2009 Aralık Anneleri

yok canım yaa bilmiyorum neden oldu ama çok ağrıyor işte yaaa uykumm da varrrr mirmirmirmir

gaz sıkıntısı var mı hazan :uhm: gaz da garip bir şekilde kola vurabiliyor :bbo:

:lepi: bizim de dün ikili testin kanla birleşmiş hali geldi ve sonucumuz çok iyi... bizim de büyük ihtimal erkek sengözlerimebaksanab hem de seninle aynı tarihteyizzzz :sm_cool:

gözünaydın cnmmm erkekler çoğalıyooo :)))

hoşgeldin diyen tüm sevgili anne adaylarının şişmeye aday parmakları dert görmesin sağolun varolun arkadaşlar alkisalkisalkis hoşbuldum :lepi:

ben bebeğin kırkı çıkar çıkmaz doğumhane kapısında kız beğenmeye gitcem zemuszemus sırnaşık şey

meralimmm gösterseneeeee kuzummmmmmmmmmmm
bana gelsene haftasonu yanlnızım bennn lülülülülülü
canııııııııııııım kıyamam sana
gelmek isterdim ama cumartesi gündüz düğün var,
pazar gündüz misafirlerim gelecek, pazar gecede yine düğün vaaaaaaaaaar
ay ben ne zaman dinleneceğim yaaaaaaaaaaaaaaaa
bahar eşin nereye gidiyor kıs

canım yaaaaaaaaaaaa
:sinifsinif:

valla erkekler cogalıyor kızlara dunurcu cok cıkıyor valla gelinlerinize sahip cıkın valla hemen kapabiliriz

valla erkekler cogalıyor kızlara dunurcu cok cıkıyor valla gelinlerinize sahip cıkın valla hemen kapabiliriz

dr muayenehanesinde gözü açık tutmak lazım arkadaşım birkaç hafta gerideki kız bebeklerin anneleriyle sohbet muhabbet falan :CüvCüv:

ya bişey dicem.
işe gelir gelmez hemen siteyi açıyorum bütün günüm sizlerle geçiyorrr. Hepinizi özlüyorum.
Sizlerle seviniyor sizlerle üzülüyorum ben siziiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmm yaaaa :1hug:
ıYı Kı VARSINIZ SıZZZZZZ.....

cok sevindim cnım nasıl gidiyor gobus cıktımı benım cıktı ama dr amcamız o annesin göbüşü diyor o yuzden kendimden farkedemiyorm

hakikaten öyel
acaba biz hamiş olmadan önce ne yapıyorduk
ne kadar boşmuş hayat sizsiz kısssslaaaaaaaaaaar
bende seviyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

cok sevindim cnım nasıl gidiyor gobus cıktımı benım cıktı ama dr amcamız o annesin göbüşü diyor o yuzden kendimden farkedemiyorm

benimki de kendi göbüşüm valla kaydirigubbakcemile3 ama kasıklara doğru dokununca sert ve çekilemez bir göbek daha var :CüvCüv: bir göbek vardır bende göbeğimden içerü naniknanik

dr muayenehanesinde gözü açık tutmak lazım arkadaşım birkaç hafta gerideki kız bebeklerin anneleriyle sohbet muhabbet falan :CüvCüv:

ıyı muhabbet lazım bıde farketmez kucuk buyuk buyuk olsun bırazcık derler gelın damattan buyuk olursa zengın olurlarmıs sırnaşık şeysırnaşık şey

hakikaten öyel
acaba biz hamiş olmadan önce ne yapıyorduk
ne kadar boşmuş hayat sizsiz kısssslaaaaaaaaaaar
bende seviyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

valla kızlar cok haklısınız bir girdim mi cıkamıyoruz muhabbetınız cok hos allah bozmasın muhabbetımızı az da olsa katılabılıyorum ama cidden cok hossunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…