2009 Aralık Anneleri

deniz sıkma canını arkdaşım nevine katılıyorum problem içieren bişi olsaydı drun sana muhakkak söylerdi Canını sıkıpta pıtırcığını da üzme sakın

nergis gözün aydın olsun canımcııım / bize drumuz dün akşam yine yine oğlumuzun pipsini gösterdi ( 3 cüyede ) Rabbim cümlemize sağlıcakla kavuşturmak nasip etsin ınşallah

kızlar birşey sorcam 15 haftalık hamileyim. Bugün göbek deliğimin hizasında 10 cm kadar sol tarafta sürekli karıncalanmalar oluyor, sanki iç taraftan gıdıklanıyormuşum gibi, acaba bebiş mi hareket ediyor, sizde de böyle birşey oldu mu merak ettim.

aralık annelerinin hep ogluşu oluyo.. Darısı bana inş..kaydirigubbakcemile5

saglıklı olsunda ınsallah oglus ıstıyosan oglus versın rabbım benımde daha bellı degılde ama ben hamıle kalamdan once ben kız dogurrum falan dıyodum hep kız örgusu ordum ama hamıs olunca hep erkek hıssettım bıde benım hıc mıdem bulanmadı bu zamana kadar hıc bulanmadı sadece yandı 1 hafta falan baska bısecık olmadı oglanmı acaba.sekerım kız örgusu etek ısledıydım bıkac sayfa oncede var baksana cok seker

allah gönlüne göre versin benim 2 kızım var inş erkek olur bu sefer..hayırlısıyla..:lepi:

benım dedıgın yerın alt tarafında kalp atışı pıt pıt gibi bişey oluyor cnm senın dediğin gibi hissetmyrm

hep demeyelım lutfen benım mınık kızımı duymadınız sanırım

OYYY OYY KIZINI SIMDIDEN SÖZLE BAK ERKEK COGALDIKCA KISMETTE COGALIR KAFAN KARISIR.BAK ÖRGU ISLEMEK ISTERSEN IKI TANEN BEBEK ETEGI MODLEI KOYDUM BIKAC SSAYFA GERIDE BAK ISLERSIN BELKI KIZINAhihoyyyt

inşallah meral hepimizinki hayırlı olur

allah gönlüne göre versin benim 2 kızım var inş erkek olur bu sefer..hayırlısıyla..:lepi:

AMIN SEKER INSALLAH SENINDE 1 OGLUN OLUR ONDAN SONRA BIDAHA YAPMA 3 TANE YETER KAYNANA GIBI KONUSTUM AMA kaydirigubbakcemile3 BEN SAHSEN 1 KIZ 1 OGLAN OLSA HATTA IKIZ OLSAYDI BI SEFERDE DOGUMDAN KURTULURDUM YA O DOGUMU DUSUNUNCA VAZ GECIYO INSAN ZATENNkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…