İKİLİ TEST İÇİN GÖBEKTEN BAKILIYOR TATLIM.ikili test yaparken allattan bakıyolarmı...rahimden.mafoldumben
ABENCEDE ENDİŞELENMESİNCANIM anlatcamda siteye yazmasi acayip olur ya iste alttan 3 metre ayirip icinden kan aldilar birazda kanadi doktorda endiselenmesin biraz kanama olabilir dedi yani daha bebege ultrasonda bakmadan yapalim dedi bi anarmallik yok sadece iyi bir test dedi bende nasil yapildigini bilmiyom arkadasta tercume ediyo zaten iyi testse olsun dedim anam oldum oldum dirildim yani normal dogumdan vazgectim anlican sezeryan olucam
o canım pap smear mı..o zaman vajınal yoldan rahmin ağzı yanı servikalınden sürüntü alınmasidir..bence enfeksiyondan felan süphelenmiş olabilir..dr uygun gördüyse endişelenme
RESMİ GÖRDÜM CANIM.meralcim sizi korkutmak falan degil amacim sadece sizler oldunuzmu diye merak ettim resmini eklemistim orda iste islem gozukuyoda bebege bisey olmuyo sadece o bolge sizliyo dun yapti bugun halen sizliyo
DENİZCİM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA SEVİNDİM.Meralcim ben de iyiyim. fiziksel bi ağrı sızı yok da bazen içimi acıtanlar oluyo, dün biraz canım sıkkındı, bugün iyiyim çok şükür. Bu arada son resimlerini ekledin mi?
AY BAHAR KIYAMAM YA NİYE BÖYLE BİR İŞLEM YAPTIRDINKİ?benimde rahim filmim çekilirken çok acı çekmiştim. çektirenler blir 3 aşamada yapılıyo ve 3. çok acı veriyormuş. en sonundaki çığlığımda eşim içeri girmişti. berbattı ıyy hatırladım birdenn :sinifsinif:
ŞİMDİ ARTIK KASLAR GEVŞEMEYE BAŞLADI.3 aylıkken bel agrısı normalmıdır. acaba..bilen varmı..
SMEAR BENDE YAPTIRIDM EVET HİÇ ACIMADI.Bende smear yaptirdim gerci hic acitmadi doktor . Ama kistin var hemen tedavi oluyorsun dedi tedaviye basladik tabi . Ama gordugu gebelik kesesiymis. Tedavi icin bol bol ilac iciyorum regl olmadim aradim normal degil test yaptir dedi tabi o zaman hamile oldugum cikti. Kotu surecti benim icin . kötükedihüso
4 bitiyo 5 e gircem nerdeyse hala ağrıyor dr normal olduğunu söledi cnm bana
gebelikte bel agrıyı normal büyüyen rahmın kuyruk sokumuna baskısından dolayı ağri olur..bunun için eşinizden masaj isteyin:))))) dinlenin minder koyun:))):asigim:
ben 8-9 yıl önce düşmüştüm kuyruk sokumum hem çatlamıştı hem kaymıştı. çatlak kaynadı ama kayma için ameliyet dediler koca karı usulü çekiyorlarmış falan ben hiç birini yaptırmadım. tabi bu arada sert yerlerde uzun süre oturunca acır halada. gebelikte bu kaymanın ağrısı artırıyor olabilr mi sence? aklımada gelmedi dr a sormak. ama o yaşlarda hatırladığım salak bi kadının sen artık normal doğum yapamazsın dediğini hatırlıyorumm
bunu dr ne sor bence cünkü gebelik ilerledikce bası yapabilir ve buda sana agrı verebilir umarım normal dogum yaparsın..:1hug:
Suyla araniz nasil kizlar ya . Ben cok fazla icemiyorum .Gunde ancak zorlayinca 1 lt filan. Zarari varmidir acaba ?
hayırlısı tabi tatlım.meralcim ben hep öle biliyordum ama sen karıştırdın benimde kafamı :))) sonra bende sana inandım neyse hayırlısı bakalımm...
bahar eşin gerçekten ürkmüş olmalı.dün akşam discovery scinece die bir kanalda bir gebelik programı izledim. hamileliğin başından doğuma kadar. eşimle beraber izledik bide açık açık gösterdi yawww herşeyi, eşim bir tuhaf oldu izlerken kaydirigubbakcemile3.
Allah hakkımızda hayırlısını versin eşime güldüm ama bende korkmadım değil yanii :uhm:
ben biraz ezindin geldimkızlar nerdesiniz yaaa uyuyormusunuzzz offfffff açın gözleriniziiii
Suyla araniz nasil kizlar ya . Ben cok fazla icemiyorum .Gunde ancak zorlayinca 1 lt filan. Zarari varmidir acaba ?
kızlar hamilelikte yoga cdsi aldım bi arkadaştan türkçe bulamıyodum buldum sonunda süper bişey
kuş gibi hafifliyosunuz normal doğum isteyenler için hem gevşeme esneme hemde nefes kontrolu açısından destekleyici tavsiye ederim ama rahatlığı en güzeliği stres sıfıra iniyor
kızlar hamilelikte yoga cdsi aldım bi arkadaştan türkçe bulamıyodum buldum sonunda süper bişey
kuş gibi hafifliyosunuz normal doğum isteyenler için hem gevşeme esneme hemde nefes kontrolu açısından destekleyici tavsiye ederim ama rahatlığı en güzeliği stres sıfıra iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?