2009 Aralık Anneleri

ben sabahları içtiğim soguk sütle bulantımı önlüyorum suana kadarda bulantı yasamadım..sanırım aç karnıma süt içmemden cok iyi geliyor bana

esra cd yi akşam buldum D&R dan ilgilenenler oraya baksın. internette 25 di ben 15 e aldım. dediğin kadarda varmış gece kendimden geçtim opuyorumnanaktan

gunaydınnnnnnnnnnnn
ne cd sı kızlar bu banada soyleyın yaaa
heee bıde yastık mastık almısınız kım ne ıcın yastık aldı
doktor banada 5. aydan sonra sol yanınaa uzun yastık koyar yatarsın felan dedı onnunla ılıglımı ne meraklıyım dımı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende içemiyorum süt
bahar ne cd si aldın müzik mi adı ne banane banane merak edın benı etmedınız bebişi edin :)

bu kdr naz olmaz yahuuu catladık burda yahuuuu senın yuzunden cocuklarımız meraklı melahat olcaklar :roflol::roflol:

ama sanada cocugun cıkınca bıze yaptıgın ınadın nazın aynısını yapsın :roflol::roflol:
soyluomusun????

bende içemiyorum süt
bahar ne cd si aldın müzik mi adı ne banane banane merak edın benı etmedınız bebişi edin :)

nerden biliyosun merak etmediğimi alalalala dövcem bak şimdi senii klava:
Söyle çabukkk...
cd yoga cdsi. Hamilelikte yoga. Dr Neslihan İSKİT in cd si. Cd türkçe. dün esra sölemişti yoga cd si die. internetten araştırdım en ii yoga cd si bu galiba. dün de baktım gerçkten rahatlatıyo. doğumu kolaylaştırıyormuş sütü artırıyormuş. bulantılar bitiyormuş. solunum ve dolaşım sistemi güçlendiriliyormş vs.

senın hatrın için söylüyorummmm :)
dogru çıktı kızlar bebişim minik kızım geliyor saglıkla inşallah

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ne guzerl hadı gozun aydınnnn cnm
darısı ogrenmeyenlere ılk basta bana kaydirigubbakcemile3
inatcı bı kız olsun ınsallahhh:roflol:

kesin inatçı olcaktır anası gibi merak etme :)))
Hadi gözünaydın pelin hanım (senin hatrınaymışşş pehhhhhhhh)
Küsüm kızım ben sana artıkk:umursamaz:

bu kdr hamıleyı merakta bırakıp catlattı kızı kesın acısını cıkarır :roflol:
bende ona soylemıcem lmaz: oglum olursada pln79 dan cok baslık parası alcam:roflol::roflol:

yaaa hayır bak ben kustum mu sormadınız benı dıye hemen barıştım
hadi barışalım opuyorumnanaktan
meral gözukmuyor bahar????
bahar enle aynı haftadyız sen 18.haftadamı giyorsun birdahakı kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…