canım ben hissediorum kımıldıo benim bebiş 16. haftadan önce hissedilmez denio ama ben hissediorum
Kusura bakma Ümran arkadaşım. Uzun zamandır yazışamıyoruz da biliyordum unutmuşum. Arkadaş nergis diyince ben de kesinleştirdim yaaa sanki daha önce de öyle hitap olmuştu sana . :)))) Aramızda nergiz varmıydı bilmiyorum. Bundan sonra unutmam iyi oldu böyle.:)
Aman ne şirindir onlar şimdi. Ben bi kaç hafta önce ilk kez bir zıbın elledim. Ay ne garip bir duygu.:)) Enteresan bir insanım. Hayatımda hiç çocukla, bebekle alakam olamadı. Çevremde de akraba filan olmadı öyle... Çok iyi yapışsın almakla valla. Orda da bulabilirsin ama sonra keşke alsaydım da diyebilirdin. Güle güle giydir inşallah. Bizimkinün en son kalp atışına inanmıştım profilde resmi koyduğum kadardı, bilmem görünüyormu, başarmışmıyım? Bu cuma kontrol var. Düşün artık bendeki düşünceleri... Umarım yaşıyordur diyorum sürekli. Çok üzüldüm ben o zamandan beri, çok endişe ettim, elimde olmadan. Kistlerimle hamile kaldım ya ondan. Bir de öksürüyorum 10 gündür. Herkes üzülme endişe etme dedikçe ben tam tersini yapabildim. Elimde olamadı. Dualarınızla ayaktayız. 4 gözle herşeyin yolunda olduğu haberini duymayı bekliyorum. Gel cuma geeel!
evet canım doğru hatırlamışsın daha önce de birisi bana nergis demiştikaydirigubbakcemile3yok canım nie kusura bakiim önemli değil iyi dileklerin için saol canım profilde göremedim resmi bebeğimi bende uzun zaman görmeyince bende sürekli diyorum yaşıomuki die ama bunlar sadece bizim kuruntularımız bebeğini görünce rahatlarsın merak etme cumaya da az kalmış
nasıl ıstıyoruz canım
Sağol içimi rahatlattın Ümran.
Profil resmi olarak koydum ilk aldığım gün hem de yaa. Ben de hiç yorum gelmedi neden acaba diyordum. Bir fırsat bulamadım sorayım. Ben görüyorum. Niye görünmüyor olabilir acaba?
canım ben avatarını diosun sandım profilinde görünüo şimdi baktım çok tatlı maşallah ama avatarına koyarsan herkes daha kolay görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?