2009 Aralık Anneleri

Benim de karnımın değişik yerlerinde pıtır pıtır bir şeyler oluyor ama gazdır o gaz deyip çıkıyorum işin içinden. Ama çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu bir de bazıları taaa yirminci haftada falan hissedebiliyormuş. Çok var daha yahu o zaman.

günaydıııııııııın herkese güzel bir gün diliyorum.2 gündür acaip ishal yaşıyordum bugün biraz azaldı akşam bebişimi gördüm o iyiydi ama hiç beslenemedim 2 gün:1no2:

30 mayısda ben 12+5'dim
şimdi ben 15+1' olmalıyım. ama senle aramızda 1 hafta vardı hani.
ben cumartesinden cumartesiye sayıyorum mesela;
30 mayısda 12+5
6 haziranda 13+5
13 haziranda 14+5
14 haziranda 14+6
15 haziranda 15+0
16 haziran yani bugün 15+1 'im.
hesaplar mı haftalar mı karıştı canikom, aslan dünürüm banim

Herkese selamlar. Dunden beri deli gibi bir basagrim var . Doktor minoset ic dedi ama ne bilim insan yine rahat edemiyor

Herkese selamlar. Dunden beri deli gibi bir basagrim var . Doktor minoset ic dedi ama ne bilim insan yine rahat edemiyor

Geçmiş olsun canım benimde başağrılarım çok sık oluyor. Doktor ilaç yazdığı halde bende hiç ilaç almıyorum.
Birde bende burun tıkanıklığı çok oluyo hiiç nefes alamıyorum burnumdan hele gece çok zor oluyo mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…