2009 Aralık Anneleri

Dunurcum oyle deme simdi :) Bu arada gelinin adi Elvin . Damat Umut degil mi :))

Anammm Meral senin kiz miydi ahahah pardon pardon :))))klava:

aradığınız Umut'a şu an ulaşılamıyor :dilcikar: ben şimdi bunu kullanmaz mıyımmmm sositososito

burcuuuu gelmiyim oraya yolarım vallakaydirigubbakcemile

valla bak bahar dünürünün kıymetini bil bi dünür bulalım dedik anında bizi sattı hem de bir başka kız uğruna sattı :roflol:

:)))) kendii bütün düğünü yaptıı yavrummm yasıkkkk.....sizin parmak kızın(parmak derken el kadar oldular şakamaka) adı ne bakalımmm

Ama ama...:sinifsinif: Okuyamiyorum ki ben hepsini...
tamam şimdi öğrendin işte
daha erken ayol
tmm ben istemiyommm artıkk
dünür beni anlamıyooooo (((

oooooooooooooooooooooo
o zaman güle güle
benim kızıma damat mı yok :teytey:
babamızda kıyamıyor zaten

Dunurcum ama bak simdi arada yanlis anlamalar olur degilmi . Allam nasil yaparim boyle biseyi . heheh utaniyorum sanirim hakliyim da utanmakta . Umutcummmm ...Dunurcumm...

yok alışveriş falannn meral beni suçluyoo baksana seçil ben bişey demişim gibi.
attım ben sözüüü :umursamaz:
gelir belki özür dilerse affederim lülülülülülü

e şekerim sende burnundan kıl aldırmıyosunnnnn

tamam şimdi öğrendin işte

daha erken ayol

oooooooooooooooooooooo
o zaman güle güle
benim kızıma damat mı yok :teytey:
babamızda kıyamıyor zaten

e valla pess siz iki dünür böyle yaparsanız çocuklar ne yapmaz kiiiinaniknanik

yok alışveriş falannn meral beni suçluyoo baksana seçil ben bişey demişim gibi.
attım ben sözüüü :umursamaz:
gelir belki özür dilerse affederim lülülülülülü
kim ben mi özür dileyeceğim
hayatta olmaz
niye özür dileyimki yaaaaaaaaaaa,
ben ne yaptım
atmışlar sözü biz de attık işte:umursamaz:
yok yok tatlım şimdi o hamile ya biraz asabiyet vardır senin oğlundan iyi damat mı bulacakk..onu bunu bırakta sen oğluna neler isteyeceksin meraldennnzemuszemus
bitti seçil bitti artık
kaydirigubbakcemile2
:)))) kendii bütün düğünü yaptıı yavrummm yasıkkkk.....sizin parmak kızın(parmak derken el kadar oldular şakamaka) adı ne bakalımmm

el kadar oldu dimi teyzesi:kedi: ay yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
teyzesi şimdilik bulduğumuz isim ÖYKÜalkisalkisalkis

bahaaaaaaarrrrrrr opuyorumnanaktan
gel bacım oğullarımızı alıp gidelim biz :teselli:
dünya nüfusunda erkek azınlıkta gün gelecek kızları bizimkilerin peşinde koşacak nasılsa :dilcikar: gel bacım gel sen kaydirigubbakcemile5

vvaryaa o kadar çok işim var kiii ama bugün artık dayanamadımm girdim vallla buraya...3 gündür çığlık atıp kaçasım varr mağazadann..heryerde gelinnn:)) bir mağazada giyinik 4 gelin dolaşır mı ayolll???kaç gündür reçel yapacağım sözde çilekler çürüdüü gece 11 lerde eve gitmektennnn

Aman gidin hih . Meralcim bizim kizlara damat mi yok . Bizde gidelim valla ne bu boyle . .kaydirigubbakcemile5

tamam bbilge haklısın cnmmm o zaman da biz naz yaparızz:dance:

ayy çok güsell isim maşallahh ismi ile yaşasın inşallahh...
bitti diyoo yaa yerimmm senii bennn...bitmez bitmezzza.s.

bak yaa bilgecimm sende körükle gitme yanngı:gitme:nnaaaaaa

bilmiyorum daha düşünmedim şimdi düşünürsem çok şey isterimm :)))

dur tatlım şu arayı bi düzeltelim önceedelikafadulden

seçil sen de gel
erkek anaları gelin birlik olalım kaydirigubbakcemile5 lülülülülülü

seçil sen de gel
erkek anaları gelin birlik olalım kaydirigubbakcemile5 lülülülülülü

hiç valla meralcimle aramı bozamayacağımmmm,zaten kaç gündür gelemiyorum KK ya ..tek beni arayıp soran arkadaşım varrr onu da kaybedemem şekerimmm..hem ben gelin de buldumm siz bakın başınızın çaresineee lülülülülülü

hııııııııııı bekleyin koşarızlülülülülülü

bilmiyorum daha düşünmedim şimdi düşünürsem çok şey isterimm :)))
lülülülülülülülülülülülü
moralin düzelir ayol ara ara takıl bize
çilek reçelimi ay canım istedi. olsada ekmeğimin üzerine koyupta yeseeeeeeeem:gitme:
Aman gidin hih . Meralcim bizim kizlara damat mi yok . Bizde gidelim valla ne bu boyle . .kaydirigubbakcemile5
yok burcu bundan sonra kızımda bende ağırdan alıcaz
ne bu yaaa

günaydın arkadaşlar. bir kaç kez uğradım ama yazmak nasip olmadı buraya. bende aralık annesiyim Allah nasip kısmet ederse. birkaç sayfa okudum yazdıklarınızdan da sanırım bir çoğunuz cinsiyet öğrenmiş. bende çok merak ediyorum ama göstermez diye bir hafta daha sabrettim. nasipse önümüzdeki hafta doktordayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…