2009 Aralık Anneleri

meralcim senin ne zaman son adetin?
bu arada aradın mı seçili iyimiymiş tatlım
18 şubat baharcım ama yumurtam 1 hafta geç döllenmiş.
kafam karıştı birden canımcım.
seçili arıycam birazdan sanada haber veririm

merhaba kızlar
ben ocak annesıyım fakat sonradan fıkır degıstırır sezeryan olursam tahmınım aralık annesı olcam.bır kac gun ıcınde 2009 da dogsun ıstemıyorum.muhtemel dogum 9 ocak sezeryan olursam aralıkyamı dogacak bebısım bılgınız varmı kızlar??

Son düzenleme:
Selam kızlar bende dun doktora gıttım bebısımı gordum ama doktor benden bı test aldı yanı su papp-a testıymıs ama Öldum Öldum dırıldım canımı cok yaktı alırken yanı ters bı duurmmu varda alıyosunuz dedık ama sadece hersey ıyımı bebegın saglıklı ters bı durum yok sadece emın olmak ıcın bu test cok ıyı dedı ıkılı testte var papp-a adı ama ben fınce bılmedıgımden arkadasım tercume ettı sızler oldunuzmu ıkılı test yaptırırken bu testten

nasıl bişey o yaa ben anlamadım napıyorlarki canın acıdı ....

nasıl bişey o yaa ben anlamadım napıyorlarki canın acıdı ....

CANIM anlatcamda siteye yazmasi acayip olur ya iste alttan 3 metre ayirip icinden kan aldilar birazda kanadi doktorda endiselenmesin biraz kanama olabilir dedi yani daha bebege ultrasonda bakmadan yapalim dedi bi anarmallik yok sadece iyi bir test dedi bende nasil yapildigini bilmiyom arkadasta tercume ediyo zaten iyi testse olsun dedim anam oldum oldum dirildim yani normal dogumdan vazgectim anlican sezeryan olucam

Eklentiler

• $images_coronaria_fi[2].webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 24

bende sezaryan 20 aralık annesi olcam canım..yerimseniben

CANIM anlatcamda siteye yazmasi acayip olur ya iste alttan 3 metre ayirip icinden kan aldilar birazda kanadi doktorda endiselenmesin biraz kanama olabilir dedi yani daha bebege ultrasonda bakmadan yapalim dedi bi anarmallik yok sadece iyi bir test dedi bende nasil yapildigini bilmiyom arkadasta tercume ediyo zaten iyi testse olsun dedim anam oldum oldum dirildim yani normal dogumdan vazgectim anlican sezeryan olucam

o canım pap smear mı..o zaman vajınal yoldan rahmin ağzı yanı servikalınden sürüntü alınmasidir..bence enfeksiyondan felan süphelenmiş olabilir..dr uygun gördüyse endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…