2009 Aralık Anneleri

DESENE OZAMAN ANNECIGIN ÖRER TORUNUNA SANA KALMAZ hihoyyyt

ya benım kız maşallah şanslı ablamın kuçuk kızıyla 2 yaş olcak arları herşeyı yepyenı bize kaldı annemın ordukleride alınan kıyafetlerde inan hiç giyilmemiş kaç tane kıyafetı var aynı ayda dogacakları ıçıne kıyafetlerin uymama durumuda olmayacak

:ecrin_bebek:kizin sansli ne guzel iste zaten hemen eskimeden buyuyor cocuklar yepyeni kaliyo valla bende suan bisey almiyorum burda devlet 2 yil giyecek kadar veriyolarmis kalitelide oluyomus onun icin son aylarda vericeklermis ondan soonra bakarim eksikleri alirim

ewet çook zor sezaryan helede allah sabrını veriyo canımmmmopuyorumnanaktan

herkese selamlar..
ne güzel haberler var böyle yaa...
pelincim kızın hayırlı olsun..sağlıklı olsun..
eslemim senin de oğlun hayırlı olsun inşallah..
bu arada ben meraktan catlayanlar safındayım hala.23ünde gidicez.3günlüğüne şehirdışında olucam.gitmeden göreyim dedim ama zor tuttum kendimi..
ayrıca bu hafta bebişe kıyafet aldımmmm.dönüşte resim eklerim inşallah..
ben yokken nolur cok yazmayın yaa.walla cok zor oluyo bitmek bilmiyor sayfalar...
honeybaby..hadi haber bekliyorum senden...

Son düzenleme:
bu arada iki gecedir o kadar cok uyanıyorum ki..Allahtan hemen uyuyorum ama ben nasıl yatacağımı bilemiyorum ya..sırtüstü yatılmıcakmışya..hep yan yatmak da rahat olmuyor.ben yan yatınca öbür bacağımı ileri doğru atıyorum o da özellikle sola yatınca cok rahatsıa edici oluyor.cünkü belimin sağ tarafı cok acıyor.yaşlı nineler gibi kalkıyorum oturduğu yerden bile..resmen bıcak saplanıyor..yastıkla falan destek yapuyorum falan ama..nasıl olucak bilemedim..
bu arada kocaman belli oluyor karnım..cok hoş bi duygu..
ama daha da büyüyümce nasıl zor olucak..gözüm korkuyor şimdiden..
cok yazdım..
hadi kalın sağlıcakla..

slm arkadaşlar biz bugün doktora gittik sonunda cinsitetinin öğrendik oğlum olacak çok mutluyum

Gözün aydın canım çok sevindim,Pelincim senin de gözün aydın.Cinsiyetini öğrenen tüm arkadaşların gözü aydın.Listemize cinsiyetleri eklemeye başlayalım ozaman artık biraz çoğalsın öğrenenler diye bekliyordum.Bana yardımcı olun ama ben tam hatırlayamıyorum kimlerin bebeğikız ,yada erkek olacak:kedi:
Ben de yarın 2li test sonucunu alacam inş çok güzel sonuç alırız:Saruboceq: Sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum şuandaopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar biz bugün doktora gittik sonunda cinsitetinin öğrendik oğlum olacak çok mutluyum
gözün aydın canııııııııııııım
aralık annelerinin hep ogluşu oluyo.. darısı bana inş..kaydirigubbakcemile5
ben oğlan çok olacak demiştim.
NEHİR LİSTEYİ HELE BİR OLUŞTURSUN bak daha da netleşirkaydirigubbakcemile5
elif iyi bak kendineeeee
ah sorma benimde uykum sırf bu yüzden çok bölünür oldu.
sol tarafa yatıyorum bir süre sonra sağa dönüyorum içim rahat etmiyor olmadı sırt üstü dneiyorum o da olmuyor of ne yapıcaz biz yaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

nehir selam canım
sen hemen liste oluşturmaya başla tatlım.
meselaaaaaaa benim %51 :CüvCüv:kız görünüyor ama 27 haziranda yüzdelik oranı yükselir ve netleşir

2009 yılının eeeeeeeen güzel annecikleri günaydın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

güzel birgün geçiririz inşallah.:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar.estrml çok sevindim bebişinee hayırlı evlatlar versin Allah hepimize çok merak ediyorum bende ciniyetimizi .umarım sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebişleri.benim içimede erkek gibi geliyor ama baklm hayırlısı.

günaydın canım, nasılsın??
ben bomba gibiyim denizcim çok şükür
şu aralar yine çok uyumaya başladım ben
uykuya doyamıyorum bir türlüCADIARZU
fatma şekrim senin ne zaman belli olur acaba
kaç haftalıksın ve ne zaman dr gideceksin şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…