2009 Aralık Anneleri

Herkese Gunaydinlar . Bugun bende cok keyifli sayilmam . Dunden beri ustumde bi halsizlik filan var . Bugunde karnimin sol tarafimda bi aci var . Biraz gecsin ariyim diyorum doktoru .

bende de var 2 gundur dun sag taraftaydı bugun solda galıba artık olması normal yavas yavas hareketlerını hıssedıcez onunla ılgılı galıba cnm

kıs pelin çok fena yapıcam seni
ben eklediğimde gör göbek nasıl oluyormuş
meğer sen ne kadarda zayıfmışsın
bu arada hepinize günaydınnn kızlar..

arada bakabileceğim bugün... çoooook işim var. asıl şimdi başlıyor okulun dertleri...
günaydın bernaaaaaaaaaaa
diyorsunki okul kapandı bize ne asıl iş şimdi başlıyor hıııııı
allah kolaylık versin bacım
tünaydın güsel anneler nasılsınızzzzzzzzzz????
tünaydın
oy güzel annemizde gelmiiiiiiiiiiş
kızlar selam yok
mu yaaaaaaaaa

selam selam selam

Herkese Gunaydinlar . Bugun bende cok keyifli sayilmam . Dunden beri ustumde bi halsizlik filan var . Bugunde karnimin sol tarafimda bi aci var . Biraz gecsin ariyim diyorum doktoru .

geçmiş olsun üşüttünmü acaba

şükür yok bende.
hala kızımın miyomu vardı. hamile ve 24 haziranda doğum yapacak.
bebekle birlikte büyümüş. dr'u iki kişilik beslen demiş.
şimdi şükür iyi. düşük riski de yaşabilirsin demişler ama allaha şükür doğum zamanı bile geldi.

bende de var 2 gundur dun sag taraftaydı bugun solda galıba artık olması normal yavas yavas hareketlerını hıssedıcez onunla ılgılı galıba cnm

Insan en ufacik seyden korkuyor ya . Valla psikolojim bozuldu su durumda. Bir de ilk donem biraz riskliydi benim o yuzden korkuyorum . Isin bi de kotu tarafi doktorum degisti . Ayrildi hastaneden cok uzak yere gitti baska bir doktora gidiyorum ayni hastanede ona da isinamadim Bugun dertliyim

günaydın kıslar bebeişler ve sizler iyisinizdir umarım.:kedi:

ben bulantılarla uyandım .bulantı ne zman geccek. :umursamaz:

canım içine sinmediyse değiştir gitsin.
memlekette dr çooooooooooook
içinin ısındığı biri olması şart bence.

YAA az önce yazdım yollamayı unutttumm =))) tekrar yazıyorum uzun olacak hazır olun =))

ben sorarım yarın doktora bende de oluyo benım de ılk baslarda lekelerım oldu ılac felan kullanmıstım o yuzden korkuyor ınsan tabı ama yınede ıcımızı ferah tutmamız lazım ...
ne yapıcaz bız guclu olalım kı bebıslerımızde guvende olsun....eee annelık bıyle bırsey...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…