biz geldik herkes uyku modunda anlaşılan
hoşgeldinizzzzzzzzz zemuszemus
ya ben bir şey sorabilir miyim? :kedi:
hoşgeldinizzzzzzzzz zemuszemus
ya ben bir şey sorabilir miyim? :kedi:
Hayirdir Bilgecim ?
hoşbulduk aa sor tabi
Hih:sinifsinif:
ben bir iki haftadır işten vakit buldukça 1. sayfadan beri okuyorum forumu... sizin ikili testteki sorunlardan haberim var nihai sonuç geldi mi onu merak ediyorum
geçmişi henüz tam olarak bitiremedim de kafamçokkarıştı ancak 833e gelebildim laelaelaelaelae
selam kızlar napıyorsunuz burada ortalık yanıyor çok sıcak şimdiden yazın en sıcak günlerindede koca göbüşlü olacağız allah yardımcımız olsun vallahi.
2 gun oldu geldi cnm.koryon villus biyopsisi yapılmıştı çok şukur temız çıktı sonuç
2 temmuzda kızımın kalbıne bakılacak tedbir amaçlı onunda sonucunu alınca tamamen şüpheler kalkacak.ense kalınlıgı fazla çıkan bebişlerde kalbe bakılması ii olurmuş bizde ufak ayrıntıyı atlamayalım dedık eko yapılacak 2 temmuzda inşallah onunda iyi haberlerini vercegım sıze teyzesi
ohhhhh çok şükürrrrrr :Saruboceq: inşallah o da pırıl pırıl gelir annesi alkisalkisalkis
darısı tüm şüphesi olanlara inşallahhhhhhhh :Saruboceq:
hamile topici tabii :1rolleyes: alınganlık hassasiyet bişi bişi sositososito
çok sagol iyi niyetin için
inşallahhhhhh cnm
:) Oyle valla gecen gun dizi seyrediyordum karisi aldatti adami . Adama agladim yarim saat . Sonra agladim diye kendime agladim . Tuhaf bisey .
Pelin gecmis olsun bu arada. İyi haberlere sevindim . Bu arada 5 aralik mi dogum seninde :)
:) Oyle valla gecen gun dizi seyrediyordum karisi aldatti adami . Adama agladim yarim saat . Sonra agladim diye kendime agladim . Tuhaf bisey .
Pelin gecmis olsun bu arada. İyi haberlere sevindim . Bu arada 5 aralik mi dogum seninde :)
tebrik ederiiiiim alkisalkisalkis :roflol:
gerçi ben de tüm babalar günü reklamlarına ağlıyorum ya neyyse artıkhayır yani baba da olmıycam bana neyse :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?