2009 Aralık Anneleri

oy oy oy hade hayırlısı bakalım
Valla gelirse Istanbul' a neden olmasin simdi yalan degil :))))

burcu iki dünür arasına girdim gibi geldi
:roflol:
ben sıvışıyorum byeeeeeeeeee:teytey:

valla ben anlayışla karşılarım burcu ama yasalar ve geleneklerimiz anlamında aynı anlayışı bulur musun bilemem :roflol: sırnaşık şey:roflol:

seçilim seçilim günaydınalkisalkisalkis
şeker biz bombayız ya siz
işler çok yine dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikafamçokkarıştı
kahvaltınızı yaptınızmı pekiCADIARZU

kaç meral kaç burcu seni dünür almaya niyetlendi Şeniz kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü

neler yapıyor meral seni kurtarmaya geldim baharcımmmm:lepi:

ay seçil ben bahar'ın bu yazısını atlamışımCADIARZU
nasıl göremedim hayret valla:uhm:
sanki ben bahara ne çektirdiysem bak hele planlarına ayol
kız benden iyi dünürmü bulacaksınlmaz: daha sen birşey görmedin:umursamaz:

sadece erkek anaları olsa yine iyi bahar :roflol: burcu da niyeti bozdu ve onun da kızı olacak laelaelaelaelae

ben ne dedim şimdi yaaa alalal dünürrr ii oku yazılanlarıı. kızını sahipleniyolar baharın o demiyon sonra bana kızıyon bikerem seçil beni kurtarmaya geldi seni deil şekerimm :)))

kahvaltımı yaptım milletin kahvaltısına bile sulandık oğluşumla sizlerde ne var ne yok..geli dünürler mi var yoksammmm?...ben haftasonu sen bahara söz verdin diye izmirli bi gelin buldum..hazır da arkadaşımın kızı azcık oğlumdan büyük ama olsunnn:)))1 yaş bile olmayacak aralarında şimdi 4 aylık yeşil gözlü nasıl cimcime:))))babasııı recidens,yazlık ve yarış arabası istedii bizim beyde tamam dediii :))) hem isimleri de uyumluuu gelinimin ismi AZRA,oğluşumuz ARDA :))))

ARKADAŞLAR SÖZ KESİLDİİİ:)))meral ile bahar dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))vereliniortak

ben ne dedim şimdi yaaa alalal dünürrr ii oku yazılanlarıı. kızını sahipleniyolar baharın o demiyon sonra bana kızıyon bikerem seçil beni kurtarmaya geldi seni deil şekerimm :)))

evet canım başka bir isteğin var mııı..kızz bahar ne zaman gideceğiz biz gelin alışverişine:uhm:

tamam tamam yanlış oldu sanırım sory

afiyetler olsun anacım
sen topik sınırlarını aşıp dışarılarda buldun gelini hııııııııı
kayınpeder onları sizden istedide
kendisi zamanında bunları vermişmi sorsaydın keşkekaydirigubbakcemile5

bizde eşimle şimdilik bir isim bulduk bakalım.

yok alışveriş falannn meral beni suçluyoo baksana seçil ben bişey demişim gibi.
attım ben sözüüü :umursamaz:
gelir belki özür dilerse affederim lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…