oy oy oy hade hayırlısı bakalımanne tarafından ben de istanbulluyum zaten şeker şakkıdı
zaten şu anda yaşaması aşırı zor olan istanbulda kızının tükenmemesini isteyen burcu ankaraya alın bizi de kızımı da diyecektir zaman içinde bu da başka bir mevzu tabii kötükedihüso
Valla gelirse Istanbul' a neden olmasin simdi yalan degil :))))
meral doktorlarımız yanılmış oluyomuşşş seninki erkek benimki kızzz oluyormuş valla bana yaptıklarının aynılarını sana çektiririm :dance:
Yorum yapmiyorum hahahaha . Bu arada bilge ne yapalim alalim cocuklari soyle sakin bir kasabaya yerleselim he ne dersin Marmarise filan . En buyuk hayalim valla orda yasar gideriz. Bu arada Bilge aldatmak olcak seni ama Merale de sans vermek lazim ben severim bak E.sehiri orda okumustum . Simdi karar vermesem bilemedim simdi :bbo:
tünaydın canlarımmm nasılsınızzzzzzzzzz?
neler yapıyor meral seni kurtarmaya geldim baharcımmmm:lepi:
seçilim seçilim günaydınalkisalkisalkis
şeker biz bombayız ya siz
işler çok yine dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikafamçokkarıştı
kahvaltınızı yaptınızmı pekiCADIARZU
neler yapıyor meral seni kurtarmaya geldim baharcımmmm:lepi:
valla ben anlayışla karşılarım burcu ama yasalar ve geleneklerimiz anlamında aynı anlayışı bulur musun bilemem :roflol: sırnaşık şey:roflol:
Dunurcum oyle deme simdi :) Bu arada gelinin adi Elvin . Damat Umut degil mi :))
Günaydın hayatım nbrrr?* oğlun nasıl iyimisiniz?
Meral bana bişey yapmıyoda meralin kızı benim dedikçe herkes sahipleniyoo rice etsem şurda bağıra bağıra sölermsiin cnm meralin kızı baharın die :)
Meral bana bişey yapmıyoda meralin kızı benim dedikçe herkes sahipleniyoo rice etsem şurda bağıra bağıra sölermsiin cnm meralin kızı baharın die :)
ay seçil ben bahar'ın bu yazısını atlamışımCADIARZU
nasıl göremedim hayret valla:uhm:
sanki ben bahara ne çektirdiysem bak hele planlarına ayol
kız benden iyi dünürmü bulacaksınlmaz: daha sen birşey görmedin:umursamaz:
Anammm Meral senin kiz miydi ahahah pardon pardon :))))klava:
Ama ama...:sinifsinif: Okuyamiyorum ki ben hepsini...burcuuuu gelmiyim oraya yolarım vallakaydirigubbakcemile
ben ne dedim şimdi yaaa alalal dünürrr ii oku yazılanlarıı. kızını sahipleniyolar baharın o demiyon sonra bana kızıyon bikerem seçil beni kurtarmaya geldi seni deil şekerimm :)))
tamam tamam yanlış oldu sanırım soryben ne dedim şimdi yaaa alalal dünürrr ii oku yazılanlarıı. kızını sahipleniyolar baharın o demiyon sonra bana kızıyon bikerem seçil beni kurtarmaya geldi seni deil şekerimm :)))
kahvaltımı yaptım milletin kahvaltısına bile sulandık oğluşumla sizlerde ne var ne yok..geli dünürler mi var yoksammmm?...ben haftasonu sen bahara söz verdin diye izmirli bi gelin buldum..hazır da arkadaşımın kızı azcık oğlumdan büyük ama olsunnn:)))1 yaş bile olmayacak aralarında şimdi 4 aylık yeşil gözlü nasıl cimcime:))))babasııı recidens,yazlık ve yarış arabası istedii bizim beyde tamam dediii :))) hem isimleri de uyumluuu gelinimin ismi AZRA,oğluşumuz ARDA :))))
ARKADAŞLAR SÖZ KESİLDİİİ:)))meral ile bahar dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))vereliniortak
evet canım başka bir isteğin var mııı..kızz bahar ne zaman gideceğiz biz gelin alışverişine:uhm:
tmm ben istemiyommm artıkk
dünür beni anlamıyooooo(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?