cnm ben tam bugün 16 yım kesin bellidir artık cinsiyet ama randevum 3 temmuzda renkli ultrasonda çekilecek.o yüzden daha var öürenmeme cnm ya
günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiz pıtırcığımlaa İnşallah sizlerde isinizdir
ne seçile çekmiş ne banaaaa :dance: biz olsak yüz kere gitmiştik hehehe
cnm benm bende çok sık gittim ki daha 2 hafta anca oldu
ama ozaman göstermedi erken dedi doktor.randevumda ozaman ama gerçi haftaya üçlü test yaptıracağım ama testlere devlet hastanesinde yaptırıyorum büyük ihtimalle söylemezler orada cinsiyeiii
evet fatmacım kesin bellidir.cnm ben tam bugün 16 yım kesin bellidir artık cinsiyet ama randevum 3 temmuzda renkli ultrasonda çekilecek.o yüzden daha var öürenmeme cnm ya
neficaaaaaaaaaaaan günaydıngünaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiz pıtırcığımlaa İnşallah sizlerde isinizdir
seçilde sende sapıksınız sapık.ne seçile çekmiş ne banaaaa :dance: biz olsak yüz kere gitmiştik hehehe
ben sana bir performans gösteririrm şimdi :dance::sm_cool::dance::sm_cool:meral iki gündür performansını beğenmiyorum bak ona göreee kötükedihüso
çıtın çıkmıyooo ayolll
al bitane sapık dahacnm benm bende çok sık gittim ki daha 2 hafta anca oldu
ama ozaman göstermedi erken dedi doktor.randevumda ozaman ama gerçi haftaya üçlü test yaptıracağım ama testlere devlet hastanesinde yaptırıyorum büyük ihtimalle söylemezler orada cinsiyeiii
opuyorumnanaktan günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
opuyorumnanaktan günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
cnm benm bende çok sık gittim ki daha 2 hafta anca oldu
günaydın kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm yaaaa midem çok bulanıyor geçmiyorrr kafamçokkarıştı
ya akşamdan beri sol kolum ağrıyor uyuyamadım sabaha kadar oturdum eşim biraz masaj yaptı ama oda fayda etmedi
nerimancım geçmiş olsun kolu nie ağrıdıki cereyanda falan mı kaldın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?