Dunurcum oyle deme simdi :) Bu arada gelinin adi Elvin . Damat Umut degil mi :))
Anammm Meral senin kiz miydi ahahah pardon pardon :))))klava:
burcuuuu gelmiyim oraya yolarım vallakaydirigubbakcemile
tamam tamam yanlış oldu sanırım sory
afiyetler olsun anacım
sen topik sınırlarını aşıp dışarılarda buldun gelini hııııııııı
kayınpeder onları sizden istedide
kendisi zamanında bunları vermişmi sorsaydın keşkekaydirigubbakcemile5
bizde eşimle şimdilik bir isim bulduk bakalım.
tamam şimdi öğrendin işteAma ama...:sinifsinif: Okuyamiyorum ki ben hepsini...
daha erken ayolARKADAŞLAR SÖZ KESİLDİİİ:)))meral ile bahar dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))vereliniortak
kaydirigubbakcemile5
evet canım başka bir isteğin var mııı..kızz bahar ne zaman gideceğiz biz gelin alışverişine:uhm:
tmm ben istemiyommm artıkk
dünür beni anlamıyooooo(((
aradığınız Umut'a şu an ulaşılamıyor :dilcikar: ben şimdi bunu kullanmaz mıyımmmm sositososito
valla bak bahar dünürünün kıymetini bil bi dünür bulalım dedik anında bizi sattı hem de bir başka kız uğruna sattı :roflol:
yok alışveriş falannn meral beni suçluyoo baksana seçil ben bişey demişim gibi.
attım ben sözüüü :umursamaz:
gelir belki özür dilerse affederim lülülülülülü
tamam şimdi öğrendin işte
daha erken ayol
oooooooooooooooooooooo
o zaman güle güle
benim kızıma damat mı yok :teytey:
babamızda kıyamıyor zaten
kim ben mi özür dileyeceğimyok alışveriş falannn meral beni suçluyoo baksana seçil ben bişey demişim gibi.
attım ben sözüüü :umursamaz:
gelir belki özür dilerse affederim lülülülülülü
bitti seçil bitti artıkyok yok tatlım şimdi o hamile ya biraz asabiyet vardır senin oğlundan iyi damat mı bulacakk..onu bunu bırakta sen oğluna neler isteyeceksin meraldennnzemuszemus
:)))) kendii bütün düğünü yaptıı yavrummm yasıkkkk.....sizin parmak kızın(parmak derken el kadar oldular şakamaka) adı ne bakalımmm
yok yok tatlım şimdi o hamile ya biraz asabiyet vardır senin oğlundan iyi damat mı bulacakk..onu bunu bırakta sen oğluna neler isteyeceksin meraldennnzemuszemus
bahaaaaaaarrrrrrr opuyorumnanaktan
gel bacım oğullarımızı alıp gidelim biz :teselli:
dünya nüfusunda erkek azınlıkta gün gelecek kızları bizimkilerin peşinde koşacak nasılsa :dilcikar: gel bacım gel sen kaydirigubbakcemile5
gelemedik canım yaaaaaaaaaaaamerall ,bahar siz hala yüzyüze gelmediniz mii?
kızlarrr fatma nerde bu arada ?mevsimi gelen çbişiler var mı merak ettiimm:)
dünya nüfusunda erkek azınlıkta gün gelecek kızları bizimkilerin peşinde koşacak nasılsa :dilcikar: gel bacım gel sen kaydirigubbakcemile5
kim ben mi özür dileyeceğim
hayatta olmaz
niye özür dileyimki yaaaaaaaaaaa,
ben ne yaptım
atmışlar sözü biz de attık işte:umursamaz:
bitti seçil bitti artık
kaydirigubbakcemile2
el kadar oldu dimi teyzesi:kedi: ay yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
teyzesi şimdilik bulduğumuz isim ÖYKÜalkisalkisalkis
bilmiyorum daha düşünmedim şimdi düşünürsem çok şey isterimm :)))
tamam bbilge haklısın cnmmm o zaman da biz naz yaparızz:dance:
seçil sen de gel
erkek anaları gelin birlik olalım kaydirigubbakcemile5 lülülülülülü
hııııııııııı bekleyin koşarızlülülülülülübahaaaaaaarrrrrrr opuyorumnanaktan
lülülülülülülülülülülülübilmiyorum daha düşünmedim şimdi düşünürsem çok şey isterimm :)))
moralin düzelir ayol ara ara takıl bizevvaryaa o kadar çok işim var kiii ama bugün artık dayanamadımm girdim vallla buraya...3 gündür çığlık atıp kaçasım varr mağazadann..heryerde gelinnn:)) bir mağazada giyinik 4 gelin dolaşır mı ayolll???kaç gündür reçel yapacağım sözde çilekler çürüdüü gece 11 lerde eve gitmektennnn
yok burcu bundan sonra kızımda bende ağırdan alıcazAman gidin hih . Meralcim bizim kizlara damat mi yok . Bizde gidelim valla ne bu boyle . .kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?