2009 Aralık Anneleri

:Saruboceq: inşallah güzel sonuçlarla dönersin

düşünüyorum fena olmaz:)) bomba etkisi olurr:sm_cool:

kitabın redaksiyonunu yaparım istersen yerimseniben

:Saruboceq: allahım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Gözün aydın canım
Maşallah büyütmüşsün bebişini bide cinsiyetlerini öğrenebilseydik bizde hemen hemen herkes biliyo valla bende çok merak ediyorummmmm. :gitme: :gitme:

aman arkadaşım öğrenince burada dünür kavgası başlıyo yalnız ona hazırlıklı ol kaydirigubbakcemile3

herkeeeseee merhaba .... şimdi uyku gelir birazdannn tek tek düşerizz

benim hiç açılmıyor ki uykum yahu :kedi:

herkeeeseee merhaba .... şimdi uyku gelir birazdannn tek tek düşerizz
ay valla hemen uyurum benkaydirigubbakcemile5
adimi yazacam su papatyayi silemiyomki adim dilek canim
dilek evet dilek hatırladım.
yaz anacım isminilmaz:
Valla ufaktan gelmiyor desem yalan olur . Insanin otururken ici geciyor resmen .
ay öyle deme burcu
inan kafayı koysam uyuyacağım.

merallll dünürlük bitti die konuşmıcaz mı artık yerimseniben

aaaaaaa olurmu hiç
dünürlük başka arkadaşlık başka şekerimopuyorumnanaktan

arkadaşlar bu arada havalar ısınmışken unutmadan bir uyarı yapayım size

ben geçtiğimiz hafta öğleden sonra ara öğün niyetine dondurma yedim... birkaç saat sonra da karın ve bel ağrısı başladı... ishal ve kusmaya çevirdi, öyle bir bel ve karın ağrısı ki hakikaten düşük ağrısından beter mafoldumben tabii sinir bozukluğu ve bunun bebeğe etkileri de cabası :sinifsinif:
sözün özü kiloluk dondurma alıyoruz, servis yapıp tekrar buzluk veya deepfreeze'e atıyoruz ya... bakteri ürüyormuş :bbo: ve özellikle hamileleri güzelce zehirliyormuş bizzat denedim onayladım :çok üzgünüm:
onun için lütfen süt tozu değil gerçek süt içeren ve porsiyonluk dondurma tüketin olur mu? :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…