OYYY OYY KIZINI SIMDIDEN SÖZLE BAK ERKEK COGALDIKCA KISMETTE COGALIR KAFAN KARISIR.BAK ÖRGU ISLEMEK ISTERSEN IKI TANEN BEBEK ETEGI MODLEI KOYDUM BIKAC SSAYFA GERIDE BAK ISLERSIN BELKI KIZINAhihoyyyt
kızlar eşim geldi ben çıkıyorum
hepinizi öpüyorumm
byeeeeee
:) ben hiç beceremem cnm zincir bile çekmek ezıyettı kuçukken annem bana ögretirken
DESENE OZAMAN ANNECIGIN ÖRER TORUNUNA SANA KALMAZ hihoyyyt
ya benım kız maşallah şanslı ablamın kuçuk kızıyla 2 yaş olcak arları herşeyı yepyenı bize kaldı annemın ordukleride alınan kıyafetlerde inan hiç giyilmemiş kaç tane kıyafetı var aynı ayda dogacakları ıçıne kıyafetlerin uymama durumuda olmayacak
AMIN SEKER INSALLAH SENINDE 1 OGLUN OLUR ONDAN SONRA BIDAHA YAPMA 3 TANE YETER KAYNANA GIBI KONUSTUM AMA kaydirigubbakcemile3 BEN SAHSEN 1 KIZ 1 OGLAN OLSA HATTA IKIZ OLSAYDI BI SEFERDE DOGUMDAN KURTULURDUM YA O DOGUMU DUSUNUNCA VAZ GECIYO INSAN ZATENNkaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar biz bugün doktora gittik sonunda cinsitetinin öğrendik oğlum olacak çok mutluyum
gözün aydın canııııııııııııımslm arkadaşlar biz bugün doktora gittik sonunda cinsitetinin öğrendik oğlum olacak çok mutluyum
ben oğlan çok olacak demiştim.aralık annelerinin hep ogluşu oluyo.. darısı bana inş..kaydirigubbakcemile5
elif iyi bak kendineeeeeherkese selamlar..
ne güzel haberler var böyle yaa...
pelincim kızın hayırlı olsun..sağlıklı olsun..
eslemim senin de oğlun hayırlı olsun inşallah..
bu arada ben meraktan catlayanlar safındayım hala.23ünde gidicez.3günlüğüne şehirdışında olucam.gitmeden göreyim dedim ama zor tuttum kendimi..
ayrıca bu hafta bebişe kıyafet aldımmmm.dönüşte resim eklerim inşallah..
ben yokken nolur cok yazmayın yaa.walla cok zor oluyo bitmek bilmiyor sayfalar...
honeybaby..hadi haber bekliyorum senden...
ah sorma benimde uykum sırf bu yüzden çok bölünür oldu.bu arada iki gecedir o kadar cok uyanıyorum ki..Allahtan hemen uyuyorum ama ben nasıl yatacağımı bilemiyorum ya..sırtüstü yatılmıcakmışya..hep yan yatmak da rahat olmuyor.ben yan yatınca öbür bacağımı ileri doğru atıyorum o da özellikle sola yatınca cok rahatsıa edici oluyor.cünkü belimin sağ tarafı cok acıyor.yaşlı nineler gibi kalkıyorum oturduğu yerden bile..resmen bıcak saplanıyor..yastıkla falan destek yapuyorum falan ama..nasıl olucak bilemedim..
bu arada kocaman belli oluyor karnım..cok hoş bi duygu..
ama daha da büyüyümce nasıl zor olucak..gözüm korkuyor şimdiden..
cok yazdım..
hadi kalın sağlıcakla..
Gözün aydın canım çok sevindim,Pelincim senin de gözün aydın.Cinsiyetini öğrenen tüm arkadaşların gözü aydın.Listemize cinsiyetleri eklemeye başlayalım ozaman artık biraz çoğalsın öğrenenler diye bekliyordum.Bana yardımcı olun ama ben tam hatırlayamıyorum kimlerin bebeğikız ,yada erkek olacak:kedi:
Ben de yarın 2li test sonucunu alacam inş çok güzel sonuç alırız:Saruboceq: Sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum şuandaopuyorumnanaktan
2009 yılının eeeeeeeen güzel annecikleri günaydın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güzel birgün geçiririz inşallah.:Saruboceq:
ben bomba gibiyim denizcim çok şükürgünaydın canım, nasılsın??
fatma şekrim senin ne zaman belli olur acabagünaydın arkadaşlar.estrml çok sevindim bebişinee hayırlı evlatlar versin Allah hepimize çok merak ediyorum bende ciniyetimizi .umarım sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebişleri.benim içimede erkek gibi geliyor ama baklm hayırlısı.
gunaydın kızlr
gunaydın meral fatma denız
denız ne yaptın kafan rahatladımı 2li test sonucunu gösterdınmı doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?