2009 Aralık Anneleri

ikili test yaparken allattan bakıyolarmı...rahimden.mafoldumben
İKİLİ TEST İÇİN GÖBEKTEN BAKILIYOR TATLIM.
ABENCEDE ENDİŞELENMESİN
meralcim sizi korkutmak falan degil amacim sadece sizler oldunuzmu diye merak ettim resmini eklemistim orda iste islem gozukuyoda bebege bisey olmuyo sadece o bolge sizliyo dun yapti bugun halen sizliyo
RESMİ GÖRDÜM CANIM.
ACIDI DEDİNYA ÜZÜLDÜM YAAAAAAAAA
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
Meralcim ben de iyiyim. fiziksel bi ağrı sızı yok da bazen içimi acıtanlar oluyo, dün biraz canım sıkkındı, bugün iyiyim çok şükür. Bu arada son resimlerini ekledin mi?
DENİZCİM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA SEVİNDİM.
AY BAHAR KIYAMAM YA NİYE BÖYLE BİR İŞLEM YAPTIRDINKİ?

3 aylıkken bel agrısı normalmıdır. acaba..bilen varmı..
ŞİMDİ ARTIK KASLAR GEVŞEMEYE BAŞLADI.
SIRT BEL AĞRILARI GAYET NORMALMİŞ TATLIŞKO

SMEAR BENDE YAPTIRIDM EVET HİÇ ACIMADI.

4 bitiyo 5 e gircem nerdeyse hala ağrıyor dr normal olduğunu söledi cnm bana

KIZ DÜNÜR BERABER BÜYÜYORUZ ANLAŞILDI.
2 GÜN VAR ARAMIZDA.hihoyyyt

gebelikte bel agrıyı normal büyüyen rahmın kuyruk sokumuna baskısından dolayı ağri olur..bunun için eşinizden masaj isteyin:))))) dinlenin minder koyun:))):asigim:

ben 8-9 yıl önce düşmüştüm kuyruk sokumum hem çatlamıştı hem kaymıştı. çatlak kaynadı ama kayma için ameliyet dediler koca karı usulü çekiyorlarmış falan ben hiç birini yaptırmadım. tabi bu arada sert yerlerde uzun süre oturunca acır halada. gebelikte bu kaymanın ağrısı artırıyor olabilr mi sence? aklımada gelmedi dr a sormak. ama o yaşlarda hatırladığım salak bi kadının sen artık normal doğum yapamazsın dediğini hatırlıyorumm

bunu dr ne sor bence cünkü gebelik ilerledikce bası yapabilir ve buda sana agrı verebilir umarım normal dogum yaparsın..:1hug:

dün akşam discovery scinece die bir kanalda bir gebelik programı izledim. hamileliğin başından doğuma kadar. eşimle beraber izledik bide açık açık gösterdi yawww herşeyi, eşim bir tuhaf oldu izlerken kaydirigubbakcemile3.
Allah hakkımızda hayırlısını versin eşime güldüm ama bende korkmadım değil yanii :uhm:

Suyla araniz nasil kizlar ya . Ben cok fazla icemiyorum .Gunde ancak zorlayinca 1 lt filan. Zarari varmidir acaba ?

Suyla araniz nasil kizlar ya . Ben cok fazla icemiyorum .Gunde ancak zorlayinca 1 lt filan. Zarari varmidir acaba ?

8-10 bardak diyo drlar spor yapıyorsan 2 bardak daha. içmezsen ciltteki kuruluklar yüzünden çatlaklar oluşabilir. kabızlık idrar yolları enfeksiyonu bunun gibi birsürü şey. sen daha fazla içmeye çalış bence

meralcim ben hep öle biliyordum ama sen karıştırdın benimde kafamı :))) sonra bende sana inandım neyse hayırlısı bakalımm...
hayırlısı tabi tatlım.
aynı gün doğurursakta şaşırmam vallahikaydirigubbakcemile3
bahar eşin gerçekten ürkmüş olmalı.
eee ananlık böyle birşey deseydin keşke:lepi:

kızlar nerdesiniz yaaa uyuyormusunuzzz offfffff açın gözleriniziiii
ben biraz ezindin geldim

bende içmeye gayret ediyorum kıslar.
geceleri daha fazla tüketiyorum ama.

kıslar bugün kimsede hayat yok
buna bende dahilim.
gözlerim kapanıyor ve ağzım esnemekten sanırım yırtılacak.
hepinize güzel bir akşam diliyorum.
sağlıcakla kalın.
yarın görüşmek üzereeeeeeeeee

kızlar hamilelikte yoga cdsi aldım bi arkadaştan türkçe bulamıyodum buldum sonunda süper bişey
kuş gibi hafifliyosunuz normal doğum isteyenler için hem gevşeme esneme hemde nefes kontrolu açısından destekleyici tavsiye ederim ama rahatlığı en güzeliği stres sıfıra iniyor

aa çok güzell bende istiyorum bende bende :)))

hadi ya nerden bulabiliriz ki acaba.maille gelmez dimi göndersen kac Gb.

hamilelikte yoga dr.neslihan iskit e ait galanın çıkardığı bi dvd dvd satan yerlerde vardır büyük ihtimalle ama ben bulamadım bide hepsi burada com da da hamilelikle ilgili dvd ler görmüştüm

arkadaşıma sorayım nerden almış diye türkçe olması çok iyi ingilizce var ama bişey anlaşılmıyo sözle yönergeler de önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…