2009 Aralık Anneleri

bende aksine çok zindeyim bugünnn :)))) eve gittim öğle saatinde duş aldım geldim acayip rahatlamışım o da ii geldi sanırım. Biz seni şimdi kendine getiririz :teytey:

iş yerinde biraz zor şekerim kendime gelmem.müşteriler baydı artıkkkkk ötv dolayısyla çok yoğunuzzzzzzzzz sıkıldım artık ekim ayı gelse de izine ayrılsam

geçmişi iiiicccceeee bi oku şekerim tamam mı bizim çocuklar sözlüüü
ayıp ayıpp aaaaaaa zemuszemus

bilmez olur muyum 1. sayfadan bu yana okuyorum ve 800deyim kafamçokkarıştı
mazinizi bilmesem çoktan çeker alırdım kızı şakkıdı sadece mazinize saygımdan yani laelaelaelaelae

ayy kızlar ne güzel hepiniz öğrendiniz cinsiyetini bebeğinizin benim meleğim göstermedi en son gittiğimizde sırtını dönmüştü bu gün bakalım anacığına gösterecekmi şeyinikaydirigubbakcemile3

cnm benim bende pazartesi yaptırıcam üçlü testimi. inş hepberaber güzel sonuçlar alırız :Saruboceq:
amin canım inşallah içim içimi yiyor valla çok rahatlayacağım güzel haberlerle dönelim hepimiz :Saruboceq:
meralllllllllllll bidanem nerdesin?Şeniz
kızlar annemlerde kalırken gittiğim doktor bana kan şurubu verdi çok zorlanarak da olsa içiyorum aranızda kullanan varmı?

cümlemizden baharcım cümlemizden kaydirigubbakcemile5
benim iş takibi için çıkmam gerekiyor yarın görüşmek üzere çoluğa çombağa sahip kendinize mukayyet olun anacıklar zemuszemus

bende 31 ralaik annesi olucam allahin izniyle ama tabi bu 2010 da olabilir ama dogum tarihim 31 aralik gosteriyor davetsiz misafirim olucak ama allah vermis sukr etmek lazim yanliz kotu olan oglum daha 7 aylik ve bir bebek daha geliyor kizlar cok zor olucak degilmi offf

ben kendim örgü giymediğim için onada giydirmeyi düşünmüyorumm bebekler de alerji yapıyo zaten yakaları falan kıyamam yaaa. kardeşime örülenler hep kalmıştı halada giydiremeyiz. bizim ailede örgüye alerji var :dance:

ben gecen kış ördüm yelek süeter patik..zaman geçirmek amaçli bide baktım büssürü seyi olmuş bebişin:asigim:

ben varya tam deliymisim ben nisanli kaldim 2 yil vizemi bekledim buraya gelmek icin o arada evde sikildim ordukce ördum ördukce ördum hem kiz icin hem erkek icin ama malesef hic birini getiremedim simdi burda örmeye baslicam sen gec kalmissin örmekte ben nisanliyken ördum ayolkaydirigubbakcemile3

Ben pek anlamam örgüden canım ama kendi ellerimle düz bir iki yelek örmek istiyorum minişim için aslında..

cok kolay ve cok zevklidir bebek örgusu kucuk oluyo ya hemen bitiyo bide boyle baktikca hevesleniyosun sonra internetten model buluyosun falan bi bakmisin bussuru islemissin tavsiye ederim calismayan bayanlar icin evde sikilmassin bide örmeye baslayinca herseyi unutuyosun tamamen bir terapi gibi kaydirigubbakcemile3

kızlar 2li test sonucunu faksladılar şimdi doktor henüz muayenehanesine gelmediğinden elinde değil sonuçlar ve ben hiçbişey anlamadım. sonuç kısmının hepsinde düşük risk diyor fakat rakamlar nedir ne değildir bilmiyorum.

babası bizim oğluşumuzu münasip görmüştür de ondan olmaz diyordur o :hooray:

bahar beni deşicekkk :1shok: laelaelaelaelae
yok yok kıyamaz o yavrusuna bilgecim
bahara söz verdik gibi bakalım

selam kizlar ya benim bebis eger erkekse evde kalir cunku siz vermessiniz gurbete kiz benim halimi görunce
valla ben vermem:umursamaz:
merveeeeeeeeeeeeee canım hoşgeldin
kız yorma kendini aman haaaaa
demek 3'lü test zamanın geldi. kıs sen kaç haftalık oldun anacım. bahrada bu hafta gidecek bende 27 haziranda inşallah.
senin o miniğine kurban olsunlar kıskaydirigubbakcemile3 bak bak hareketlenmiş yavrucuk. yoksa erkekmiiiiiiiii:uhm:
dualarımız seninle güzel haberlerle dönersin inşalaaaaaaaah:lepi:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizzzz geldikkkkkkkkkkk napıyosunuzzz bakemmm
ay ay hoşgeldiniz sefalar getirdinizkaydirigubbakcemile5

meralllllll özledim hatun senii iş güç te nereye kadar şekerimm boşverrrrrrr :dance:
yaaaaaa boşveeeeeer
ondan sonra yine bana patlıyor:umursamaz:
:tomato: eyvah bahar gelmiş :1rolleyes:
yaaaaaaaaa gelir gelir
gelincede fana yapaaaaaaarlmaz:
bilmez olur muyum 1. sayfadan bu yana okuyorum ve 800deyim kafamçokkarıştı
mazinizi bilmesem çoktan çeker alırdım kızı şakkıdı sadece mazinize saygımdan yani laelaelaelaelae
saygılı hatunun halide başka oluyor canım:kedi:
kıs buradayım buradayım.
dr söyle yine göstermez ise azıcık sağından solundan dürtsün yaramazı.
yok öyle sırtını dönüp yatma allah allah yaaaaaaaaaaaaa
OTOMOTİV SEKTÖRÜ CANIM YA ÇOK YOĞUN:1no2:
waaaaaaay
gülşah
hangi firma hangi marka
ayol ben forddayım ama fabrikadayım tabikaydirigubbakcemile2

kizlar bebislerimiz kisin dogacak ya aranizda örgu ören varmi ?
örmek isterim ama becerebilirmiyim bilmemki
cümlemizden baharcım cümlemizden kaydirigubbakcemile5
benim iş takibi için çıkmam gerekiyor yarın görüşmek üzere çoluğa çombağa sahip kendinize mukayyet olun anacıklar zemuszemus
ay sende iyi bak kendineeeeeeeeeee
bahar anladığım kadarıyla sen den tırstı kaçıyor bilgenaniknaniksırnaşık şey:roflol:

herşeyde vardır bir hayııııııırrrrrrrr
rabbim sağlık sıhhat versin önmeli olan bu.
büyürler, büyüdüklerindede annesine arkadaş olurlarkaydirigubbakcemile5

öyle kazak falan degil zaten canim onlar eskide kaldida boyle mesela yelekler cok kullanisli oluyo badinin ustune hemen geciriyosun cocuk belini gogsunu usutmesin diye bide mesela cok kusacaklari icin yelek olunca icine gecmiyo yani hemen yelek cikarinca digerlerini kurtariyosun bide yeleklerin iplerini tuysuz olanlardan alacaksin ben bu isin ustasi oldum ayolkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…