2009 Aralık Anneleri

ne seçile çekmiş ne banaaaa :dance: biz olsak yüz kere gitmiştik hehehe

cnm benm bende çok sık gittim ki daha 2 hafta anca oldu
ama ozaman göstermedi erken dedi doktor.randevumda ozaman ama gerçi haftaya üçlü test yaptıracağım ama testlere devlet hastanesinde yaptırıyorum büyük ihtimalle söylemezler orada cinsiyeiii

devlette nie sölemiyolar yaaa... enteresann....
bi gece bende devlete acile gittim. o zaman bebek küçük alttan bakcaklar. önlük verdiler önlüğün her yeri kan. kavga ettik hemşireyle başka yok deedi. ilgilenmiyolar açıkcası. bende çıkarken başka hemşire verdi temizini. öküz gibiler Allah düşürmesin eksikte etmesin derler ama hayvanız sanki biz.bak ya sabah sabah hatırladım sinir oldum

cnm ben tam bugün 16 yım kesin bellidir artık cinsiyet ama randevum 3 temmuzda renkli ultrasonda çekilecek.o yüzden daha var öürenmeme cnm ya
evet fatmacım kesin bellidir.
3 temmuzda herşeyini görebileceksiniz amakaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiz pıtırcığımlaa İnşallah sizlerde isinizdir
neficaaaaaaaaaaaan günaydın

ne seçile çekmiş ne banaaaa :dance: biz olsak yüz kere gitmiştik hehehe
seçilde sende sapıksınız sapık.
söyleyincede gülüyorlar.
kısım kimse sisizn gibi olamazki.
sürekli çocukalrı dikizliyorsunuz olmazki anacımlmaz:

meral iki gündür performansını beğenmiyorum bak ona göreee kötükedihüso
çıtın çıkmıyooo ayolll
ben sana bir performans gösteririrm şimdi :dance::sm_cool::dance::sm_cool:

al bitane sapık daha
kısım rahat bırakın oğlanları yaaaaaaaaaaaaaaaaa
opuyorumnanaktan günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehihoyyyt

günaydın kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm yaaaa midem çok bulanıyor geçmiyorrr kafamçokkarıştı

ya akşamdan beri sol kolum ağrıyor uyuyamadım sabaha kadar oturdum eşim biraz masaj yaptı ama oda fayda etmedi

devlet hastanesındede söylerler merak etme gösterdikten sonra..ben de 16+0 ım bugun haftaya gircem ultrasona:):CüvCüv:

nerimancım geçmiş olsun kolu nie ağrıdıki cereyanda falan mı kaldın acaba

gunaydın annişler,herkezlere selam uzun zamandır yazamıyorum işlerimin yogunlugundan umarım hepiniz iyisinizdir.yeni arkaslarımız katılmıs aramıza hepinize merhabalr allah saglıklı olarak bebişlerimizi kucamıza almayı nasıp etsin insallah.biz bebisimle cok iyiyiz gecen hafta cinsiyetimizi ogrendik oglusumuz geliyor saglıklı sıhhatlı ıkılı testimizde cok guzel cıktı .bebisimiz bize suprız yaptı masallah kıpır kıpırdı jamping yapıp duruyordu bırde gobemizi kasıyorduk dr amcamz bıle sasırdı oglusuma ılgınc dedı gobegını kasıyor ..simdiden ozledim bebısımı bırdaha gorebılsem keske 1 ay beklemek cok zor gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…