2009 Aralık Anneleri

bu arada kimsede mide bulantısı falan kalmadı demiii??????

benim bulanıyo özellikle acıktığımda çok yoğun bulantı
işin komik yanı ilk üç ay bu kadar bulanmıyordu ters miyim neyim :uhm:
hadi bulanmadan gidip yiyeyim ben
herkese afiyet şeker olsun bebişlere yarasınnnnn cokacimcoook

Selamm arkadaşlarr.Az sonra eşim gelecek ve beraber 2l,i testin sonıcunu almaya gidecez çok tedirginim dua edin bana inş. güzel haberler alırım.
Bebeğimi de görmek istiyorum gitmişken görürüm inş. Öptüm sizi görüşmek üzeree

inşallah hayırlı haberle dönersin canım. sıkılma inşallah güzel çıkar sonuçlar.

hadı bakalım hayırlısı guzle haberlerı beklıyoruz

evet öyle canım yaa. olsun güzel telaş bunlar. bende sonucu alacağım zaman çok stres yapmıştım. ama çok şükür güzel çıktı. inşallah seninde öyle çıkar.

aynen benimde açsamm kesin kusuyorum hattaa:))) ama ilk 3 ay bulantım bayağı vardı o kalmadı çok şükür

inşallah görürsün bebişini canım haberdar edersinn öpüyorummm

a.s.hepinize merhabalar,
hepiniz iyisiniz okuduğum kadarıyla cinsiyetleri öğrenmiş çoğunuz ne güzel , gözünüz aydı...
biz de dün 2 li test yaptırdık, ense kalınlığı 1,9 çıktı normalmiş dr. un dediğine göre, sonucu da 1 hafta sonra alıcaz.Cinsiyeti hakkında bişeyler gördüm ama dedi dr., söylemedi! daha erken dedi napalım 15 gün daha bekliyeceğiz artık! ama ne kadar büyümüş geldi bana en son 7 haftalıkken gitmiştik.parmakları ,midesi, burnu hepsi çok belli. dizlerini bi karnına çekiyor bir uzatıyor, boyu da 71,9 mm."yerim onu ben", çok güzelmiş gerçekten...opuyorumnanaktan

Gözün aydın canım
Maşallah büyütmüşsün bebişini bide cinsiyetlerini öğrenebilseydik bizde hemen hemen herkes biliyo valla bende çok merak ediyorummmmm. :gitme: :gitme:

allah tamamına erdırsın hepimizinkini ultrason cok farklı bende parmaklarını saymıştım şeker şeyler..:CüvCüv:

güzel haberlerle dönersin inşallah canım

oy oy oy
sevsinler senin minik pıtırcığını
annesi kocaman olmuş senin minik
rabbim sağlıcakla kuağına almayıda nasip etsin.:Saruboceq:
Ben geldim kizlar. Yedim ama valla hic doymadim . Isyeri yemegi olunca :)
afiyet olsun burcuuuuuuuuuuuuu
selam hamis bayanlar

selammmmmmm :uhm:
of ya adını unuttum canım:kedi:

bizde minik kızımla yemeğimi yedik, yürüyüşümüzüde yaptık şimdi çalışıyoruz .

HERKEZE AFıYET OLSUN (doyan doymayan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…