2009 Aralık Anneleri

:sm_cool:baby star sitesinde sağ üst köşede iletişim var mesajınız yazan yere yeni doğan bebek bezi numunelerinizden istiyorum yaz sonra alttaki bilgileri doldur bu kadar

:sm_cool:baby star sitesinde sağ üst köşede iletişim var mesajınız yazan yere yeni doğan bebek bezi numunelerinizden istiyorum yaz sonra alttaki bilgileri doldur bu kadar

Aa ben geçen hafta istemiştim numune baby stardan bugün geldi kargoylaalkisalkisalkis 2 tane minik bez geldi bebekimeehihoyyyt:ecrin_bebek:

Günaydınnnnnnnnnnn herkese nasılsınız hanımlar....bulantısız,baş,boyun ve diş ağrısız,burun akıntısız,çoooooook güzel haberlerler alacağınız bir gün diliyorum...
kızlar dün sağlık ocağına gitmiştim ilaç yazdırmaya oradaki ebe arkadaş gel bebeğininin kalp atışlarını dinleyelim dedi allahım neydi o öle tıkıtıkıtıkıtıkıtıkııııııııı çok tatlı idi ya.....

ALLAH IM 15+6 DıO YARIN 16 ........ŞAKA GıBı YAHU:)))ALLAHIM SEN HEPıMıZE SAĞLIKLA 40.HAFTALARININ DA GÖZTERMEYı NASıP ET YARABBıM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN cnmmmmmmmmmmm hihoyyyt

ALLAH IM 15+6 DİO YARIN 16 ........ŞAKA GİBİ YAHU:)))ALLAHIM SEN HEPİMİZE SAĞLIKLA 40.HAFTALARININ DA GÖZTERMEYİ NASİP ET YARABBİM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::

vay be en kıdemlimiz sensin burda:)nasıl bi değişiklik oluyomu en azından hamile olduğunu anlıyomu insanlar hareketleri hissediyomusun.

vay be en kıdemlimiz sensin burda:)nasıl bi değişiklik oluyomu en azından hamile olduğunu anlıyomu insanlar hareketleri hissediyomusun.
günaydın canım...karnım artık iyice belli oluyo..elimi koyduğumda bi sertlik hissediyrm ama öyle daha kıpırtı filan yok yanien azından ben hissetmiyorum...nerimanla aynıyız biz...acaba o hissediyor mu bilmiyorum:)
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ::))))

günaydın canımmmm

ben karnımda bagırsak hareketınden bask abısey hıssetmıyorum kızlar yada ayırt edemıyorum cok mu erken kaydirigubbakcemile3

ben karnımda bagırsak hareketınden bask abısey hıssetmıyorum kızlar yada ayırt edemıyorum cok mu erken kaydirigubbakcemile3

ya şimdi diyolarya 16 haftadan önce hissedilmez diye kafamız karıştı hissetsekde yok daha erken deyip anlayamaıyoruz.dün bende bi hopladım yerimden ama sonra acaba mı değilmi diye.hissettim demeye korkuyorum ama farklı bi hareketlenme var iki üç günden beri bağırsak hareketine hiç benzemiyor ben bebek uçan tekme atana kadar sesimi çıkarmamaya karar verdim

ben gectıgımız hafta bı seyırme hıssetmıstım ama sonra erken dıyıp ıcıme gomdum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 daha sız hıssetmedıysenı ben hıs hıssetmemkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…