Herkese Gunaydinlar . Bugun bende cok keyifli sayilmam . Dunden beri ustumde bi halsizlik filan var . Bugunde karnimin sol tarafimda bi aci var . Biraz gecsin ariyim diyorum doktoru .
kıs pelin çok fena yapıcam seniArkadaşlar bebeğimin geçen haftaki ultrason görüntüsünü ve göbük resmimim ekledim bakabilirsiniz:))
Sabah birşey yemeden çektimki göbük çok çıkmasın,yoksa bişey yediğim an fırlıyor iyice dışarıkaydirigubbakcemile3
günaydın bernaaaaaaaaaaabu arada hepinize günaydınnn kızlar..
arada bakabileceğim bugün... çoooook işim var. asıl şimdi başlıyor okulun dertleri...
tünaydıntünaydın güsel anneler nasılsınızzzzzzzzzz????
kızlar selam yok
mu yaaaaaaaaa
Herkese Gunaydinlar . Bugun bende cok keyifli sayilmam . Dunden beri ustumde bi halsizlik filan var . Bugunde karnimin sol tarafimda bi aci var . Biraz gecsin ariyim diyorum doktoru .
benim kızkızlar cinsiyet öğrenen varmı?
ama neden kimse benle ilgilenmiyor :sinifsinif: mafoldumben senağlama :çok üzgünüm:
Şenizama neden kimse benle ilgilenmiyor :sinifsinif: mafoldumben senağlama :çok üzgünüm:
Şeniz
Şeniz
BEN KIYAMAM SANA,BEN İLGİLENİRİM SENİNLE CANIM BENİMŞenizŞeniz
bende de var 2 gundur dun sag taraftaydı bugun solda galıba artık olması normal yavas yavas hareketlerını hıssedıcez onunla ılgılı galıba cnm
beni sevmiyormusunuz artık :çok üzgünüm:
Insan en ufacik seyden korkuyor ya . Valla psikolojim bozuldu su durumda. Bir de ilk donem biraz riskliydi benim o yuzden korkuyorum . Isin bi de kotu tarafi doktorum degisti . Ayrildi hastaneden cok uzak yere gitti baska bir doktora gidiyorum ayni hastanede ona da isinamadimBugun dertliyim
Insan en ufacik seyden korkuyor ya . Valla psikolojim bozuldu su durumda. Bir de ilk donem biraz riskliydi benim o yuzden korkuyorum . Isin bi de kotu tarafi doktorum degisti . Ayrildi hastaneden cok uzak yere gitti baska bir doktora gidiyorum ayni hastanede ona da isinamadimBugun dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?