yok canım yaa bilmiyorum neden oldu ama çok ağrıyor işte yaaa uykumm da varrrr mirmirmirmir
gunaydın annişler,herkezlere selam uzun zamandır yazamıyorum işlerimin yogunlugundan umarım hepiniz iyisinizdir.yeni arkaslarımız katılmıs aramıza hepinize merhabalr allah saglıklı olarak bebişlerimizi kucamıza almayı nasıp etsin insallah.biz bebisimle cok iyiyiz gecen hafta cinsiyetimizi ogrendik oglusumuz geliyor saglıklı sıhhatlı ıkılı testimizde cok guzel cıktı .bebisimiz bize suprız yaptı masallah kıpır kıpırdı jamping yapıp duruyordu bırde gobemizi kasıyorduk dr amcamz bıle sasırdı oglusuma ılgınc dedı gobegını kasıyor ..simdiden ozledim bebısımı bırdaha gorebılsem keske 1 ay beklemek cok zor gelıyor
gunaydın annişler,herkezlere selam uzun zamandır yazamıyorum işlerimin yogunlugundan umarım hepiniz iyisinizdir.yeni arkaslarımız katılmıs aramıza hepinize merhabalr allah saglıklı olarak bebişlerimizi kucamıza almayı nasıp etsin insallah.biz bebisimle cok iyiyiz gecen hafta cinsiyetimizi ogrendik oglusumuz geliyor saglıklı sıhhatlı ıkılı testimizde cok guzel cıktı .bebisimiz bize suprız yaptı masallah kıpır kıpırdı jamping yapıp duruyordu bırde gobemizi kasıyorduk dr amcamz bıle sasırdı oglusuma ılgınc dedı gobegını kasıyor ..simdiden ozledim bebısımı bırdaha gorebılsem keske 1 ay beklemek cok zor gelıyor
canııııııııııııım kıyamam sanameralimmm gösterseneeeee kuzummmmmmmmmmmm
bana gelsene haftasonu yanlnızım bennn lülülülülülü
canım yaaaaaaaaaaaagünaydın kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm yaaaa midem çok bulanıyor geçmiyorrr kafamçokkarıştı
ya akşamdan beri sol kolum ağrıyor uyuyamadım sabaha kadar oturdum eşim biraz masaj yaptı ama oda fayda etmedi
valla erkekler cogalıyor kızlara dunurcu cok cıkıyor valla gelinlerinize sahip cıkın valla hemen kapabiliriz
gaz sıkıntısı var mı hazan :uhm: gaz da garip bir şekilde kola vurabiliyor :bbo:
:lepi: bizim de dün ikili testin kanla birleşmiş hali geldi ve sonucumuz çok iyi... bizim de büyük ihtimal erkek sengözlerimebaksanab hem de seninle aynı tarihteyizzzz :sm_cool:
ya bişey dicem.
işe gelir gelmez hemen siteyi açıyorum bütün günüm sizlerle geçiyorrr. Hepinizi özlüyorum.
Sizlerle seviniyor sizlerle üzülüyorum ben siziiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmm yaaaa :1hug:
İYİ Kİ VARSINIZ SİZZZZZZ.....
cok sevindim cnım nasıl gidiyor gobus cıktımı benım cıktı ama dr amcamız o annesin göbüşü diyor o yuzden kendimden farkedemiyorm
oy kurban olam ben yavrulara
acaba parmak kızım rapunzelim için sevgili dünürüm neler düşünüyor?
dr muayenehanesinde gözü açık tutmak lazım arkadaşım birkaç hafta gerideki kız bebeklerin anneleriyle sohbet muhabbet falan :CüvCüv:
ıyı muhabbet lazım bıde farketmez kucuk buyuk buyuk olsun bırazcık derler gelın damattan buyuk olursa zengın olurlarmıs sırnaşık şeysırnaşık şey
hakikaten öyel
acaba biz hamiş olmadan önce ne yapıyorduk
ne kadar boşmuş hayat sizsiz kısssslaaaaaaaaaaar
bende seviyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?