2009 Aralık Anneleri

ben buldum internetten D&R da kesin vardır....
Hamilelikte YOGA Dr. Neslihan ıSKıT die geçiyor arkdaşlar.
Ben çıktım herkese ii akşamlarrrrrrrr

kızlar kımden bısey alınmıs nıye alınmıs panık oldum bende ıkılı test yaptırdım ama boyle bıse yapılmadı
:uhm::uhm::uhm:

kızlar kımden bısey alınmıs nıye alınmıs panık oldum bende ıkılı test yaptırdım ama boyle bıse yapılmadı
:uhm::uhm::uhm:

finlandıyada yaşayan arkadaştan sanırım rahimden örnek alınmış benim anladığım kadarıyla papsmear testi yapmışlar hamilelikte genelde yapılan testlerden biri eğer o testse önemli bişey değil hamilelikte yapılıyomuş rahim ağzı kanseri olup olmadığını test ediyolar ama bizde pek yapılmıyor

turkıyede olmus bı olay deıl yanı aayyy korktum valla bendede galıba doktorum bakmadı daha ama ıdrar yolumda bı ıltıhap baslangıcı olabılır testı yaptırdıgım yerın doktoru ıstedı
doktor daha sonucları gormedıgı ıcın bıse demedı halıyle...umarım cıddı bısey deıldır ama genelde hamılelıkte oluyormus galıba :sm_confused:

aaa ne ıse yarıyo o canım bende hamıleyım tıckerım ucmus yıneee
s

özellikle hamileliğin son 3 ayı için çok iyi.omega 3 hapı balık mevsimi geçtiği için kışa kadar balık yağı hapı içicem beyin gelişimi için çok iyi ayrıca bi sürü yararı var hatırlayabildiğim bebeğin uyku problemlerini önlüyo beyin gelişimi için çok iyi

evet iltihaba çok yatkınmışız bol su içip sabunla banyo yapmamamız gerekiyomuş tabi ben yapıyorum iltihabım falan yok

hımmm bende alayım doktoruma soleeyımde
ben yaptırdım hamılelıkden 1 ay once rahıma gzı kanserı testımı
hamılelık oncesı yapılması sat zaten

drum bana ocean verdi içemedim marinkapı da bi deneyim içerim inşallah esra günde 1 tane mi tok mu içiyorsun canım bu arada teşekkür ederim :)

evet iltihaba çok yatkınmışız bol su içip sabunla banyo yapmamamız gerekiyomuş tabi ben yapıyorum iltihabım falan yok

cok su ıcıyorum aslında temızlıgımede dıkkat edıorum ama hamılelıkten dolayı kımyasal dıe sabun felan kullanmıorum oramakaydirigubbakcemile3
sabun kulllanabılır yanı orası ıcın ttemızlıkte oylemı ?normalde hıc onerılmez sabun ıyı deıl derler ama ...ben avonun temızlık jelını kullanıodum.

drum bana ocean verdi içemedim marinkapı da bi deneyim içerim inşallah esra günde 1 tane mi tok mu içiyorsun canım bu arada teşekkür ederim :)

ne dimek efendim.valla ilaç içememe gibi bisorunla karşılaşmadım bilmiyorum sende nasıl olur ilacın nesini beğenmedin de içemedin bu seffaf kapsul şeklinde sıcakta hafif mayışıyo tadı ağzına geliyo eğer böyle şeylerden tiksiniyosan buzdolabında bekletip tadını yumuşaklığını hissetmeden içebilirsin zannımca.günde bi tane verdi doktor aslında prospektüsünde günde 3 tane diyo hiç balık tüketmeyenler için.ama doktor zaten yediğimiz yiyeceklerden omega 3 alıyoruz buda destekleyici olsun hesabı günde bi tane söyledi yemeklerle beraber alıyorum.başka bi arkadaşa hafta 3 4 kez al demişti hatta bebek fiyi kilo aldığı için doktor balık yağını kesmişti o arkadaştan

ben balık temızleyıp ellemeye tıksındıgımden yıyemedıgımı soledı ona ragmen balık hapını vermedı hıcbırsey balıktakı fosforun yerını tutamaz dedı esıne dusuo burda dedı temızlıcek pısırıcek yedırıcek dedı cok onemlıymı sbalık bebeklerımızın zekası ıcın kaydirigubbakcemile3

yok sabun iyi değil demek istedim iltihaplılara önerilmiyo ben temizleme jelinide kestim fazla temizleyici kullanmıyorum zeytinyağlı sabun aldım saf sabun şampuan kullanırken bile rahatsız oluyorum olabildiğince doğal şeyler kullanmaya çalışyorum

valla bu konu biraz karışık öyle diyende var böyle diyen de ama şu varki omega 3 ün bebeğin zeka gelişimine etkisi kanıtlanmış bişey benim doktorum da bana güldü sırf benim içim rahat etsin diye verdi tabiki heşeyin orjinali güzel ama yazında taze balık bulmak zor kışa girene kadar balık yağı kullanıcam dondurulmuş balıklarda var ama çoğu omega 3 den yoksun balıklar .çesit olarak diyorum.temizleme derdi yok onların.bide sebzelerden alabilirsiniz diyolar ama hem hayvanlardan hemde sebzelerden almamız gerekiyo hayvanlardanda balıktan alıyoruz yani gerekli cevizde yeşil yapraklı sebzelerde semizotunda falan var ama onlar bitkilerden alınması gereken

bende yanlıs anladım sabun ne ıs dıyorum kaydirigubbakcemile3bende sampuanlanırken bıle hızlı hızlı sampuan yapıp durulanıyorum ....
bende alıyım sabun ...bende kırlangıcın sıvı sabunu var onu kullanıorum ellerımı yıkarken felan yuzumude onla yıkıyorum...çok harıka kokuyo tavsıye ederım ....banyodan sonrada bebek yagıyla yaglanıyorum...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…