkaydirigubbakcemile3 cadıııııı kaydirigubbakcemile5

MERVEEEEEEEEEE
hoşgeldin
bizler iyiyiz ya sen. evine döndünmü yoksa?
sendende foto bekliyoruz.
meralciğim canım benim iyiyim sen nasılsın?Şeniz
yok bacım daha annemdeyim pazar günü döneceğim inş. evlendikten sonra baba evi bile kendi evinin yerini tutmuyor valla prensesler gibi oturuyorum bir iş yapmadan ama yinede evimi özledim

merhaba arkadaşlar...valla siz baya ilerletmişsiniz bilgisayar konusunda resimler felan :ben kendimi kötü hissediyorum daha çizelge bile koymayı beceremedim.ders çalıştığım için çok ilgilenemiyorum ondan galiba...aaaahhh şu kpss bi geçsin azkaldı kurtulcam inşallah

ben dr. cumdan geldmm oğluşumu gördüm teyzelerii..74gr. olmuş maşallahh..yüzü şekillenmiş kaburga kemikleri bile gözüküyor yavrumunn..artık boy falan hakgetire sankii yeni doğmuş bebekk yerim onu ben yaa..bu arada dr.cum nasıl istersen şimdilik öyle yat dedi..24.haftadan sonra yatışa dikkat edecekmişim..o zaman dan sonra sola doğru yatacakmışım..bu arada çok kaşıntım olduğu için kan ve idrar aldılarr karaciğerde bişi mi var diye..15-20 gün sonra kan ilaçlarına başlayabilir mişiz..veeeeeee benim için en kötü olan büyük bir ihtimalle sezeryan olacakmışş rahim yapımdan dolayııı( ama elinden geleni yapacak dr.um normal olması için...

ay ne güzel doğum hakkında bile yorum yapıyo şimdiden doktorun
bizimki pek bi açıklama yapmıyo bize
bizde iki şaşkın bebeği gördükten sonra hiçbişey sormadan çıkıyoruz odadan kaydirigubbakcemile3

TÜnaydınlar canlar nasılsınız bu sabah yazdıklarınızı hıÇ okuyamadım 876 dn sonra okuyacaĞım ınŞallah kendınıze ve bebıŞlerınıze Çoook ıyı bakın allah a emanet olun

ben soracalarımı not ediyorum hayatımmm:lepi:

meral, deniz, pelin, berna, neriman kızlar teşk ederim şimdi biraz daha iyiyim yarına daha i olurum inş.. fazla bilgisayarın başında durmak istemiyorumm. gene gelirim. öptümmm

cnm gözünaydın bebeğini görmüşsün. haberler güzel çok şükür maşallah oğluşuna

meral, deniz, pelin, berna, neriman kızlar teşk ederim şimdi biraz daha iyiyim yarına daha i olurum inş.. fazla bilgisayarın başında durmak istemiyorumm. gene gelirim. öptümmm

canım arkadaşıma kıyamam bennnn..geçmiş olsun güsel arkadaşımamirmirmirmir benimmmm

cnm gözünaydın bebeğini görmüşsün. haberler güzel çok şükür maşallah oğluşuna

canım benim darısı başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…