2009 Aralık Anneleri

tamam bbilge haklısın cnmmm o zaman da biz naz yaparızz:dance:

bak yaa bilgecimm sende körükle gitme yanngı:gitme:nnaaaaaa

oğullarımızın kıymetini bilmek lazım arkadaşlar toplanalım birlik olalım dirlik olalım :1ninca: ezdirmeyelim oğullarımızı şakkıdı

Aman gidin hih . Meralcim bizim kizlara damat mi yok . Bizde gidelim valla ne bu boyle . .kaydirigubbakcemile5

selametle cicim selametle zemuszemus

:roflol: daha doğmadan ortalığı karıştırdı bu cüceler yahu

hoşgeldin canımmmm..biz de gördüğün gibi hafiften cozutmuş durumdayız:)))umarım kısa zamanda sen de öğrenirsin cinsiyetini ona göre kız mı istiyosun yoksa bilge ile birlik mi oluyosunnn göreceğiz:)))

Kesinlikle valla ne bu boyle . Bir de birlik olcaklarmis. Gerci sonra cok koscaklar ama neyse..

al bi tane dahaaaaaaaaa

güzel arkadaşım benimopuyorumnanaktan
bizim aramızı bozamazlar asla...kaydirigubbakcemile5
teyzesi ismimizi beğenmene sevindim.
EZGİ'de var ama ÖYKÜ 1. sırada

hoşgeldin inşallah öğrenirsin alkisalkisalkis

Kesinlikle valla ne bu boyle . Bir de birlik olcaklarmis. Gerci sonra cok koscaklar ama neyse..

:dilcikar: artık kızlar koşuyo bi kerem şakkıdı

günaydın hoşgeldin aramıza

hayırlısı ne ise öyle olsun tatlım

seçiiiiiil sizin dükkanda da çok oluyo mu böyle dünür kavgası??? :roflol:

di mi şekerimmmm:))) canım arkadaşım benimmmm....eşim bile diyoo görüştünüz mü bugün arkadaşınla diyee:))) ezgi ,öyküü,masal,,eylül,nazz ayy bu isimlere bayılıyorummm ben zatennnn

tamam şimdi öğrendin işte

daha erken ayol

oooooooooooooooooooooo
o zaman güle güle
benim kızıma damat mı yok :teytey:
babamızda kıyamıyor zaten

Heman atlayayım konuya bende efeme kız bakıyordm bosa cıkmıssınız kızınıza talıbızzz kabul edermısınız

seçiiiiiil sizin dükkanda da çok oluyo mu böyle dünür kavgası??? :roflol:

psikolojik olarak o savaşş %75 var zatenn hepsi arasında olmayan çok az..ama birbirine giren bi kaç tane olduu...inceden inceden laf sokmalar falan en sık görülen vakalardann:))) ben bi kitap yazsammm acayip satar vallaaaaaa...

:roflol:burdan da alıntı yaparsın tam süper olur
hakikaten yazsana seçil

galiba herkes yemeğe kaçmaya başladıı bende işlerime döneyimm öpüldünüz afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…