adimi yazacam su papatyayi silemiyomki adim dilek canim
Valla ufaktan gelmiyor desem yalan olur . Insanin otururken ici geciyor resmen .
Selamm arkadaşlarr.Az sonra eşim gelecek ve beraber 2l,i testin sonıcunu almaya gidecez çok tedirginim dua edin bana inş. güzel haberler alırım.
Bebeğimi de görmek istiyorum gitmişken görürüm inş. Öptüm sizi görüşmek üzeree
düşünüyorum fena olmaz:)) bomba etkisi olurr:sm_cool:
a.s.hepinize merhabalar,
hepiniz iyisiniz okuduğum kadarıyla cinsiyetleri öğrenmiş çoğunuz ne güzel , gözünüz aydı...
biz de dün 2 li test yaptırdık, ense kalınlığı 1,9 çıktı normalmiş dr. un dediğine göre, sonucu da 1 hafta sonra alıcaz.Cinsiyeti hakkında bişeyler gördüm ama dedi dr., söylemedi! daha erken dedi napalım 15 gün daha bekliyeceğiz artık! ama ne kadar büyümüş geldi bana en son 7 haftalıkken gitmiştik.parmakları ,midesi, burnu hepsi çok belli. dizlerini bi karnına çekiyor bir uzatıyor, boyu da 71,9 mm."yerim onu ben", çok güzelmiş gerçekten...opuyorumnanaktan
Gözün aydın canım
Maşallah büyütmüşsün bebişini bide cinsiyetlerini öğrenebilseydik bizde hemen hemen herkes biliyo valla bende çok merak ediyorummmmm. :gitme: :gitme:
herkeeeseee merhaba .... şimdi uyku gelir birazdannn tek tek düşerizz
canım onu kullanıcı panelınden yapcan..profılı düzenle ye gir ordan kişisel rütbe yazan yerıne adını yaz canım:asigim:
ay valla hemen uyurum benkaydirigubbakcemile5herkeeeseee merhaba .... şimdi uyku gelir birazdannn tek tek düşerizz
dilek evet dilek hatırladım.adimi yazacam su papatyayi silemiyomki adim dilek canim
ay öyle deme burcuValla ufaktan gelmiyor desem yalan olur . Insanin otururken ici geciyor resmen .
merallll dünürlük bitti die konuşmıcaz mı artık yerimseniben
Ya ben su asagidaki haftayi gosteren seyi bi turlu yapamadim:gitme:
sen sat'ını yaz ben yapayım şekerim sana
ay valla hemen uyurum benkaydirigubbakcemile5
ay öyle deme burcu
inan kafayı koysam uyuyacağım.
TESEKKURLER ARKADASIM opuyorumnanaktan
canım profilinde hakkımda kısmına gir orda kilo doğum takip var yaptığın ticker'ın adresini oraya yapıştıracaksın28 Subat Sat :) Yapilan yeri buldum yaptim ama buraya ekleyemedim Oznur ya
sen sat'ını yaz ben yapayım şekerim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?