2009 Aralık Anneleri

kızlar ben çıkıyorum
daha doktora giderken giyeceklerimi ütüleyeceğim
örgü mevzusu açılmışken ben de ip aldım kışa doğacak bebeğimiz diye ama örmeyi bilmiyommm:kedi:
artık internetten komşudan falan derken basit birşeyler yapabilirsem kendi elceğizlerimle ördüğüm 2-3 parça birşey olsun diye yoksa herşeyin en güzeli hazır satılıyor
bu arada düşük tehlikesi var diye raporlarla izinlerle idare ettik bu güne kadar doktor bu gün rapor vermezse ben pazartesiden itibaren işe döneceğim maaleseffff :çok üzgünüm:
hadi hepinizi öpüyorum güzel anneleeeeerrrr

örmek isterim ama becerebilirmiyim bilmemki

becerirsin sekerim cok zevkli bak 2 etek resmi ekleyim ben ördum hemen heveslenirsin eger erkek olursa bu etekleri sunnetinde giydirirsinkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Picture 23.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 14
  • $Picture 24.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 15

mervecim güzel haberlerini bekliyoruz

merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz iyiz çok şükür 2 li test sonucumuzu drumuza gösterdik iyi dedi çok şükür Allah a sırada 3 lü test var ve de detaylı renkli ultrason inşallah onlarda iyi sonuçlanır

Meralcİm ben FIAT tofaŞta ÇalıŞıyorum canım yanİ rakİp fİrma:)
waaaaaaaaaaaay
ama biz dosttuz dimikaydirigubbakcemile5

nefican gözün aydın.
şimdi 3'lü testlare başladık bakalım hayırlısı

oy ben kaçıyorum canlarım.
şu işleri toparlayım.
birazdanda şirkete misafirim gelecek. muhtemel yazamam.
yarın görüşmek üzere.
sağlıcakla kalııııııııııııııııııın

insallah canim 3lude 4lude hepisi iyi cikar hayatim:Saruboceq:

canlarımm ,cigerlerimm,datlılarrımmmmm kusura bakmayın noluuurrrrrrrrrr çok yoğun giremiyorum bile nete...sizleri çok öptüğümü vee aklımda olduğunuzu unutmayın emii

kızlar hala 2li testle kafayı yemiş durumdayım, şimdi de bhcg takıldı gözüme 123,41 çıkmış. bu kadar yüksek çıkanınız var mı? 12+4 de alınmıştı kan.

kızlar hala 2li testle kafayı yemiş durumdayım, şimdi de bhcg takıldı gözüme 123,41 çıkmış. bu kadar yüksek çıkanınız var mı? 12+4 de alınmıştı kan.

canım degerlerin yüksek cıksa sana dr acıklama yapardı 3 lü testin i mutlaka yap die.ayrıyeten ense kalınlıgının 2 nın altında olması lazım eger 2 nın üstünde cıkarsa 3lü test yapılır ve ense kalınlıgındakı ödemın çözülüp çözülmediğine bakılır..telaş edecek bişey olsa sana dr hemen söylerdi:CüvCüv:

daha doktorla konuşamadım, 0.6 çıkmıştı ense kalınlığı, ama bhcg kafamı kurcaladı. sağolasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…