18 şubat baharcım ama yumurtam 1 hafta geç döllenmiş.meralcim senin ne zaman son adetin?
bu arada aradın mı seçili iyimiymiş tatlım
cnm son adet tarihim 28 şubat nerde bakarsan bak 15+3 çıkıyor. dr da öle diyorr[/QUOTE
sende sıkıntı yok canım
ama ben sana yetişmisim. hesapta yanlışlık yok anlaşıldı.kaydirigubbakcemile5
gönderdim canikom
sağol tatlişkomopuyorumnanaktan
afiyet olsun baharafiyet olsun kızlar yemekten sonra görüşürüz
seçillllll nerdeisn güzelimm naslsın
18 şubat baharcım ama yumurtam 1 hafta geç döllenmiş.
kafam karıştı birden canımcım.
meralcim tünaydın canım...afiyet olsun....nasılsın...benim de yumurtam 1 hafta geç döllenmiş.benim normalde 20 şubat son adet tarihim.fakat tüm kontrollerde fetüs gelişimi hep 1 hafta geç çıktığından dr um bana artık son adet tarihini 25 şubat diye hesaplayacaksın dedi ve artık ben tüm hesaplarımı ona göre yapıyorum.senin de hesabın doğru...buğün15+1 sin ..peki bu durumda senin son adet tarihin ne oluyo?CADIARZU
o halde sen son adet tarihini 2 mart olarak değiştireceksin yani??*
Selam kızlar bende dun doktora gıttım bebısımı gordum ama doktor benden bı test aldı yanı su papp-a testıymıs ama Öldum Öldum dırıldım canımı cok yaktı alırken yanı ters bı duurmmu varda alıyosunuz dedık ama sadece hersey ıyımı bebegın saglıklı ters bı durum yok sadece emın olmak ıcın bu test cok ıyı dedı ıkılı testte var papp-a adı ama ben fınce bılmedıgımden arkadasım tercume ettı sızler oldunuzmu ıkılı test yaptırırken bu testten
selam kızlar, nasılsınız, bebişleriniz nasıl?
nasıl bişey o yaa ben anlamadım napıyorlarki canın acıdı ....
merhaba kızlar
ben ocak annesıyım fakat sonradan fıkır degıstırır sezeryan olursam tahmınım aralık annesı olcam.bır kac gun ıcınde 2009 da dogsun ıstemıyorum.muhtemel dogum 9 ocak sezeryan olursam aralıkyamı dogacak bebısım bılgınız varmı kızlar??
bende sezaryan 20 aralık annesi olcam canım..yerimseniben
canım senden baska goren olmadı galıba sorumu???
benımde oylemı olurkı?? ne zman alırkı sezeryana tabı sezeryan olursam...tahmini????sen deneyımlısın
biz iyiyiz bebeğimle denizcim sen nasılsın ???
normal dogumda 1 hafta önce alıyolar. canım...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?