Gunaydin annecikler. Herkese guzel bir gun dilerim . Bu arada biz de kiziz kaydirigubbakcemile2
Bakislar capkin geldi bana nedense CADIARZU
hadi bakalım görücezYerim ben onu yerimmm kayınvalidesinin kuzusuuuu :)))
ama bende onun annesiyim kayınvalidesi olmıyım. senin eksikliğini aratmam kuzum ben kızımıza. sen ii yerdesin kıpraşma :dance:
çalış çalış çalışmak iyidir.biraz çalışmam lazım benim :gitme:
aaaaaayyy hepimiz birbirimizden hoşuz eveeeeeeeeeeeetvalla kızlar cok haklısınız bir girdim mi cıkamıyoruz muhabbetınız cok hos allah bozmasın muhabbetımızı az da olsa katılabılıyorum ama cidden cok hossunuz
burcu da kıs anasıııııııııııı huuuuuuuuu oğlan analrı kaçırmayın bakalımkaydirigubbakcemileGunaydin annecikler. Herkese guzel bir gun dilerim . Bu arada biz de kiziz kaydirigubbakcemile2
cinsiyet için ben stajdayken dogum defterini saymıştık 1 yılı...hanı derlerle bu yıl erkek bebek yada kız bebek..aksine eşit hemen hemen :) erinmeyip saymıştık biz
burcu da kıs anasıııııııııııı huuuuuuuuu oğlan analrı kaçırmayın bakalımkaydirigubbakcemile
lmaz: burcuyla biz ilgileniyoruz reca edeyim yani :1ninca:
lmaz: burcuyla biz ilgileniyoruz reca edeyim yani :1ninca:
yani genelde öyle görünüyorkaydirigubbakcemile5aralık ayı da erkek cok derken bu bizim sayfadakı erkek bebek anneleri cok:)))
Bastan soyliiiim Istanbul disina vermem he :) Ha bu arada hafta sonu gidiyoruz doktora . Eklerim kizimin resmini hihoyyyt
Bastan soyliiiim Istanbul disina vermem he :) Ha bu arada hafta sonu gidiyoruz doktora . Eklerim kizimin resmini hihoyyyt
burcu opuyorumnanaktan etrafı gezdirseydim limonata falan ısmarlasaydım sengözlerimebaksanab
yani genelde öyle görünüyorkaydirigubbakcemile5
bilgeeeeeeeeeeeee duydunmu kaydirigubbakcemile3
bak vermem diyor.
oğlun gelirmi istanbul'a hıııııııı:umursamaz:
eklede kayınvalide görsün gelininisengözlerimebaksanab
yani genelde öyle görünüyorkaydirigubbakcemile5
bilgeeeeeeeeeeeee duydunmu kaydirigubbakcemile3
bak vermem diyor.
oğlun gelirmi istanbul'a hıııııııı:umursamaz:
eklede kayınvalide görsün gelininisengözlerimebaksanab
Hahahahh :) Sen pul koleksiyonu da gostermek istersin simdi sengözlerimebaksanab
hakikaten de var ha :roflol: neden olmasın tabii :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?