baby star sıtesıne uye oldum
bakalım ımdı nolcak
:sm_cool:baby star sitesinde sağ üst köşede iletişim var mesajınız yazan yere yeni doğan bebek bezi numunelerinizden istiyorum yaz sonra alttaki bilgileri doldur bu kadar
Günaydınnnnnnnnnnn herkese nasılsınız hanımlar....bulantısız,baş,boyun ve diş ağrısız,burun akıntısız,çoooooook güzel haberlerler alacağınız bir gün diliyorum...
kızlar dün sağlık ocağına gitmiştim ilaç yazdırmaya oradaki ebe arkadaş gel bebeğininin kalp atışlarını dinleyelim dedi allahım neydi o öle tıkıtıkıtıkıtıkıtıkııııııııı çok tatlı idi ya.....
ALLAH IM 15+6 DİO YARIN 16 ........ŞAKA GİBİ YAHU:)))ALLAHIM SEN HEPİMİZE SAĞLIKLA 40.HAFTALARININ DA GÖZTERMEYİ NASİP ET YARABBİM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ::))))
günaydın canım...karnım artık iyice belli oluyo..elimi koyduğumda bi sertlik hissediyrm ama öyle daha kıpırtı filan yok yanien azından ben hissetmiyorum...nerimanla aynıyız biz...acaba o hissediyor mu bilmiyorum:)vay be en kıdemlimiz sensin burda:)nasıl bi değişiklik oluyomu en azından hamile olduğunu anlıyomu insanlar hareketleri hissediyomusun.
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ::))))
günaydın çilekk
çilekte ne güzel kız ismi olur dimi:)
ben karnımda bagırsak hareketınden bask abısey hıssetmıyorum kızlar yada ayırt edemıyorum cok mu erken kaydirigubbakcemile3
ya şimdi diyolarya 16 haftadan önce hissedilmez diye kafamız karıştı hissetsekde yok daha erken deyip anlayamaıyoruz.dün bende bi hopladım yerimden ama sonra acaba mı değilmi diye.hissettim demeye korkuyorum ama farklı bi hareketlenme var iki üç günden beri bağırsak hareketine hiç benzemiyor ben bebek uçan tekme atana kadar sesimi çıkarmamaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?