- 24 Kasım 2008
- 660
- 309
- 683
- 38
slm arkadaşlar biz bugün doktora gittik sonunda cinsitetinin öğrendik oğlum olacak çok mutluyum
slm arkadaşlar biz bugün doktora gittik sonunda cinsitetinin öğrendik oğlum olacak çok mutluyum
nergis gözün aydın olsun canımcııım / bize drumuz dün akşam yine yine oğlumuzun pipsini gösterdi ( 3 cüyede ) Rabbim cümlemize sağlıcakla kavuşturmak nasip etsin İnşallah
Meralcİm ben FIAT tofaŞta ÇalıŞıyorum canım yanİ rakİp fİrma:)
aralık annelerinin hep ogluşu oluyo.. darısı bana inş..kaydirigubbakcemile5
aralık annelerinin hep ogluşu oluyo.. Darısı bana inş..kaydirigubbakcemile5
saglıklı olsunda ınsallah oglus ıstıyosan oglus versın rabbım benımde daha bellı degılde ama ben hamıle kalamdan once ben kız dogurrum falan dıyodum hep kız örgusu ordum ama hamıs olunca hep erkek hıssettım bıde benım hıc mıdem bulanmadı bu zamana kadar hıc bulanmadı sadece yandı 1 hafta falan baska bısecık olmadı oglanmı acaba.sekerım kız örgusu etek ısledıydım bıkac sayfa oncede var baksana cok seker
kızlar birşey sorcam 15 haftalık hamileyim. Bugün göbek deliğimin hizasında 10 cm kadar sol tarafta sürekli karıncalanmalar oluyor, sanki iç taraftan gıdıklanıyormuşum gibi, acaba bebiş mi hareket ediyor, sizde de böyle birşey oldu mu merak ettim.
hep demeyelım lutfen benım mınık kızımı duymadınız sanırım
benım dedıgın yerın alt tarafında kalp atışı pıt pıt gibi bişey oluyor cnm senın dediğin gibi hissetmyrm
kıslaaaaaaaaaaaaaaar
ben geledim
sormayın birkaç gündür epey yoğunum.
nasılsınız keyifler nasıl?
dünürüm geldim geldim merak etme.
pelin kızın oluyor hıı hayırlı bir evlaolur inşallah.
aramıza yeni katılan bilgeyede hoşgeldin diyorum.
allah gönlüne göre versin benim 2 kızım var inş erkek olur bu sefer..hayırlısıyla..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?