Arkadaşlar,
PLN79 dan haber varmı ya.. bu hafta sonuçlarını alacaktı. inşallah hayırlı haberler almıştır.
nergis küsme bize arkadaşım herzaman düşünüyoruz ama ben inan 881 den sonrasını bi türlü okuyamadım bugunde bi ara bakayıım dedim kızlar napıo die hayırlı haberlerine çok sevindim arkdaşım
cnm şimdi aradı prof.sonuçlar temiz şimdi birtek ayrıntılı ultrasona girmemız kaldı kalbi incelenecek bebişimin ama ben onda da bişey çıkmayacagını düşünüyorum Allahın izniyle
zor olanı en önemlısını atlattık çok şükür.ilgin içinde teşekkür ederim arkadaşım.diğerlerinizede küstüm kimse merak etmedi bizi 2 gündür yokuz meydanda aşkolsun kız denmıştı 12. haftada dogrumu degilmi kesın sonuç karnımdan alınan biopside çıktı bende size bebişimin cinsiyetını söylemiyorum o zaman
valla hiç öyle bi şey yaşamadım marincapta daha doğrusu hiç bi hapta yaşamadım bilmiyorum sende nolur canım yaben hiç balık tüketen bi insan olmadığımdan mecburen sabah akşam 1 er tane balık yağı hapını içeceğim herhalde ( druma danışarak ) hap içmede problemım yok çok şükür ama balık yağı hapı çok kötü kokuo ve midende parçalanırken de ağzına kötü bir tat gelio sen de de öyle şikayetler varmı esra ( yani marinkap kullanırken )
özellikle hamileliğin son 3 ayı için çok iyi.omega 3 hapı balık mevsimi geçtiği için kışa kadar balık yağı hapı içicem beyin gelişimi için çok iyi ayrıca bi sürü yararı var hatırlayabildiğim bebeğin uyku problemlerini önlüyo beyin gelişimi için çok iyi
kızlar paylaşırsanız çok sevinirim...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...en-hikayenizi-burda-paylasin.html#post7471755
günaydın lalsuu, nasılsın
günaydın iyiyim sen nasılsın yazılanları okuyordum:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?