bende aksine çok zindeyim bugünnn :)))) eve gittim öğle saatinde duş aldım geldim acayip rahatlamışım o da ii geldi sanırım. Biz seni şimdi kendine getiririz :teytey:
geçmişi iiiicccceeee bi oku şekerim tamam mı bizim çocuklar sözlüüü
ayıp ayıpp aaaaaaa zemuszemus
amin canım inşallah içim içimi yiyor valla çok rahatlayacağım güzel haberlerle dönelim hepimiz :Saruboceq:cnm benim bende pazartesi yaptırıcam üçlü testimi. inş hepberaber güzel sonuçlar alırız :Saruboceq:
iş yerinde biraz zor şekerim kendime gelmem.müşteriler baydı artıkkkkk ötv dolayısyla çok yoğunuzzzzzzzzz sıkıldım artık ekim ayı gelse de izine ayrılsam
bilmez olur muyum 1. sayfadan bu yana okuyorum ve 800deyim kafamçokkarıştı
mazinizi bilmesem çoktan çeker alırdım kızı şakkıdı sadece mazinize saygımdan yani laelaelaelaelae
ötv ler 3 ay daha uzatılmış die duydum bende dün akşam. siz ne satıyorsunuz. iş eve taşımak gibi oldu ama kusura bakma tatlım Şeniz
kizlar bebislerimiz kisin dogacak ya aranizda örgu ören varmi ?
OTOMOTİV SEKTÖRÜ CANIM YA ÇOK YOĞUN:1no2:
cümlemizden baharcım cümlemizden kaydirigubbakcemile5
benim iş takibi için çıkmam gerekiyor yarın görüşmek üzere çoluğa çombağa sahip kendinize mukayyet olun anacıklar zemuszemus
kizlar bebislerimiz kisin dogacak ya aranizda örgu ören varmi ?
ben gecen kış ördüm yelek süeter patik..zaman geçirmek amaçli bide baktım büssürü seyi olmuş bebişin:asigim:
Ben pek anlamam örgüden canım ama kendi ellerimle düz bir iki yelek örmek istiyorum minişim için aslında..
yok yok kıyamaz o yavrusuna bilgecimbabası bizim oğluşumuzu münasip görmüştür de ondan olmaz diyordur o :hooray:
bahar beni deşicekkk :1shok: laelaelaelaelae
valla ben vermem:umursamaz:selam kizlar ya benim bebis eger erkekse evde kalir cunku siz vermessiniz gurbete kiz benim halimi görunce
merveeeeeeeeeeeeee canım hoşgeldinmerhaba hanımlar:CüvCüv:
nihayet 1ay sonunda evime geldim dünden beri evi toplamaya uğraşıyorum çok yorulmayayım diye yavaş yavaş yapıyorum hafta sonu da kadın alırsam halıları falan yıkatacağım
bu arada geçen hafta benim miniğim hareket etti teyzeleri delikafaduldençok korktum amakaydirigubbakcemile3 anlamadım önce noluyoooo dedim sonra jeton düştü kaydirigubbakcemile3
bu akşam doktora gidiyoruz 3lü testimiz var inşallah herşey normal çıkar (amin)
sizlerde ne var ne yok ?
haberleri verin ayol eksik kalmayayımkaydirigubbakcemile5
ay ay hoşgeldiniz sefalar getirdinizkaydirigubbakcemile5kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizzzz geldikkkkkkkkkkk napıyosunuzzz bakemmm
yaaaaaa boşveeeeeermeralllllll özledim hatun senii iş güç te nereye kadar şekerimm boşverrrrrrr :dance:
yaaaaaaaaa gelir gelir:tomato: eyvah bahar gelmiş :1rolleyes:
saygılı hatunun halide başka oluyor canım:kedi:bilmez olur muyum 1. sayfadan bu yana okuyorum ve 800deyim kafamçokkarıştı
mazinizi bilmesem çoktan çeker alırdım kızı şakkıdı sadece mazinize saygımdan yani laelaelaelaelae
kıs buradayım buradayım.ayy kızlar ne güzel hepiniz öğrendiniz cinsiyetini bebeğinizin benim meleğim göstermedi en son gittiğimizde sırtını dönmüştü bu gün bakalım anacığına gösterecekmi şeyinikaydirigubbakcemile3
amin canım inşallah içim içimi yiyor valla çok rahatlayacağım güzel haberlerle dönelim hepimiz :Saruboceq:
meralllllllllllll bidanem nerdesin?Şeniz
kızlar annemlerde kalırken gittiğim doktor bana kan şurubu verdi çok zorlanarak da olsa içiyorum aranızda kullanan varmı?
waaaaaaayOTOMOTİV SEKTÖRÜ CANIM YA ÇOK YOĞUN:1no2:
örmek isterim ama becerebilirmiyim bilmemkikizlar bebislerimiz kisin dogacak ya aranizda örgu ören varmi ?
ay sende iyi bak kendineeeeeeeeeeecümlemizden baharcım cümlemizden kaydirigubbakcemile5
benim iş takibi için çıkmam gerekiyor yarın görüşmek üzere çoluğa çombağa sahip kendinize mukayyet olun anacıklar zemuszemus
bende 31 ralaik annesi olucam allahin izniyle ama tabi bu 2010 da olabilir ama dogum tarihim 31 aralik gosteriyor davetsiz misafirim olucak ama allah vermis sukr etmek lazim yanliz kotu olan oglum daha 7 aylik ve bir bebek daha geliyor kizlar cok zor olucak degilmi offf
ben kendim örgü giymediğim için onada giydirmeyi düşünmüyorumm bebekler de alerji yapıyo zaten yakaları falan kıyamam yaaa. kardeşime örülenler hep kalmıştı halada giydiremeyiz. bizim ailede örgüye alerji var :dance:
kızlar 2li test sonucunu faksladılar şimdi doktor henüz muayenehanesine gelmediğinden elinde değil sonuçlar ve ben hiçbişey anlamadım. sonuç kısmının hepsinde düşük risk diyor fakat rakamlar nedir ne değildir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?